שיחזור שמות קבצים
-
@benzi6789494 אם עדיין מעניין אותך
עשיתי לזה סקריפטcon_string = "" string = input('enter string : ') for letter in string: con_letter = letter.encode('cp862').decode('cp1255') con_string = con_string + con_letter print(con_string[::-1])בהנחה שאתה יודע להריץ סקריפטים בפייתון
צריך לתת לסקריפט את שם התיקייה והוא יחזיר לך את השם המקורי@מתכנת-חובב ניסיתי להריץ את זה ולא היצלחתי את השם של התיקיה אני אמור לכתוב איפא שכתוב enter string בסוגריים ?
לא עבד אם תוכל להסביר לי אני אודה לך מאד תודה רבה לך -
@מתכנת-חובב ניסיתי להריץ את זה ולא היצלחתי את השם של התיקיה אני אמור לכתוב איפא שכתוב enter string בסוגריים ?
לא עבד אם תוכל להסביר לי אני אודה לך מאד תודה רבה לך@benzi6789494 ראה כאן
תוריד את הגרסה המקומפלת -
@benzi6789494 ראה כאן
תוריד את הגרסה המקומפלת@מתכנת-חובב כל הכבוד על היוזמה אני מאד מודה לך אבל לא היצלחתי אם תוכל להדריך אותי 1 על 1 מה לעשות תודה רבההיכנסתי את הנתיב של התיקייה הוא פותח אותה ולא עושה כלום
-
@מתכנת-חובב כל הכבוד על היוזמה אני מאד מודה לך אבל לא היצלחתי אם תוכל להדריך אותי 1 על 1 מה לעשות תודה רבההיכנסתי את הנתיב של התיקייה הוא פותח אותה ולא עושה כלום
@benzi6789494 הורדת את התוכנה ?
אם כן, תפעיל אותה, תכניס לתוכה את אות הכונן של הכרטיס התקון (לדוגמה, :F) ותלחץ אנטר -
@benzi6789494 הורדת את התוכנה ?
אם כן, תפעיל אותה, תכניס לתוכה את אות הכונן של הכרטיס התקון (לדוגמה, :F) ותלחץ אנטר@מתכנת-חובב זה תיקייה במחשב
-
@מתכנת-חובב זה תיקייה במחשב
@benzi6789494 אז את הנתיב לתיקיה במחשב
רוצה שליטה מרחוק ? -
@benzi6789494 אז את הנתיב לתיקיה במחשב
רוצה שליטה מרחוק ?@מתכנת-חובב כן
-
@benzi6789494 שלח לי מזהה anydesk
-
@benzi6789494 שלח לי מזהה anydesk
@מתכנת-חובב 142 257 569
-
@מתכנת-חובב 142 257 569
@benzi6789494 אני לא יודע להשתמש באני דסק מה אני צריך עוד לעשות ?
-
@מתכנת-חובב 142 257 569
@benzi6789494 תאשר לי התחברות (בכפתור הירוק בתוכנה)
-
@benzi6789494 אני לא יודע להשתמש באני דסק מה אני צריך עוד לעשות ?
@benzi6789494 יש לך אפשרות לשפר את הקליטה ?
כל רגע נתקע לי -
@benzi6789494 יש לך אפשרות לשפר את הקליטה ?
כל רגע נתקע לי@מתכנת-חובב זה אינרנט קווי
-
@מתכנת-חובב זה אינרנט קווי
@benzi6789494 שינית את כל השמות ?
אי מעוניין להתחבר שוב לבדוק למה זה לא עבד (האוטומטי) -
אי מעוניין להתחבר שוב לבדוק למה זה לא עבד (האוטומטי)@מתכנת-חובב עוד לא אתה יכול להתחבר
-
אי מעוניין להתחבר שוב לבדוק למה זה לא עבד (האוטומטי)@מתכנת-חובב זה עובד תודה רבה חסכת לי הרבה עבודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות