סקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?
-
@NH-LOCAL אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
@A0533057932 אדרבה. למה לחכות? תתקין ווינדוס 11 ולכשיגיע השיפורים הנוספים - תבצע עדכון
למה להוריד פעמים מערכת שלמה
וכמו שאמרת
מורידים גרסה אחת מעדכנים מיד לשלישית
ועוד מעט לשדרג לגרסה מספר 4?
שיחכו עוד רגע שיצא גרסה 4 מסודרת -
ממש ממש לא נכון. מי שיש לו 16 ראם יכול להשתמש בבלו סטייקס. כל המעלה של WSA זה שהיא כמעט לא צורכת זיכרון וכח מהמעבד יחסית לאימולטורים אחרים.
יכול להשתמש באחרים
WSA לדעתי יותר נחאבל גם הוא מצריך 8
פחות מזה והוא לא מתפקד טוב
אמנם גם ב4 הוא מהיר הרבה הרבה יותר מאחרים -
@A0533057932 אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
@A0533057932 אדרבה. למה לחכות? תתקין ווינדוס 11 ולכשיגיע השיפורים הנוספים - תבצע עדכון
וכמו שאמרת
שיחכו עוד רגע שיצא גרסה 4 מסודרתאין צורך במערכת שלמה. מבצעים עדכון אינטרנטי או עדכון אופליין.
-
וכמו שאמרת
שיחכו עוד רגע שיצא גרסה 4 מסודרתאין צורך במערכת שלמה. מבצעים עדכון אינטרנטי או עדכון אופליין.
עדין אין שום סיבה לא לחכות
אין שום רווח מלרוץ להוריד כעת
צא ולמד שמייקרוסופט עצמם עדין לא מציעים לכל המחשבים שתואמים לשדרג כבר -
@צמא-לדעת-0 אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
(דווקא זה לא עבד לי יותר טוב מנוקס או כל אמולטור אחר)
גם לחבר שלי לא עבד טוב, אבל אני עשיתי לפי המדריך במדוייק ועבד מצויין ואחר כך הוא עשה גם לפי המדריך במדוייק וגם לו עובד
-
@ישיביש אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
@מניין אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
קניתי עכשיו מחשב חדש עם וינדוס 11, וב"ה זה עובד חלק ויש לי מפרט טוב , ובכל זאת הצבעתי נגד, כי אני עדיין מחפש את המעלות ולא מצאתי, והחסרונות שכבר מצאתי [ושמפריעים בשימוש יומיומי] הם, 1. בסוללה לא רואים כמה זמן נשאר. 2. אין גיבוי קבצים כמו שהיה בוינדוס 10, וגם הקיצור דרך של 'הסטוריית הקבצים' שהיה בסייר הקבצים נעלם. 3. ההתחל לא הגיוני, כל פעם צריך ללחוץ על 'כל האפליקציות'. 4. הדפדפן אדג' קופץ ונפתח כל רגע.
1 תוקן בעדכון החדש או בטא
זה עדיין דבר שלא בא לעולם.
2 אני לא יודע מה הכוונה שלך גיבוי קבצים אבל היסטורית הקבצים קוראים לזה גישה מהירה ויש את זה בסייר קבצים של ווינדוס
תעשה חיפוש קטן בהגדרות של ווינדוס 10 'גיבוי קבצים' ותבין למה התכונתי, ואחר כך יש אפשרות להקצות קיצור דרך בסייר כדי למצוא משם את הקבצים המגובים וזה נקרא בשם 'הסטוריית הקבצים', ואפשרויות אלו נעלמו מוינדוס 11.
3 בעדכון הבא יהיה אפשרות להוסיף יותר אפליקציות שיוצמדו להתחיל וגם חוצמיזה זה עניין של התרגלות כי מצד אחד יש שם אפשרות הצמדה בצורה ממש נוחה ואחרי שמצמידים זה נהיה ממש נוח. עוד הוספה בעדכון החדש זה שאם פותחים חיפוש יש היסטורית תוכנות תוכניות וזה ממש נוח.
מה נאכל עד העדכון הבא?
4 פשוט תגדיר את הדפדפן כברירת מחדל אבל רק אחרי שתעדכן את הוינדוס עד הסוף כי לפני העדכונים צריך להגדיר כל סוג קישור בנפרד ובעדכונים צריך פעם אחת.
הבעיה היא שאני ועוד הרבה אנשים רוצים דפדפן כרום, והבעיה היא שהאדג' מנדנד גם לאחר שהוגדר הכרום כברירת מחדל.
אקיצר התכונות שאני אהבתי זה נוחות שימוש שמבחינתי השתפרה בהרבה ויותר מתקרבת לאנדרואיד, wsa, וממשק מאוד יפה.
אם כי מכיוון שלא הכל מסודר ב200 אחוז הכי טוב זה להתקין את הבטא ואז השיפור ממש מורגש...נראה לי שהנוחות באה על חשבון היעילות
-
הבעיה היא שאני ועוד הרבה אנשים רוצים דפדפן כרום, והבעיה היא שהאדג' מנדנד גם לאחר שהוגדר הכרום כברירת מחדל.
כאן יש פתרון טוב
-
@יוסי-מחשבים אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
@חייםבמים12 אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
@פלורידה מי שיש לו טאבלט- ב11 אין מצב טאבלט = נוחות שימוש זוועה ביחס ל10.
תלוי איזה חומרה.
גם לישנים ניתן להתקין גירסאות לייט כמו זאת וזה עובד מעולה ומהר.כתבתי מצב טאבלט
-
@פלורידה מי שיש לו טאבלט- ב11 אין מצב טאבלט = נוחות שימוש זוועה ביחס ל10.
תלוי איזה חומרה.
גם לישנים ניתן להתקין גירסאות לייט כמו זאת וזה עובד מעולה ומהר.כתבתי מצב טאבלט
ראה כאן
-
@יוסי-מחשבים זה ממש לא דומה למה שיש ב10.
ב10 מלבד ההתחל המוגדל על כל המסך יש גם הגדלה אוטומטית של כל החלונות למסך מלא (כמו באנדרואיד בעצם) החלקה מימין פותחת את היישומים הפעילים והחלקה מלמעלה סוגרת את החלון הנוכחי.
ב11- אין הגדלה אוטומטית. אין החלקה כלפי מטה. אין התחל גדול. החלקה מימין פותחת איזה משהו שלא עובד בין כה. מה שמדובר זה שסך הכל האייקונים טיפהל'ה יותר גדולים.
מי שלא משתמש לא יבין אבל זה מאד משמעותי. -
נראה לי שהנוחות באה על חשבון היעילות
ברעיון אם יש נוחות שימוש ככה היעילות עולה גם כן...
וגם במחילה וינדוס 10 הוא בדברים מסוימים ממש לא נוח...
ועוד אני חושב שאת הגיבוי יש בצורה מסויימת בוינדוס 11 אין לי עכשיו זמן לבדוק אבל יש משהו דומה...
ובמחילה הדפדפן EDGE בכלל לא מפריע לכרום הוא ממש לא חופר במיוחד לפי מה שכתבתי..
ואתה יכול לעדכן עכשיו לבטא אם אתה רעב ואין לך מה לאכול.....
אקיצר מה שאני רוצה לומר זה שאם קשה לך להסתגל למערכת קצת שונה אז באמת אין עניין לרוץ אבל אם אתה אוהב להיות מעודכן תמיד ולהנות מהשיפורים שיש בוינדוס 11 אז למה לא... ואם אתה ככה ככה אז תלוי כמה מיקרוסופט חפרו לך... -
@cannon אמר בסקר | לעדכן לווידוס 11 או לא?:
- לא רואים את כמות המקום בכונן כוונתי לזה
לכאורה בעיה בהגדרות תצוגה (מקום פנוי מופיע רק בתצוגת אריחים), תפתח את תפריט תצוגה ובחר ב"אריחים".
לא עוזר במקרה שלי (אני נמצא במצב אריחים תמיד).
-
@תורה-צוה-לנו-משה למעשה, הוא שואל את זה בשביל התקנה ללקוחות. אז השאלה אם משנה לו ההבדל לא לגמרי קשורה.
אגב, יש לציין כי ישנו שוויון בסקר - 19 הצבעות בעד ו-19 נגד
-
@NH-LOCAL כי אחרי הכל, אני לא רואה רואה עניין כ"כ לעבור ל11.
במבחן התוצאה (אצלי), 10 ו11 הן שקולות (מצד ממשק וביצועים), אין ספק שהופתעתי שהיא לא כזו גרועה.
מה שכן, הייתי שמח אם מצגת התמונות ואריחים חיים שהיו ב10 היו נשארים ב11, וגם WSA ביחד.
שורה תחתונה, אין הבדל. מה שנשאר זה שיקולים של בעיות תאימות וביצועים. -
הוא שואל את זה בשביל התקנה ללקוחות.
אם כך אין לך שו סיבה להתקין 11
אתה רק תינזק מזה
ע"פ חוקי מרפי תמיד הלקוחות יתקלו בבאגים
תחכה בסבלנות לעדכון החדש של 11 -
תחכה בסבלנות לעדכון החדש של 11
אדרבה, אחרי העדכון (שכולל גם תכונות חדשות) זה יהיה הרבה יותר רלוונטי
ע"פ חוקי מרפי תמיד הלקוחות יתקלו בבאגים
-
@NH-LOCAL אתה משווה את הגרסה הראשונה שרצו להוציא אחרי שדלפה + תיקון או שנים שהם שיחררו במהלך הזמן
לגרסה שנועדה לפתור את כל הבאגים מראש?
נ.ב. כמובן שגם אחרי שיוצא העדכון החדש שיחכה שבוע לשמוע שאין באג חדש ולא ירוץ להתקין -
אתה משווה את הגרסה הראשונה שרצו להוציא אחרי שדלפה + תיקון או שנים שהם שיחררו במהלך הזמן
זו כבר ממש מניפולציה. מדובר בגרסה שעברה עשרות שינויים תיקונים ועדכונים כמו שאתה יכול לראות בעצמך בפירוט של מיקרוסופט. מלבד העובדה הפשוטה שכל משתמש יכול להרגיש שינוי אדיר בין גרסת 22000.318 הנוסטלגית לבין גרסת 22000.778 הנוכחית, מבחינת יציבות המערכת.