עזרה לגבי כונן קשיח תקול
-
@116nxh9 אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
ואתה מכיר את הקומבינה להעיר את הכונן לכמה זמן???
ברור שאני יודע מה זה הקומבינה הזאת
ולכן כתבתי כבר מקודם אוףףףףף -
@משחזר-מידע מה הכוונה אוףףף????
-
-
@משחזר-מידע אז יכול להיות שזה רק החלק המדובר?
-
@משחזר-מידע ככה חשבתי.
תגיד לי אם אני צודק, מדובר בתיקון קטנטן, והוא ניסה שיטת מצליח, וכשלא הצליח הוא ירד במחיר וכביכול זה לזמן מוגבל, ואחרי זה הוא יסדר את הבעיה בחזרה, או יגיד שזה ימות בזמן הקרוב דבר שלא יקרה... -
@קטונתי אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
@משחזר-מידע ככה חשבתי.
תגיד לי אם אני צודק, מדובר בתיקון קטנטן, והוא ניסה שיטת מצליח, וכשלא הצליח הוא ירד במחיר וכביכול זה לזמן מוגבל, ואחרי זה הוא יסדר את הבעיה בחזרה, או יגיד שזה ימות בזמן הקרוב דבר שלא יקרה...למה אתה מזלזל בו? ככה נראה לך זה הולך?
-
-
@קטונתי אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
@DANI123 חלילה, מדובר על טכנאי בפתח תקווה.
סליחה חשבתי שהתכוונת ל @משחזר-מידע
-
@קטונתי @משחזר-מידע אני שואל אתכם בכנות קראתי על זה קצת בעבר והבנתי שיש כמה סוגי בעיות ולעניות דעתי אצלי לא מדובר בבעיות של קורוזיה או פגיעה פיזית אלא בעיה בחלק שנשרף כי העמסתי עליו הרבה ( כנראה ) לכן הופתעתי לגלות שמדובר בכזה מחיר ולכן אני שואל אותך במקרים כאלו אפשרי שיגיע לכזה מחיר???
-
-
@קטונתי @משחזר-מידע אני יודע שזה פזיז ומאוד חובבני אבל עדיין
עשיתי קצת מחקר על כל הסיפור והבנתי שגם אם הבעיה באמת בכרטיס עצמו ואני מחליף לאותו דגם בדיוק צריך גם להחליף את הצ'יפ של הביוס משהו אולי יוכל להסביר לי למה ובמה מדובר תודה מראש
וגם הייתי שמח שתביעו דעה בנוגע לבעיה עצמה הסיפור הוא שיום אחד אני משתמש במחשב וכונן D פשוט נעלם בלי שום דבר אז אני מניח שזה לא נזק לאזור המערכת וגם לא נזק לוגי כי גם בקורא כוננים חיצוני הוא לא מגיב כלל ונזק לראשי הקריאה ( תקנו אותי אם אני טועה כמובן )גם לא שייך כי לא נגרם נזק פיזי כלל הוא פשוט נעלם אז אני מניח שזה נזק למעגל האלקטרוני השאלה הוא איך לבדוק את ''התאוריה'' הזו -
@משחזר-מידע קודם כל הייתי רוצה לדעת אם באמת בדקתי את החלקים שאמרתי לי בתמונה ואחד מהם מקצר זה אומר שכל הבעיה היתה בכרטיס וגם הייתי שמח אם תוכל לסמן לי עוד מקומות נוספים במקרה שמה שסימנת לי לא יקצר תודה מראש
-
@116nxh9 אם תשיג את אותו לוח וצריך להעביר את הציפ של הביוס אני יעשה לך את זה בעז"ה
זה ככה מכיוון שכנראה מתקינים שם משהו שיקרא דווקא את הדיסק שלך.@116nxh9 אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
@משחזר-מידע קודם כל הייתי רוצה לדעת אם באמת בדקתי את החלקים שאמרתי לי בתמונה ואחד מהם מקצר זה אומר שכל הבעיה היתה בכרטיס וגם הייתי שמח אם תוכל לסמן לי עוד מקומות נוספים במקרה שמה שסימנת לי לא יקצר תודה מראש
אם תבדוק ואחד החלקים לא יעביר את מה שהוא צריך להעביר, אז וודאי שזה הבעיה ולעניות דעתי לא צריך לחפש עוד משהו.
יתקן אותי @משחזר-מידע אם אני טועה.