עזרה לגבי כונן קשיח תקול
-
@116nxh9 אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
אם באמת בדקתי את החלקים שאמרתי לי בתמונה...
אפשר לדעת במה אתה מתעסק\עובד ?
-
@קטונתי אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
אז וודאי שזה הבעיה ולעניות דעתי לא צריך לחפש עוד משהו.
יתקן אותי @משחזר-מידע אם אני טועה.כן
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה לגבי כונן קשיח תקול:
אז וודאי שזה הבעיה ולעניות דעתי לא צריך לחפש עוד משהו.
יתקן אותי @משחזר-מידע אם אני טועה.כן
כן מה? או פשוט כן בלי לפרט כמו אוףףףףף בלי לפרט
:::
Spoiler Text
:::
-
@קטונתי קודם כל ממש אבל ממש תודה רבה עוד לא השגתי את המכשיר הנ"ל אבל בע"ה אני אשיג אותו זה לא הבעיה ואתמול ישבתי קצת על זה וראיתי באיזה כרטיס מדובר והשאלה שלי האם כדאי להשקיע ולקנות ממקום אחר כמו אמזון או חנות שמוכרת חלקים כאלה ספציפית זה קצת יותר יקר אבל זה חדש ומה שהצעת לי שזה מעולה מבחינת המחיר אבל מדובר בכרטיס משומש הייתי שמח לשמוע את דעתך בנושא
-
@משחזר-מידע אני פחות מתעסק בחומרה רק בדברים פשוטים אבל ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב תקן אותי אם אני טועה מדובר במכשיר שמודד את השבבים שעל הכרטיס ואם זה מראה מתח נמוך כלומר זה לא מזרים את החשמל כהלכה אלא זה מקצר כנראה שמדובר בבעיה במעגל החשמלי ומדובר רק בהחלפה של הכרטיס לאותו דגם בדיוק ולאחר מכן להחליף את השבב של הביוס וגם בסרטונים הראו בדיוק את אותם חלקים שאתה אמרת לי והייתי שמח אם תוכל לפרט איזה חלקים נוספים צריך לבדוק במקרה שלא נוכל ליצור קשר באותו רגע של הבדיקה תודה מראש
-
אני פחות מתעסק בחומרה רק בדברים פשוטים
אז במה אתה כן מתעסק ?
אפשר לדעת במה אתה מתעסק\עובד ?
-
@משחזר-מידע קודם כל אני לא עובד אלא לומד ברוך ה' פשוט יוצא לי להתעסק הרבה במחשבים ובתקופה כזאתי תמיד יש זמן פנוי ללמוד עוד נושאים אז שרפתי כמה שעות על הנושא המדובר ובכלליות אני יותר טיפוס של מה שקשור אלי אני לא מבין בשום דבר שלא יצא לי להתעסק איתו ולכן אני נעזר בכם ומודה לכם על כך מאוד ( יותר בקטע של משחקים ותוכנות וכו' לא משהו שאפשר להתמקצע בו ממש )
-
יותר בקטע של משחקים ותוכנות וכו'
לפי תמונת הפרופיל שלך חשבתי שאתה האקר
במשחקים ותוכנות וכו'
אם יש לך בעיה אחד אתה מנסה לפתור אותו ?
או שאתה לא ניגש לפתור אותו אא"כ ידוע לך מראש איזה בעיות אחרות יכול לצוץ אחרי שתפתור את הבעיה הנוכחית ? -
@משחזר-מידע לא הבנתי ? מה הכוונה ?
-
יותר בקטע של משחקים ותוכנות וכו'
לפי תמונת הפרופיל שלך חשבתי שאתה האקר
לחצי מהפורום יש תמונה, אם זה היה ככה...
-
לא הבנתי ? מה הכוונה ?
קודם כל הייתי רוצה לדעת אם באמת בדקתי את החלקים שאמרתי לי בתמונה ואחד מהם מקצר זה אומר שכל הבעיה היתה בכרטיס
-
@משחזר-מידע הוא לא בדק הוא מדבר איתך בלוּ הוא היה בודק.
-
הוא לא בדק הוא מדבר איתך בלוּ הוא היה בודק.
לכן שאלתי
במשחקים ותוכנות וכו'
אם יש לך בעיה אחד אתה מנסה לפתור אותו ?
או שאתה לא ניגש לפתור אותו אא"כ ידוע לך מראש איזה בעיות אחרות יכול לצוץ אחרי שתפתור את הבעיה הנוכחית ? -
@משחזר-מידע אני יפשט לו את זה...
@116nxh9 ייתכן מאוד שתראה שאחד הרכיבים שהוא הראה לך שרוף ואתה תתקן אבל עדיין זה לא יעבוד כי נשרף עוד משהו בהמשך הדרך לכן קודם כל בודקים את זה ואחרי זה ממשיכים הלאה.
ולשאלתך מה עדיף, אני הייתי קונה מעלי אקספרס, כי גם הדיסק קשיח שלך יד שניה וישן(2011), למה להשקיע בו כשהיד שניה עובד מצויין? -
@משחזר-מידע אני לווה את המולטימטר הנ"ל מאח של חבר ואני לא יכול לבקש אותו כל פעם לכן אני מעדיף מראש לכסות את המידע הנצרך על מנת לחסוך אי נוחות מהמלווה
-
יש לי את המכשיר איך לבדוק???
שים על בדיקת רצף
בדוק את הרכיבים שסומנו
מה אתה מקבל ?נ.ב. בדיקת רצף וכו' הוא לא בדיוק מיועד לזה
אבל...