Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@קטונתי כשאני מחליף את הצדדים שניהם לא מגיבים לי
@116nxh9 מצויין עכשיו תבדוק את השניים
@קטונתי איזה שניים? לא הבנתי
הברזלים בצד שמאל נראים לי קצת שרופים יכול להיות שזה בגלל זה
@116nxh9 את r64 ו r57
@116nxh9 ברור זה נראה ממש בעייתי תצלם את זה על מצב פרח (טקסט) באיכות הכי טובה שאתה יכול כי זה לא ברור כ"כ
@קטונתי כשאני עושה על R67 ועל R64 שניהם מגיבים וכותבים אפס שאני מנסה להזיז קצת זה קופץ ויורד חזרה אני צריך ממש להתאמץ כדי שזה יעלה ל70 ומטה לא יותר מה זה אומר?
@קטונתי כל זה נראה שרוף
@116nxh9 זה אומר שהחלקים עובדים מצויין אבל נראה בתמונה שהעלת שיש איזה קצר בחיבורים
@116nxh9 כשאתה מצלם תוודא שהכרטיס יהיה מואר מאוד אפילו תאיר עם פנס
@קטונתי
תפתח את התמונה בחלון חדש ותגדיל רואים ממש ברור
@116nxh9 תצחק אבל את הברזלים משמאל רואים ברור אבל לא את המדוברים. אני רוצה שתבדוק עם המולטימטר את הברזלים 2 ו3 משמאל מה זה נותן לך?
@קטונתי עשיתי על קבוצת הברזלים אלה שנראים שרופים וכולם מגיבים ומראים 0 אז הם עובדים נכון?
@116nxh9 רגע רגע אני לא מכיר את המכשיר שלך וזה מחזיר אותי אחורה לפני שאתה בודק ואחרי יש את אותו 0
@קטונתי מה הכוונה לפני ואחרי לא הבנתי
@קטונתי כשאני לא נוגע בכלום זה מראה לי 0L שזה כנראה OL וכשאני בודק זה מראה 000.
@116nxh9 תחבר את שתי האלקטרודות שיוצאות מהמכשיר אחד לשני מה אתה מקבל?
@קטונתי זה קצת קופץ כשאני מזיז אבל זה בעיקרון 000.
@116nxh9 חשבתי הכל עושה לך 0L אז אם בחיבורים שבדקת זה עושה 000 אז לכאורה הבעיה בחיבורים ואני מקווה שזה נגמר רק שם...