עזרה | אין קליטת gps מכשיר הדרן
-
@אליעזר-לוי קשה לי להאמין כי אז הם יחטפו תביעה ייצוגית מכל האנשים שהם מאלצים אותם להחליף מכשיר תמורת תשלום מלא
-
@חוזה-האומה שמעתי מחבר על הבעיה זה לא קשור להדרן יותר נראה לי שבעדכון האחרון של וויז הפסיקו את התמיכה במכשיר הזה לדעתי תנסה למחוק את האפליקציה של וויז ולהתקין גירסא ישנה יותר של וויז
-
@טכנולוג אמר בעזרה | אין קליטת gps מכשיר הדרן:
@חוזה-האומה שמעתי מחבר על הבעיה זה לא קשור להדרן יותר נראה לי שבעדכון האחרון של וויז הפסיקו את התמיכה במכשיר הזה לדעתי תנסה למחוק את האפליקציה של וויז ולהתקין גירסא ישנה יותר של וויז
לא נראה לי יעזור כי המכשיר שבדקתי, לא עדכן גרסה (לא היה לו בכלל התקנת אפליקציות/גוגל פלי)
אבל לדעתי אם זה בגלל מכשיר אפשר לזייף finger print או כל דך שהוא מזהה את המכשיר ואם זה דרישת אנדרואיד יותר גבוהה אפשר להתקין lieange os -
תןדה רבה לכולם,
נראה שאני אאלץ לותר על המכשיר
להתקים אפליקציה על מכשיר חסום זה לא משהו שאני יכול לעשות
תודה לכולם -
גם אני נחשפתי לתופעה הזו.
הגיע לידי מכשיר אחד עם סמסונג גלקסי ישן שהוויז הפסיק לעבוד, לא הצלחתי לעדכן דרך החנות, הורדתי apk מעודכן וניסתי להתקין, ההתקנה נתקעה בתחילתה המון זמן, התקנתי שוב ושוב עד שהשארתי את המכשיר בצד תוך כדי נסיון התקנה, ואחרי יותר משעה הוא אכן התקין את הגרסא החדשה וכעת הוויז עובד חלק.
אתמול הגיע לידי מכשיר של דרך המלך שגם אצלו הוויז הפסיק לעבוד, אבל שם זה חסום לתקנות ולכן לא הצלחתי להתקין את הוויז המעודכן.