בירור | hdd מKSP חברה WD
-
האם העתקה שלו מהירה?
-
@ראובן-שבתי אני לגיבוי לא יקנה משהו שלו עצמו הייתי רוצה שיהיה גיבוי.
-
@לוי-ק אמר בבירור | hdd מKSP חברה WD:
@ראובן-שבתי אני לגיבוי לא יקנה משהו שלו עצמו הייתי רוצה שיהיה גיבוי.
ולכן אתה תקנה HDD
כדי שלא תבוא אחרי כמה חודשים ותגלה שהדיסק שלך שבק חיים -
@יוסי-רחמים באתר הם כותבים: העברה של עד 5GB לשניה בחיבור USB 3.0. העברה של עד 480MB לשניה בחיבור USB 2.0
-
@ראובן-שבתי אמר בבירור | hdd מKSP חברה WD:
ולכן אתה תקנה HDD
??
אני קניתי SSD שהוא - בשונה מהארד דיסק - לא ניזוק מנפילות וכיו"ב.. -
@יוסי-רחמים נראה לי שכן. 5 ג'יגה זה המון
-
ולכן אתה תקנה HDD
??
אני קניתי SSD שהוא - בשונה מהארד דיסק - לא ניזוק מנפילות וכיו"ב..לא ניזוק מנפילות אבל... חייב להיות בשימוש תמידי..
בשונה מHDD שאתה מגבה מכניס לארון עד... הגיבוי הבא! -
-
חייב להיות בשימוש תמידי..
למה? אם הוא לא בשימוש תמידי מה יקרה לו?
-
@יוסי-רחמים גם כמעט חצי ג'יגה זה די הרבה (לעומת דיסקי אונקי וכיו"ב)
-
חייב להיות בשימוש תמידי..
למה? אם הוא לא בשימוש תמידי מה יקרה לו?
ימות
-
@ראובן-שבתי וואיי... אני ירוץ להפעיל את שלי.. הוא שוכב בארון כבר הרבה זמן... (כמובן - אני מדבר על SSD חיצוני. עליו דיברת?)
אך לא אכחיש שזה נשמע לי נבואת זעם גדולה מידי. איזה SSD חיצוני מת מחוסר שימוש? מוזר לי למאוד -
@ראובן-שבתי וואיי... אני ירוץ להפעיל את שלי.. הוא שוכב בארון כבר הרבה זמן... (כמובן - אני מדבר על SSD חיצוני. עליו דיברת?)
SSD צריך לעבוד
אין לי מושג אחרי כמה חודשים הוא מת.. אבל צריך להזהר מזה..
(ולכן קונים HDD) -
(ולכן קונים HDD)
איני מכיר את האנשים ש'נוהגים באופן קבוע' לקנות HDD במקום SSD. ואדרבה. אני מכיר רק כאלה שקונים SSD ונהנים ממנו לאחר שנמחק להם הHDD.
(אבל אולי יש לחלק בין כאלו שרוצים לקנות מקום איחסון לגיבוי פעם בכמה חודשים שאז כדבריך (אולי..) עדיף HDD, ולעומת זאת מי שרוצה מקום איחסון גדול לשימוש יום-יומי/שבועי שעדיף לו (כדברי) SSD).
מעניין אותי מה אומר על זה @משחזר-מידע ? -
(ולכן קונים HDD)
איני מכיר את האנשים ש'נוהגים באופן קבוע' לקנות HDD במקום SSD. ואדרבה. אני מכיר רק כאלה שקונים SSD ונהנים ממנו לאחר שנמחק להם הHDD.
(אבל אולי יש לחלק בין כאלו שרוצים לקנות מקום איחסון לגיבוי פעם בכמה חודשים שאז כדבריך (אולי..) עדיף HDD, ולעומת זאת מי שרוצה מקום איחסון גדול לשימוש יום-יומי/שבועי שעדיף לו (כדברי) SSD).
מעניין אותי מה אומר על זה @משחזר-מידע ?@משחזר-מידע מידע נוהג לומר שאין לסמוך כמעט על שום גיבוי, טעיתי?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא ידועה לי דעתו לגבי גיבויים. מעניינת אותי הטענה שSSD חיצוני 'מת' אחרי תקופה ללא שימוש. טענה זו נשמעת לי מוזרה למדי, שהרי עד שקניתי את הSSD הרי הוא שכב בחנות וכו' ולקחה תקופה ארוכה עד שהגיע לידי מאז הייצור שלו. ומדוע שלאחר שהכנסתי אליו חומרים או התחלתי להשתמש בו - הוא יתחיל להיכנס למצב של חידלון לאחר אי שימוש ממושך? על זה רציתי לשמוע את דעתו המקצועית של @משחזר-מידע .
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא ידועה לי דעתו לגבי גיבויים. מעניינת אותי הטענה שSSD חיצוני 'מת' אחרי תקופה ללא שימוש. טענה זו נשמעת לי מוזרה למדי, שהרי עד שקניתי את הSSD הרי הוא שכב בחנות וכו' ולקחה תקופה ארוכה עד שהגיע לידי מאז הייצור שלו. ומדוע שלאחר שהכנסתי אליו חומרים או התחלתי להשתמש בו - הוא יתחיל להיכנס למצב של חידלון לאחר אי שימוש ממושך? על זה רציתי לשמוע את דעתו המקצועית של @משחזר-מידע .
הSSD לא מת
הנושא הוא שאחרי פרק זמן (כמדומני שנים) ללא שום הפעלה של החומר החומר נמחק
ולכן לקנות SSD כגיבוי ארוך טווח
כלומר לגבות ולהכניס לכספת זה לא כדאי -
@A0533057932 אמר בבירור | hdd מKSP חברה WD:
הנושא הוא שאחרי פרק זמן (כמדומני שנים) ללא שום הפעלה של החומר החומר נמחק
שימוש של פעם בשנה לא יימחק? (מעניין למה זה קורה )