בירור | קישור וואטסאפ בין מכשירים
-
אני רוצה לקשר 2 מכשירים בוואטסאפ שאוכל לראות בפלאפון אחד את 2 חשבונות הוואטסאפ, האם אפשר?? ואיך עושים זאת??
-
אני רוצה לקשר 2 מכשירים בוואטסאפ שאוכל לראות בפלאפון אחד את 2 חשבונות הוואטסאפ, האם אפשר?? ואיך עושים זאת??
@מי-כעמך-ישראל-0 מה כוונה ? דרך דפדפן? עם web?
אפשר לפתוח 2 חשבונות בכרום
אם הכוונה לאפליקציה אין אפשרות רק לפתוח רגיל ועסקי -
@מי-כעמך-ישראל-0 מה כוונה ? דרך דפדפן? עם web?
אפשר לפתוח 2 חשבונות בכרום
אם הכוונה לאפליקציה אין אפשרות רק לפתוח רגיל ועסקי@היימישע יש לי 2 פלאפונים ואני רוצה לחבר פלאפון אחד שאוכל לראות את 2 חשבונות הוואטסאפ של שניהם
-
@היימישע יש לי 2 פלאפונים ואני רוצה לחבר פלאפון אחד שאוכל לראות את 2 חשבונות הוואטסאפ של שניהם
@מי-כעמך-ישראל-0 וואצפ + וואצפ ביזנס
או במקרה שהפלאפון ללא הגנה להפעיל את האופציה של חשבונות כפולים ברשתות חברתיות - לכל חברה יש לזה שם אחר -
@מי-כעמך-ישראל-0 וואצפ + וואצפ ביזנס
או במקרה שהפלאפון ללא הגנה להפעיל את האופציה של חשבונות כפולים ברשתות חברתיות - לכל חברה יש לזה שם אחר@A0533057932 אמר בבירור | קישור וואטסאפ בין מכשירים:
וואצפ + וואצפ ביזנס
נכון כמו שציינתי למעלה
רגיל ועסקי
אבל אפשר גם להתחבר בדפדפן ולעשות קישור מכשיר ולהשתמש בחשבון השני בדפדפן
אני עושה ככה וזה מסתדר לי -
@A0533057932 אמר בבירור | קישור וואטסאפ בין מכשירים:
וואצפ + וואצפ ביזנס
נכון כמו שציינתי למעלה
רגיל ועסקי
אבל אפשר גם להתחבר בדפדפן ולעשות קישור מכשיר ולהשתמש בחשבון השני בדפדפן
אני עושה ככה וזה מסתדר לי@היימישע @A0533057932 יש למישהו קישור או הסבר מופשט לכל העניין הזה???, עדיף קישור שמוביל אותי לפיתרון הכי קל ופשוט
-
@היימישע @A0533057932 יש למישהו קישור או הסבר מופשט לכל העניין הזה???, עדיף קישור שמוביל אותי לפיתרון הכי קל ופשוט
@מי-כעמך-ישראל-0 אמר בבירור | קישור וואטסאפ בין מכשירים:
@היימישע @A0533057932 יש למישהו קישור או הסבר מופשט לכל העניין הזה???, עדיף קישור שמוביל אותי לפיתרון הכי קל ופשוט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות