בקשה | בניית מערכת קו טלפוני ואתר אינטרנט לתרומות העלאת שיעורים והרצאות ועוד.
-
@אתגרים-בחינוך
"יתרום " משמע בחינם? -
@אתגרים-בחינוך אמר בבקשה | בניית מערכת קו טלפוני ואתר אינטרנט לתרומות העלאת שיעורים והרצאות ועוד.:
דרוש בן אדם שיתרום כמה זמן שצריך
@MGM-IVR הכי טוב בתחום, אבל אני לא מכיר מישהו שיבנה פרויקט גדול (שמן הסתם יצטרך תחזוק בהמשך שיעשה זאת בחינם)
-
@אתגרים-בחינוך אמר בבקשה | בניית מערכת קו טלפוני ואתר אינטרנט לתרומות העלאת שיעורים והרצאות ועוד.:
לתרומות לקניית קורסים של חינוך הילדים
אני מבין שזה אתר שיכניס כסף [תרומות בלע"ז], אם כן שישלמו למפתח.
-
@אתגרים-בחינוך אז אתה מציע שיקבל תשלום אבל רק מהרווחים בהמשך. אם תגדיר את זה כך (ואולי אפילו תגדיר מספר אחוזי רווח וכיו"ב) נראה לי שיהיה יותר קל למתכנתים לפנות מזמנם ולהשקיע בפרוייקט רציני זה.
-
יש אנשים שיש להם מערכות מוכנות לזה, רק יצטרכו התאמה
כמובן שזה בתשלום אמיתי [כאלף לחודש לפחות]
המלצה שלי תכניס הודעה בפורום ימות המשיח, החברה האלה מסתובבים גם פה אבל ודאי שם
-
והיראה תלוי בהם בכל יום ויום.
יותר מרגיש שהכסף שאתה רוצה להרוויח תלוי בזה...
-
@צור אמר בבקשה | בניית מערכת קו טלפוני ואתר אינטרנט לתרומות העלאת שיעורים והרצאות ועוד.:
דרוש בן אדם שיתרום כמה זמן שצריך
@MGM-IVR הכי טוב בתחום, אבל אני לא מכיר מישהו שיבנה פרויקט גדול (שמן הסתם יצטרך תחזוק בהמשך שיעשה זאת בחינם)
אני מתנגד לכינוי הזה אני לחלוטין לא טוב בתחום של בניית אתרים, אני אולי מתחיל.
לגופו של עניין, אני לא רואה סיבה אמיתית שמישהו יסכים, ואם מישהו יסכים, אני לא רואה סיבה אמיתית שכדאי לך לקחת אותו... -
שמתכנתים קודם כל יפנו אליי ואח"כ נעשה איתם הסכמים.
סליחה על השאלה, אבל נראה לך שיש מתכנתים שיושבים כאן ומחכים לראות מי צריך עבודה ומיד הם פונים אליו? בדרך כלל זה עובד שמי שצריך מתכנת - פונה אליו. לא הפוך...
ובנוגע למה שאמרת בבקשה | בניית מערכת קו טלפוני ואתר אינטרנט לתרומות העלאת שיעורים והרצאות ועוד.:
בכיף אני יהיה מוכן לתת להם אחוזים הם זה באמת יצליח
זה שהם אמורים לקבל תשלום עבור עבודתם נראה לי פשוט, ה'בכיף' לא נראה לי קשור כאן..
ובכלל אני חושב שנכון מאוד מה שאמר @MGM-IVR בבקשה | בניית מערכת קו טלפוני ואתר אינטרנט לתרומות העלאת שיעורים והרצאות ועוד.:
אני לא רואה סיבה אמיתית שמישהו יסכים, ואם מישהו יסכים, אני לא רואה סיבה אמיתית שכדאי לך לקחת אותו...
ומאחל לך שתחליט להשקיע ולשלם בשביל מישהו שיהיה שווה את עבודתו..
בהצלחה!