הפניית שיחות בC2
-
@DANI123 אמר בהפניית שיחות בC2:
@klopkk יש לי גולן כשאני עושה הפניית שיחה הוא כותב לי ''הדרישה לא הושלמה''
בגולן יש אפשרות דרך האיזור האישי, ואך ורק לנייחים
-
-
@להבין-ולהשכיל אמר בהפניית שיחות בC2:
בגולן יש אפשרות דרך האיזור האישי
איפה?
אני ידגיש שוב שזה אך ורק לנייחים.
תיכנס לכאן https://www.golantelecom.co.il/web/account/login
תכניס מספר לקוח וסיסמה וכו' ובתוך האיזור אישי תראה כבר את האופציה לעשות הפנייה. -
@להבין-ולהשכיל ובניידים אין סיכוי?
-
-
@להבין-ולהשכיל וברמי לוי יש איזה חידוש בעניין?
-
@אברהם-הקטן אמר בהפניית שיחות בC2:
@להבין-ולהשכיל וברמי לוי יש איזה חידוש בעניין?
שם כמדומני רק לנייד ולא לנייח.
-
@להבין-ולהשכיל על זה שאלתי אם יש חידוש לטובה בעניין תודה בכ"א
-
@אברהם-הקטן אמר בהפניית שיחות בC2:
@להבין-ולהשכיל על זה שאלתי אם יש חידוש לטובה בעניין תודה בכ"א
לא אמור להיות חידושים. המדיניות של גולן שאפשר רק לנייח, והמדיניות של רמי לוי שרק לנייד. אין מה לעשות...
-
@DANI123 חוץ מזה שזה רק לנייחים כמו שהוא אמר [אני עשיתי בזמנו גם ל 079]
אז בגולן יש להם ריענון כלשהוא בשרתים פעם בחודש וכל 15 לחודש אתה צריך להגדיר את ההפניה מחדש...
עוד משהו קטן..
אתה לא חייב לעשות את זה דרך האתר אתה יכול גם להתקשר לגולן לחכות על הקיו בין שעה לכמה שעות ולהזדהות כבעל הקו עצמו לא מיופה כח ולא שום דבר אחר.. אמצעי זיהוי = ת.ז. וארבע ספרות אחרונות של אמצעי תשלום . ולהגדיר זאת טלפונית. יצוין שגם שם צריך לחדש פעם בחודש.. -
@להבין-ולהשכיל אני רוצה להפנות את השיחה למערכת תוכן של ימות המשיח לזיהוי מספרים חסומים זה אפשרי?
-
@אצי אמר בהפניית שיחות בC2:
@DANI123 חוץ מזה שזה רק לנייחים כמו שהוא אמר [אני עשיתי בזמנו גם ל 079]
אז בגולן יש להם ריענון כלשהוא בשרתים פעם בחודש וכל 15 לחודש אתה צריך להגדיר את ההפניה מחדש...
עוד משהו קטן..
אתה לא חייב לעשות את זה דרך האתר אתה יכול גם להתקשר לגולן לחכות על הקיו בין שעה לכמה שעות ולהזדהות כבעל הקו עצמו לא מיופה כח ולא שום דבר אחר.. אמצעי זיהוי = ת.ז. וארבע ספרות אחרונות של אמצעי תשלום . ולהגדיר זאת טלפונית. יצוין שגם שם צריך לחדש פעם בחודש..מה שהשירות לקוחות עושים זה בעצם כניסה לאיזור אישי עם זיהוי ת.ז ו4 ספרות ועושים את הפעולה שאתה בעצם יכול לעשות לבד....
-
@להבין-ולהשכיל נכון
רק במקרה שאתה לא מול מחשב ואתה רוצה לחדש אתה יכול גם בשירות לקוחות -
@להבין-ולהשכיל אני רוצה להפנות את השיחה למערכת תוכן של ימות המשיח לזיהוי מספרים חסומים זה אפשרי?
לא מבין בימות המשיח... תשאל את המומחים כאן בפורום.
-
כרגע לא יעבוד לך
-
@DANI123 ואם כן יעבוד זה יהיה דפוק מאוד מסיבה כזאת
גולן טלקום הגבילו את מספר השיחות היוצאות לחברת 015 לכמות מסויימת מאוד של חיוגים...
ולכן כאשר אתה מנסה לחייג מגולן לחברת 015 כרגע בדרך כלל זה עושה צליל תפוס..
היות וועדת הרבנים שיחררה טווח גדול של מספרים ב015 לימות המשיח לרגל המצב הקשה אז כל הזמן יש אנשים על המערכות ולכן זה לא יפנה לך את השיחה -
גולן טלקום הגבילו את מספר השיחות היוצאות לחברת 015 לכמות מסויימת מאוד של חיוגים...
היות וועדת הרבנים שיחררה טווח גדול של מספרים ב015 לימות המשיח לרגל המצב הקשה אז כל הזמן יש אנשים על המערכות ולכן זה לא יפנה לך את השיחהגם אם מישהו אחר מתקשר שהוא לא בגולן? או אפילו ממספר לא כשר?
-
היות וועדת הרבנים שיחררה טווח גדול של מספרים ב015 לימות המשיח לרגל המצב הקשה אז כל הזמן יש אנשים על המערכות ולכן זה לא יפנה לך את השיחהגם אם מישהו אחר מתקשר שהוא לא בגולן? או אפילו ממספר לא כשר?
כן
כי אתה הוא המפנה..
וממספר לא כשר אני לא זוכר צריך לבדוק