שאלה | הדיסק און קי מתחמם
-
היה לי אחד שהיה מתחמם מאוד ואחר כך נימחק לי הכל (אבל אני לא יודע אם זה מהחימום או מנפילה) אבל מאז הוא עובד ולא מיתחמם לא הייתי ממליץ לך לשים דברים חשובים אבל לא ניראה לי שימחק
-
-
-
@MERS אמר בשאלה | הדיסק און קי מתחמם:
@poker אמר בשאלה | הדיסק און קי מתחמם:
בכל פעם שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב הוא מתחמם. ממה זה נהיה, והאם זה לא בריא למחשב או לדיסק און קי??
סאנדיסק ברזל מהיר?
לטענתם עד 45 מעלות זה בסדרלי יש, והוא מתחמם ממש לעיתים קרובות.
-
@WD40 אמר בשאלה | הדיסק און קי מתחמם:
@poker דרך אגב דיסק און קי USB 3.1 של סאמסונג לא מתחמם כמעט בכלל לאומת סאן דיסק
מעניין, לי יש כזה (כשנה) והוא מתחמם מאוד
-
@מתכנת-חובב אני לא מוכר את זה רק אמרתי מנסיון יש לי שתים יותר משנה לא הדגם הקצר אלא באורך רגיל, וכשאני מעביר כמה GB זה כמעט לא מתחמם לאומת סאן דיסק שהיה לי יותר משנה ונהיה רותח ובסוף נהרס...
-
@WD40 לי יש שני סאן דיסק פלסטיק מהירים שמתחממים יותר מהסמסונג והם בשימוש גבוה - משמשים לי כדיסק אתחול ככה שהעומס עליהם מאוד גבוה והם כבר יותר משנה וחצי אצלי ולא קרה להם כלום (אם כי מאוד יכול להיות שיום אחד הם יכנעו ח"ו)
הסמסונג (באורך רגיל ג"כ) מתחמם גם הוא גם בלי שימוש רציני - סתם כשהוא מחובר -
@מתכנת-חובב גם הסאנדיסק שלי [מהיר מברזל] מתחמם בעצם חיבורו למחשב, ללא הפעלה מיוחדת.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אמר בשאלה | הדיסק און קי מתחמם:
@מתכנת-חובב גם הסאנדיסק שלי [מהיר מברזל] מתחמם בעצם חיבורו למחשב, ללא הפעלה מיוחדת.
כנ״ל יש לי אחד מתכת ואחד פלסטיק והמתכת מתחמם מאותו היום שקניתי אותו (הוא מקורי 100%).
-
@liy
אני רוצה לברר האם אצל הציבור זה כמו אצלי או שמא אצלי המצב יותר טוב
הדיסק און קי של סאמסונג 3.1 מתכת מתחמם מקסימום ל- 40 מעלות גם בהעברה של 10 GB וגם כשהוא מוציא על מהירות גבוה הרבה יותר מסאן דיסק לעומת זאת
סאן דיסק אולטרה 3.0 מתכת מוציא מקסימום 150 MB לשניה ומתחמם לא פחות מ- 50 מעלות ? -
גם ליש יש סאנדיסק 3.1 מתכת ומתחמם בערך ל- 45 מעלות ואפי' קצת יותר
-
חברה, מאיפה המדד המדוייק לכמה מעלות מתחמם?
-
-
@פשוט-שבפשוט ובערך אתה כן יודע? אולי זה 65 מעלות או 40 מעלות? בדברים האלה בד"כ לבערך אין ערך..
-
@פשוט-שבפשוט אמר בשאלה | הדיסק און קי מתחמם:
@צדיק-וטוב-לו-0 אמר בשאלה | הדיסק און קי מתחמם:
המדוייק
מי אמר שמדויק? אומרים בערך
חבל שאין לי את הכישרון 'בערך' הזה.
זה היה חוסך לי מדחום שבת.