VirtualBox
-
@תורה-צוה-לנו-משה מכונה חדשה ופעם ראשונה שאני פותח
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בVirtualBox:
@shloimy תפתח בהגדרות לוח אם, לפי מה שאני מבין משם
מה בVirtualBox?
-
@תורה-צוה-לנו-משה מה אני אמור לשנות
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בVirtualBox:
@shloimy ברור, לא בביוס של המחשב שלך... וזה כלל עכשיו על כל מה שאני אדבר איתך פה
לא חשבתי שזה קשור אם הפעלתי HYPER-V
-
@shloimy זה בעיה מוכרת ומטופשת בוירטואל בוקס
למה בכלל אתם משתמשים בוירטואל בוקס? הרבה יותר טוב Vmware ככה דעתיבכל אופן לפתרון הבעיה:
יוסבר בקצרה מה גורם הבעיה, ופתרונה (המאולתר)וירטואל בוקס יוצר יחד עם כל הקבצים של המערכת החדשה - קובץ הגדרות (או איך של תקראו לזה) הקובץ הזה סיומתו היא vbox. כלומר לדוג' אתה קראת למכונה "עעע" אז קובץ ההגדרות יהיה עעע.vbox אוקיי? אוקיי
(הקובץ המקביל בVmware הוא בסיומת vmx)
כאשר וירטואל מריץ את המכונה, הוא משכפל את קובץ ההגדרות, לצורכי גיבוי, ויוצר קובץ נוסף שסיומתו vbox-tmp (רומז על temporary - זמני) ואת הקובץ המקורי - משנה את סיומתו לvbox-prev (אני משער שהכוונה ל-previous - הקודם). הקובץ המקורי נשאר לו לצרכי גיבוי והקובץ הזמני הוא זה שמשמש לריצה של המכונה.
כאשר וירטואל נסגר בהצלחה, הקובץ בסיומת עם tmp הופך להיות רגיל vbox והקובץ של הגיבוי מחכה לפעם הבאה.. (אאל"ט זה הסדר. ט.ל.ח.....)בקיצור מי שקרא עד כאן מבין מה קורה כשוירטואל נסגר לא תקין, אז לא נוצר בחזרה קובץ vbox רגיל אז כשאתה מנסה להדליק את המכונה שוב - היא עושה לך שגיאה.
מה עושים? תיצור את הקובץ הזה בעצמך.
לך לאן שאחסנת את המכונות תמצא את התיקייה של המכונה המבוקשת.
תחפש שם את הקבצים "עעע" (או מה שלא קראת למכונה) עם הסיומות vbox-tmp vbox-prev תנסה לשנות כל אחד בתורו לvbox רגיל (שינוי שם קלאסי F2) ותראה אם הבעיה נמשכתנ.ב. הייתי ממליץ לך לגבות אותם קודם
מקווה שהובנתי -
@chv אמר בVirtualBox:
@shloimy זה בעיה מוכרת ומטופשת בוירטואל בוקס
למה בכלל אתם משתמשים בוירטואל בוקס? הרבה יותר טוב Vmware ככה דעתיhttps://karanpc.com/vmware-workstation-pro-15-free-download/
-
@תורה-צוה-לנו-משה יש נראה לי פה בפורום (גרסת הפרו)
בכל אופן גם בלי זה - הגרסה הרגילה היא חינמית אאל"ט
אין לך שימוש בגרסת פרו
אא"כ אתה בית עסק וצריך וירטואליזציה של רשתות ואנערף -
לאחרונה העלתי לאחד המשתמשים רצף תמונות להגדרה נכונה לאנדרואיד:
כמובן שכאן תכניס 4096 ולא כמו שאני הכנסתי (בעניותי...)
ותבחר בקובץ ה-ISO שברשותך -
@יוסי-מחשבים ככה עשיתי והוא רשם לי את השגיאה אבל עכשיו טענתי את ה ISO בדרך השני(אחרי שהפעלתי ולא בחרתי קובץ הוספתי) ועכשיו הסתדר תודה רבה
-
@chv אמר בVirtualBox:
יש נראה לי פה בפורום (גרסת הפרו)
בכל אופן גם בלי זה - הגרסה הרגילה היא חינמית אאל"טתודה. איפה בדיוק? קצת קשה לי לחפש ולאתר דברים כאלו..
ובהזדמנות הזו אני רוצה לשאול לפשר של הראשי תיבות אאל"ט שאני רואה כ"כ הרבה?