בקשה | מספר כשר של בזק
-
כידוע לחברת בזק יש גם קומה כשרה עם קידומת מיוחדת שהיא 80 כלומר אחרי הקידומת הגיאוגרפית (דוגמא 03 מרכז, או 02 ירושלים והסביבה) מגיע הספרות 80 וכו' (דוגמא: 02-8099999) ומה שמיוחד בזה שזה מס' נייח וברמי לוי ניתן להפנות שיחות למספרים האלה (נסו ותראו למי שלא ידע),כעת אני מעוניין לרכוש מס' כזה ממישהו שלא צריך את הקו ולנייד לימות המשיח וכך אני יוכל להפנות שיחה ברמי לוי למערכת וירטואלית.
נ.ב. בשלב הזה אני לא מעוניין לפתוח קו כזה בבזק (מצריך טכנאי וכו').
ניסיתי לבקש מבזק מס' עקוב אחרי = וירטואלי ואין להם מס' עם קידומת כזאת, אלא רק מס' רנדומלי שהמערכת שלהם מוציאה.
אשמח לעזרה / לקנייה וכד'. -
@מתנסה-0 אמר בבקשה | מספר כשר של בזק:
@דוד-חזן תוכל לפתוח כזה מספר בבזק ואח"כ להתקשר למוקד החרדי וכד' שיחליפו לך את המספר ל 80
המוקד החרדי-088001000,088005000
אם אני זוכר טוב אני עשיתי את זה דרך 089293888 (טללי ערד)מה אתה מתכוון לפתוח כזה מס' בבזק ? ומה הכוונה שהמוקד החרדי יחליפו? למה יחליפו?
אני רוצה לקנות כזה מס' אבל לא מבזק, כי זה הליך ארוך. -
@דוד-חזן אמר בבקשה | מספר כשר של בזק:
ניסיתי לבקש מבזק מס' עקוב אחרי = וירטואלי ואין להם מס' עם קידומת כזאת, אלא רק מס' רנדומלי שהמערכת שלהם מוציאה.
אשמח לעזרה / לקנייה וכד'.זה לא תהליך ארוך, פשוט את הקומה הכשירה אי אפשר לקנות דרך הנציגים הרגילים של בזק, רק דרך מוקדים,
אך מצד שני במוקדים של הקומה הכשירה לא ניתן לקנות מספרים וירטואלים אלא רק להתקנה, לכן ייעצתי לך שתקנה מבזק מספר רנדומלי וירטואלי, ולאחר מכן להתקשר לאחד המוקדים שכתבתי לך ולבקש להחליף את המספר ל 80! (אתה יכול להסביר להם שאתה רןצה מספר יפה, מקסי' יקחו על זה כמה שקלים!