Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
שלום וברכה, אשמח לעזרה יש לי טבלת אקסל שבה שורות ובכל שורה יש תאריך אשמח לדעת איך ניתן למיין לפי חודש את השורות מצרף דוגמא
@GEHCT תבחר את התאים ותסמן אותם כטבלה לאח"כ במשולש שבתמונה תבחר מיין א-ת (עדיף ג"כ שתסמן את התאים של התאריך ותבחר בסגנון תא "תאריך").
@שלוםשלום זה ממיין לפי הימים של החודש, אני מעוניין שימיין לפי החודש, האם יש אפשרות שהוא יזהה את החודש? לדוג' -16.03.22 ו- 12.05.22 שיהיה קודם ה16.03 לפני ה12.05 למרות שהמספר הראשון נמוך יותר
@GEHCT דווקא חודש או בכללי תאריך? כי אם תעשה חפש והחלף לנקודות לסלשים, יהיה לך מיון אוטומטית באופן כרונולוגי
@GEHCT אמר בבקשת מידע | מיון לפי חודשים באקסל:
לדוג' -16.03.22 ו- 12.05.22 שיהיה קודם ה16.03 לפני ה12.05 למרות שהמספר הראשון נמוך יותר
כמו ש @שלוםשלום כתב שתעשה מיון וזה ימיין לך לפי התאריך בדיוק כמו שרצית
@דודי-א משום מה זה לא עובד, זה ממיין לי רק לפי המספר הראשון
תעשה שזה יהיה תאריך כמו ש @שלוםשלום אמר לעשות
@דודי-א הגדרתי כתאריך ובכ"א לא עובד
@GEHCT סמן את העמודה כנס ללשונית נתונים > מיין > מהחדש לישן או ההפך > אישור בהצלחה
@פייתוניסט סורי, אך לא הבנתי כוונתך אין את הפונקציה של מיון מהחדש לישן רק מא-ת או ינואר....וכו' וזה לא עוזר
@GEHCT אם זה לא ככה אז זה לא בתבנית תאריך כנראה
@פייתוניסט
@GEHCT תכתוב את התאריכים ככה: 05/03/2022 ותנסה
@GEHCT עובד?
@פייתוניסט כן פגז!!!! תודה רבה!!!!