בירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי
-
מאז ומעולם היה לי נוקיה (C2, ו3310 G3), ודי נהנתי. אלא שיש באג מסויים בכל מכשירי הנוקיה שפגשתי, שמזמן לזמן אני מוכרח למחוק את ההודעות מהטלפון כדי שאני יוכל לקבל הודעות חדשות, ממש הציק לי (למותר לציין שלפעמים מדובר בעיתות לחץ ומצוקה שפתאום נגמר המקום ואני מוכרח להתחיל למחוק הודעות כדי להמשיך לקבל.. מה שממש לא נחמד). וכשקלטתי שבשיאומי (למשל) אין את הבאג הזה - אמרתי בליבי, מדוע לא לעבור לשיאומי?
וכאן אני שואל: א. האם באמת זה באג ידוע בנוקיה שאין דרך להתמודד איתו (כמובן שהאיחסון שלי מוגדר על כרטיס הזיכרון ולא על הטלפון)? ב. האם - כמשתמשי שיאומי - תוכלו לומר לי מה יהיו השינויים הגדולים (והבאגים המציקים) שאפגוש בשיאומי ויציקו לי מצד היותי רגיל למכשירי נוקיה. והאם לדעתכם שווה לי לעשות את זה מצד הבאג של המקום הקטן להודעות?
תודה רבה!
-
@השטיגניסט
@לוי-ק אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:כמובן שהאיחסון שלי מוגדר על כרטיס הזיכרון ולא על הטלפון
-
@רפאל-vnkl אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:
@השטיגניסט אגב אם אתה כבר בעניין כדאי שתפרט מה הבעיות העיקריות בשיאומי כדי שהוא ידע אם כדאי לו (לשם כך בעיקר הוא פתח את הנושא) מה גם שמן הסתם הבעיות שיש בשיאומי הם בעיות בפונקציות מסוימות שאין בנוקייה, כך שאולי לא יהיה כ"כ אכפת לו.
מסכים עם כל מילה. מה לדעתך הבעיות בשיאומי?
-
@לוי-ק קודם כל אני (יותר נכון חבר שלי) קנה שיומי מקשים והוא טוען שזה טעות חייו ושזה סתם ביזבוז
האפלקציות שמובטחות בשיומי מקשים מלאות בבאגים כמו שוואטספ לא מתעדכן וכשהם סופסוף מעלים עדכון (אחרי שבוע וקצת שהואטספ מסרב להציג הודעות כי הוא לא מעודכן..) הוואטספ עושה בעיות שהוא לא נפתח, פשוט מציג שגיאה וסוגר.
וגם באפליקציה של מוביט זה נותן בעיות שכאילו המיקום לא פעיל למרות שהוא כן וגם אי אפשר לגלול באפליקציה של מוביט וגם שכל פעם שהוא מדליק את הפלאפון, הוא צריך להיכנס להגדרות רשת ולשנות את המצב מ2G ל4G
וגם שמשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס זיכרון...
והיו עוד כמה בעיות..
כל זה קרא בחודש וחצי האחרונים ולבן אדם פשוט שבסך הכל רצה פלאפון וקיבל פשוט מכשיר בעיות לדעתי לא ממליץ
אבל חשוב לי להבהיר משהו, מדובר בפלאפון גירסא כשרה שעם וואטספ, וויז מוביט וחנות מיוחדת (לא גוגל פליי) אז יכול להיות שרוב אם לא כל הבעיות האלו נובעות מהגירסא של התוכנה של הפלאפון (או יותר נכון- מהטכנאי ששם את הגירסא הזו...)
שורה תחתונה- אם הבעיה בסי 2 זה ההודעות אז זה לא באג, אלא שפשוט לפלאפון אין מספיק זיכרון מובנה עליו שיכול לאחסן מעל כמות כלשהי של הודעות לכן יכול להיות שהייתי ממליץ לך בכל זאת על השיומי כיוון שאתה משתמש בו בשביל הודעות ולא בשביל אינטרנט וכו' -
@ephraum-tzvi דבר ראשון, תודה רבה על ההשקעה בהסבר. מאוד יעזור לי... (כמובן שאשמח לעוד מידע מעוד חבר'ה על באגים אלו/אחרים)
@ephraum-tzvi אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:
הוואטספ עושה בעיות שהוא לא נפתח
לא מעניין אותי. לא מעוניין להשתמש באפליקציה זו..
@ephraum-tzvi אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:
באפליקציה של מוביט
וגם זו לא משנה לי מידי...
בקיצור, אני לא מחפש תחליף לסמארטפון אלא מכשיר שיוכל להפעיל כמה אפליקציות פשוטות כגון מייל ובנקים מלבד שיחות והודעות בצורה איכותית. אשמח שיהיה בו גם אפשרות נוחה להשמעת מוזיקה וצפיה בוידאו, וכמובן שהבטריה תהיה טובה.
-
@לוי-ק בא נדייק ונאמר שאם אתה מחפש את המכשיר רק לכשר עם הודעות לדעתי שיאומי עם גרסה מוצלחת יהיה מכשיר מוצלח עבורך
האמת הפשוטה שאיני מכיר כ"כ את הנוקיות בטח לא משימוש אישי, אך את דעתי בקשר לשיאומי אני מציין.
אני אישית משתמש תקופה ארוכה במכשיר כזה עם 2 סימים, אחד כשר ואחד להודעות באופן שוטף ומתחרט אני לא.כדאי שתברר היטב על מכשיר עם גרסה טובה לאור ריבוי הגרסאות בשוק. במצב הכי גרוע תוכל לצרוב אצלי גרסה מצויינת מבאגים+שיפורים כמובא כאן -
@Ykingsmart על איזה שיאומי מדובר ?
-
@Ykingsmart אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:
אם אתה מחפש את המכשיר רק לכשר
א. לא משנה לי כשרות. אני צריך שבאמת לא יהיו לי שם אלא אפליקציות מסויימות שבחרתי (ואינם קיימות בכל הגירסאות הישראליות, כגון בנקים וקרדיטים אמריקאים).
ב. אני מחכה למכשיר החדש של שיאומי..
-
@לוי-ק אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:
@Ykingsmart אמר בבירור | אני מתלבט בין נוקיה לשיאומי:
אם אתה מחפש את המכשיר רק לכשר
א. לא משנה לי כשרות. אני צריך שבאמת לא יהיו לי שם אלא אפליקציות מסויימות שבחרתי (ואינם קיימות בכל הגירסאות הישראליות, כגון בנקים וקרדיטים אמריקאים).
בא נגיד שאת זה ודאי אין בנוקיה שציינת...
אם כך אין שיקול בכלל.ב. אני מחכה למכשיר החדש של שיאומי..
יקח כ-3 חודשים עד שיכנס. כרגע המכשיר הרלוונטי זה F21 PRO.