בקשת מידע | מחשב נייד אסוס לא נדלק
-
@אליהו-ה אמר בבקשת מידע | מחשב נייד אסוס לא נדלק:
פתחתי אותו היום שוב ולא ראיתי כלום
למרות שלדעתי איך שהוא נראה מבפנים אין לו כלום.
לא מספיק מה שרואים
מתחת לצ'יפים אתה לא יכול לראות -
@משחזר-מידע יתכן, אבל פחות נראה לי יש דרך לאמת את זה?
ואם זה מתחת לצ'יפים אז למה לפעמים הוא נדלק ועובד חלק. -
פוסט זה נמחק!
-
@משחזר-מידע אמר בבקשת מידע | מחשב נייד אסוס לא נדלק:
העובדה שממתי שנרטב יש בעיות
לא.
אחרי שהוא נרטב הוא יתייבש עם פן ועבד חלק לגמרי, ורק לאחר למעלה מחודש שלם שהוא עבד חלק הוא התחיל לעשות בעיות מידי פעם, וזה לדעתי כי ילדים השתמשו בו.
אני בכלל לא רואה בין קשר בין זה שנשפך עליו מים לזה שהוא לא עובד. -
לא.
מעניין שאתה כ"כ נחרץ עם ה"לא" בזמן שאתה בעצמך לא כל כך בטוח (עיין בהודעה הקודמת שלך: "יתכן, אבל פחות נראה לי")
-
@משחזר-מידע שים לב: אני לא אמרתי לא ע"ז שזה לא מהמים.
אני אמרתי לא בתור ציטוט למה שאתה אמרת שממתי שנרטב יש בעיות.
וסתם שאלה למה אתה עושה כתב לבן בסוגריים. -
מישהו יודע מה זה החלק המסומן באדום.
נראה לך שזה קשור לאי הדלקה ?
-
לא.
אחרי שהוא נרטב הוא יתייבש עם פן ועבד חלק לגמרי, ורק לאחר למעלה מחודש שלם שהוא עבד חלק הוא התחיל לעשות בעיות מידי פעם, וזה לדעתי כי ילדים השתמשו בו.
אני בכלל לא רואה בין קשר בין זה שנשפך עליו מים לזה שהוא לא עובד.למה העלית בכלל את העובדה שהמחשב נרטב לפני חודש אם ה"לא" כזה נחרץ?
למען האמת נראה לי מאד קשור לרטיבות, מניסיון מכשיר שנרטב הבעיות הקשות והבלתי פתירות מתחילות אחרי תקופה של שבועות/חודשים, כמו ש@משחזר-מידע הזכיר שמתחת הצ'יפים כנראה לא הכל חלק, והכוונה לרכיבי BGA שמולחמים ללוח עם כדוריות בדיל מתחת לשבב, ומהרגע שהמים נגעו איפה שנגעו והעברת חשמל במקום עם רטיבות התחלת לייצר קורוזיה ש"אוכלת" את ההלחמות ואז הם מתחילים לגמגם עד שכבר לא מעבירים זרם בכלל, יש פתרונות כמו חימום השבבים עם בלאוור תוך פיזור פלקס מסביב לשבבים שעוזרת בהרבה מקרים אך לצערי זה לא עוזר לתקופה ארוכה מכיוון שהפלקס עצמו עם הזמן גורם לקורוזיה הרבה יותר גרועה, ואין ממש דרך לנקות מתחת לשבבים לאחר התיקון,
ולכן הפיתרון היסודי היחיד זה להוריד את השבבים הנגועים ולבצע ריבולינג ולהלחים אותם שוב מה שאומר לא פחות מ300 ש"ח לשבב... ואולי זה כוונת מי שאמר שיש מצב שלא שווה התעסקות עם זה... -
@שלמה-ווייס אמר בבקשת מידע | מחשב נייד אסוס לא נדלק:
ואולי זה כוונת מי שאמר שיש מצב שלא שווה התעסקות עם זה...
נראה לך שסתם תייגתי אותך
הרי זה התחום שלך ואין מלכות נוגעת בחברתה כמלא נימה