עזרה | מי יכול להעלות אמולטור עבור נינטנדו ds3
-
@ראובן-שבתי DraStic-DS-Emulator-r2.5.2.2a-Mod-TechGara.Com.apk תנסה את זה וסליחה על הקודם
@השטיגניסט אמר בעזרה | מי יכול להעלות אמולטור עבור נינטנדו ds3:
@ראובן-שבתי DraStic-DS-Emulator-r2.5.2.2a-Mod-TechGara.Com.apk תנסה את זה וסליחה על הקודם
א. לא אני בקשתי
ב. למה מיעוד האפלקצייה הזאת? -
א. לא אני בקשתי
ב. למה מיעוד האפלקצייה הזאת? -
מדובר באמולטור לנינטנדו DS ולא לDS3
-
מדובר באמולטור לנינטנדו DS ולא לDS3
-
@נקימושי-ג-מו איזה סוג קובץ
@נקימושי-ג-מו איזה סוג קובץ
הקובץ שזה מפעיל nds- קבצי משחק לנינטנדו ds
-
-
@משה-משה-4 כי לא הורדת כוכביות תלחץ על הקישור ואז שזה כותב לך שגיאה 404 תעבור לתיבה למעלה יש באמצע כוכביות תמחק אותם ואז תעשה ENTER
-
@משה-משה-4 כי לא הורדת כוכביות תלחץ על הקישור ואז שזה כותב לך שגיאה 404 תעבור לתיבה למעלה יש באמצע כוכביות תמחק אותם ואז תעשה ENTER
-
פוסט זה נמחק!
-
יש לי כאן שלושה קובצי התקנה של אמולטור נינטנדו ds3.
קבץ התקנה אמולטור ds3.zipאצלי זה לא עובד אם אפשר לבדוק אם עובד במכשירים אחרים תודה.
נ.ב. עדיין צריך אמולטור. -
יש לי כאן שלושה קובצי התקנה של אמולטור נינטנדו ds3.
קבץ התקנה אמולטור ds3.zipאצלי זה לא עובד אם אפשר לבדוק אם עובד במכשירים אחרים תודה.
נ.ב. עדיין צריך אמולטור.@נקימושי-ג-מו
יש לי אמולטור מעולה כשיהיה לי זמן אעלה לך אותו.דא עקע שחשוב לדעת שרוב משחקי הCIA המופצים ברשת לא עובדים ללא פריצה, הפריצה היא פשוטה ע"י המרתו ל ds3 בתוכנה פרוצה. כשיהיה לי זמן אולי אעלה מדריך מסודר לה-כ-ל. [אא"כ זה לא יתאים לפורום]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות