באג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4
-
@סגנון אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
מה עושים?
לא יודע מה לענות לך
יכול להיות שהספק לא יכול לסחוב את כל מה שמחובר למחשב
יכול להיות שאולי הדיסק בעייתי מלכתחילה
יכול להיות שאתה אף פעם לא עושה כיבוי מסודר
יכול להיות... -
@משחזר-מידע אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
מה עושים?
לא יודע מה לענות לך
יכול להיות שהספק לא יכול לסחוב את כל מה שמחובר למחשב
יכול להיות שאולי הדיסק בעייתי מלכתחילה
יכול להיות שאתה אף פעם לא עושה כיבוי מסודר
יכול להיות...עכשיו אני מנסה לקשר...
כשאני נועל את המחשב או כשהוא נכנס למצב שינה או צריכת חשמל נמוכה, הוא משמיע כל שתי דקות צליל של הוצאת חומרה.
אף פעם לא הבנתי מה זה, ועכשיו אני חושב אולי זה הכונן D?
מוזר, איך זה קורה ולמה דווקא הכונן הזה. -
הוא משמיע כל שתי דקות צליל של הוצאת חומרה.
אף פעם לא הבנתי מה זה, ועכשיו אני חושב אולי זה הכונן D?איך יכול להיות
אמרת שהוא כונן פנימי -
@משחזר-מידע אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
הוא משמיע כל שתי דקות צליל של הוצאת חומרה.
אף פעם לא הבנתי מה זה, ועכשיו אני חושב אולי זה הכונן D?איך יכול להיות
אמרת שהוא כונן פנימיהוא נמצא בתוך המחשב, איך יודעים אם מחובר כפנימי או כחיצוני?
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון חיצוני = USB.
אני לא רואה אותו הוא בתוך המחשב ואמור להיות פנימי לכל דבר.
רק אם המוכר היה "חאפר" אז יכול להיות שהוא חיבר אותו בפנים USB, אבל איני מאמין שהוא חאפר. -
@A0533057932 אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון לא הורס
אבל תוכנות לעריכת וידיאו יבלעו את כל משאבי המחשבמה ההמלצה שלכם:
אם אני עורך וידאו לעתים רחוקות, שווה לי לקנות בשביל זה מחשב יותר חזק? או שפשוט אקח את החומר ואערוך אותו בעמדת מחשב מחוץ לבית בתשלום? (השאלה האם בעמדות מחשב יש תכנות לעריכת וידאו, או שהם יסכימו לי להתקין תכנה כזו) או שנקח את הסיכון של האטה במחשב וזהו.ככל הנראה מחשב של חדר מחשבים סטנדרטי יותר חלש מהמחשב שלך (כנראה שבהרבה)