באג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4
-
@סגנון א. תגדיל את הראם
ב. תשים את התיקיה עם העבודות שלך בכונן מהיר יותר (SSD - בינתיים אתה יכול להשתמש בשביל זה בכונן C) (ואגב, בכלל כדאי לך לעשות בדיקת מהירות וסמארט לכונן D עם התוכנות crystal disk mark ו crystal disk info - תגגל, תוריד תבדוק ותעלה צילום מסך) -
@הנני-העני אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
לא מצאתי פתרון בפורום.
אשמח לעזרה עם מחשב איטי.
מה הפשט לא מצאת פתרון? יש מדריך שאני עשיתי ע"כ!
אפשר קישור בבקשה?
-
@A0533057932 אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון הבעיה כתובה ברור ביותר
דיסק HDD מראה על 100
ראם מלא גםתטפל בשני הבעיות
והמחשב יעבוד זריזאיך מטפלים בבעיות האלו?
-
@מתכנת-חובב אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון א. תגדיל את הראם
ב. תשים את התיקיה עם העבודות שלך בכונן מהיר יותר (SSD - בינתיים אתה יכול להשתמש בשביל זה בכונן C) (ואגב, בכלל כדאי לך לעשות בדיקת מהירות וסמארט לכונן D עם התוכנות crystal disk mark ו crystal disk info - תגגל, תוריד תבדוק ותעלה צילום מסך) -
@סגנון כדברי @A0533057932 ...
יש לך שם תוכנה שאוכלת זיכרון ומהדיסק הקשיח. תאתר ותשבית.. -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון כדברי @A0533057932 ...
יש לך שם תוכנה שאוכלת זיכרון ומהדיסק הקשיח. תאתר ותשבית..איך אני מאתר אותה?
-
@סגנון מצטער, לעיל זה היה נראה לי שמה שתופס את הזיכרון זה תוכנה כלשהיא לעריכת וידיאו או תמונות ( ה preview היה נראה לי preshow)
בכל אופן, התוכנה הזאת תופסת לך את כל הראם וכונן D
צריך לבדוק מה זה - בשלב ראשון, זה חוזר גם אם מפעילים מחדש את המחשב ? אם כן, תנסה לבדוק וירוסים, אם אין כאלו, תנסה לבדוק איזו תוכנית קראה לקובץ הזה (אפשר לעשות את זה בקלות עם process explorer - אני יכול לעשות לך את זה בשליטה מרחוק מחר בצהריים בעז"ה)
בכל אופן, אם כבר העלת את הדו"ח, אולי כדאי שנתייג את @משחזר-מידע שיציץ עליו -
@משחזר-מידע אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון אני לא מצליח להבין
מדובר בדיסק פנימי או הכנסת למארז ומחובר כחיצוני
אפשר ש99.999 אחוז מהכיבויים של הדיסק הנל היה כיבוי כפוי ואו קריסה שממש לא בריא לשום מדיה לאחסון חומר
מה הסיפור ?כונן C הוא SSD פנימי כמובן.
כונן D הוא גם נראה לי פנימי, ככה קניתי את המחשב (החנות הרכיבו לי את המארז)
כונן G הוא חיצוני קבוע כי לא מספיק לי המקום אז אני משאיר אותו כל הזמן מחובר.פעם בהרבה זמן (אולי כמה חודשים) קורית הפסקת חשמל או קריסה בודדת, בשאר הפעמים אני מכבה כל יום את המחשב בדרך הרגילה.
-
@מתכנת-חובב אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון מצטער, לעיל זה היה נראה לי שמה שתופס את הזיכרון זה תוכנה כלשהיא לעריכת וידיאו או תמונות ( ה preview היה נראה לי preshow)
בכל אופן, התוכנה הזאת תופסת לך את כל הראם וכונן D
צריך לבדוק מה זה - בשלב ראשון, זה חוזר גם אם מפעילים מחדש את המחשב ? אם כן, תנסה לבדוק וירוסים, אם אין כאלו, תנסה לבדוק איזו תוכנית קראה לקובץ הזה (אפשר לעשות את זה בקלות עם process explorer - אני יכול לעשות לך את זה בשליטה מרחוק מחר בצהריים בעז"ה)
בכל אופן, אם כבר העלת את הדו"ח, אולי כדאי שנתייג את @משחזר-מידע שיציץ עליונראה לי שעלית על משהו...
בפעם הזו זה היה אחרי שפתחתי תכנה (שהורדתי ממש אתמול) בשם VSDC, (רק רציתי לטשטש נשים כדי להעלות ליוטיוב שלא יחסם. לא מצאתי ברשת פתרון אחר חוץ מלהוריד את התכנה ההיא).בפעם קודמת פתחתי את עורך הוידאו הרגיל של מיקרוסופט, עבדתי אתו די הרבה ובלי בעיות, ובאחד העריכות זה נתקע והסתבך מאוד. והאט כנראה את כל המחשב.
אבל חשבתי שהמחשב כן מהיר יחסית.
זה המפרט
-
@A0533057932 אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
@סגנון המחשב לא נועד לעריכת וידיאו
אני לא עובד בעריכת וידאו,
אבל אם מידי פעם אני צריך לעשות דברים קטנים, זה בעיה? הורס את המחשב?
(חוץ מזה ש"עורך הוידאו" הגיע לי ביחד עם המחשב, והוא עבד בסדר עד שפתאום נתקע, מאמין שעכשיו זה בסדר חזרה). -
@סגנון לא הורס
אבל תוכנות לעריכת וידיאו יבלעו את כל משאבי המחשבמה ההמלצה שלכם:
אם אני עורך וידאו לעתים רחוקות, שווה לי לקנות בשביל זה מחשב יותר חזק? או שפשוט אקח את החומר ואערוך אותו בעמדת מחשב מחוץ לבית בתשלום? (השאלה האם בעמדות מחשב יש תכנות לעריכת וידאו, או שהם יסכימו לי להתקין תכנה כזו) או שנקח את הסיכון של האטה במחשב וזהו. -
@סגנון אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
כונן D הוא גם נראה לי פנימי, ככה קניתי את המחשב
הדוח שהעלית הוא מכונן D ואם הוא פנימי אתה בבעיה רצינית
יש שמה המון (באלפים) קריסות של הדיסק -
@משחזר-מידע אמר בבאג | מחשב איטי מאוד מידי פעם. מעבד I7 דור 8, 8 גיגה ראם, SSD. בן 3 או 4:
כונן D הוא גם נראה לי פנימי, ככה קניתי את המחשב
הדוח שהעלית הוא מכונן D ואם הוא פנימי אתה בבעיה רצינית
יש שמה המון (באלפים) קריסות של הדיסקהבהלת אותי.
מה עושים?
מתי קרו כל הקריסות האלו? לא שמתי לב אף פעם.
ואיך פותרים את זה? -
מה עושים?
לא יודע מה לענות לך
יכול להיות שהספק לא יכול לסחוב את כל מה שמחובר למחשב
יכול להיות שאולי הדיסק בעייתי מלכתחילה
יכול להיות שאתה אף פעם לא עושה כיבוי מסודר
יכול להיות... -
מה עושים?
לא יודע מה לענות לך
יכול להיות שהספק לא יכול לסחוב את כל מה שמחובר למחשב
יכול להיות שאולי הדיסק בעייתי מלכתחילה
יכול להיות שאתה אף פעם לא עושה כיבוי מסודר
יכול להיות...עכשיו אני מנסה לקשר...
כשאני נועל את המחשב או כשהוא נכנס למצב שינה או צריכת חשמל נמוכה, הוא משמיע כל שתי דקות צליל של הוצאת חומרה.
אף פעם לא הבנתי מה זה, ועכשיו אני חושב אולי זה הכונן D?
מוזר, איך זה קורה ולמה דווקא הכונן הזה.