בירור | מה זה החברה הזו?
-
@טכנופוב אמר בבירור | מה זה החברה הזו?:
@aiib אמר בבירור | מה זה החברה הזו?:
מה זו הרשת הזו?
עיין כאן
אבל יש לי סים של הוט מובייל ואני משלם להוט מובייל
-
@תורה-צוה-לנו-משה איך אני יכול לדעת?
זה לא נשמע חברה שיש לה באמת אנטנות לא?! -
@תורה-צוה-לנו-משה ויכול להיות שהוט מובייל העבירו אותי ללא ידיעתי לחברה וירטואלית?
באיזה זכות? -
@aiib נראה לי שלא, אא"כ בחשבונית נראה לך שיש צד אחר.
אם הוט מובייל הייתה חברה וירטואלית והחברה השניה יש לה אנטנות, לא הייתי חושש למשהו, עכשיו שזה הפוך להוט יש אנטנות ולחברה הזו לא, צריך שתברר אולי יש לך קשר לתוכנית הזו ע"י הוט מובייל הוא משהו. -
@תורה-צוה-לנו-משה אין לי שום קשר לכל חברה רק הוטמובייל.
השאלה היא אם יש סיכוי שבגלל זה הקליטה שלי נמוכה יותר -
@aiib יש לך תוכנית גלובלית (תופסת גם לחו"ל)? אם כן, ייתכן שהחברה הזו מספקת את זה.
בקצרה:
זו תוכנית נתונים סלולריים, שעם סים (או eSim) יש לך תוכנית סלולרית (חבילה) עם כיסוי עולמי ב114 מדינות, כשאחת מהן זה ישראל. תועלת 1 - שע"י אפליקציה אתה יכול להזמין חבילת נתונים ולא צריך יותר מזה (שירות לקוחות או קניה של כרטיס).
תועלת נוספת - שאם אתה טס לחו"ל, אז אתה לא צריך להזמין סים חדש, פשוט עם הסים הקיים בכל מקום מה114 מדינות, אתה מחבר וזה עובד.
בנוגע לקליטה, לא נראה לי שזה משמעותי. הכי הרבה, אני מניח, שאם יש הרבה תפוסה באותו APN אז יש פחות רוחב פס לגלישה. אם הוט לא הקצו להם את כל טווח התדרים שלהם, יכול להיות שזה מוריד בקליטה.
אגב, במה אתה משתמש בזה? למחשב או מכשיר נייד? אולי זה רק השם של ההתקן ולא של הרשת הסלולרית, ומבחינת התאמת נתונים אז יש הוא מעלה את השם הזה (אני אומר זאת מתוך השערה, לפי התוכניות המוגדרות מראש בממשקים של הסטיקים של החברה ההיא שהחלון נראה כאיול windows xp). -
@תורה-צוה-לנו-משה לא ידוע לי שום קשר לתוכנית גלובלית.
אני מתחבר עם סים מובנה במחשב נייד