בירור | מכירים שירות העברת תשלומים מקוון מומלץ ?
-
מכיוון שיוצא לי לא אחת לשחזר לאנשים מרחוק, ויש כאלו שזה דורש ממני זמן ומאמץ - לפעמים אני גם לוקח תשלום
לכן, אני מעוניין להשתמש בשירות העברת תשלומים מקוון - כזה שלא ייקח עמלה גבוהה אבל גם שישאיר אותי אנונימי ושיהיה פתוח בנטפרי וכמובן, בטוח לשימוש
מישהו מכיר ? -
מכיוון שיוצא לי לא אחת לשחזר לאנשים מרחוק, ויש כאלו שזה דורש ממני זמן ומאמץ - לפעמים אני גם לוקח תשלום
לכן, אני מעוניין להשתמש בשירות העברת תשלומים מקוון - כזה שלא ייקח עמלה גבוהה אבל גם שישאיר אותי אנונימי ושיהיה פתוח בנטפרי וכמובן, בטוח לשימוש
מישהו מכיר ?@מתכנת-חובב אם יש לך עסק תוכל להשתמש בדפי נחיתה מהממשק של הניהול, (אני אישית משתמשבקארדקום ויש שם אפשרות כזו)
-
@מתכנת-חובב אם יש לך עסק תוכל להשתמש בדפי נחיתה מהממשק של הניהול, (אני אישית משתמשבקארדקום ויש שם אפשרות כזו)
@שלמה-ווייס אין לי עסק
@חראשו אני ינסה, תודה
אם יש למישהו עוד רעיון - אני ישמח לשמוע -
@שלמה-ווייס אין לי עסק
@חראשו אני ינסה, תודה
אם יש למישהו עוד רעיון - אני ישמח לשמוע@מתכנת-חובב PAYPAL לא בא בחשבון?
-
@מתכנת-חובב PAYPAL לא בא בחשבון?
@Ykingsmart זה נראה שצריך להיות עסק בשביל לקבל תשלומים (הם מבקשים ממני את השם "הרשמי" ששל העסק שלי)
-
@Ykingsmart זה נראה שצריך להיות עסק בשביל לקבל תשלומים (הם מבקשים ממני את השם "הרשמי" ששל העסק שלי)
@מתכנת-חובב בפייפאל לא צריך
אבל זה עמלה לא כ"כ קטנה
https://www.paypal.com/il/business/accept-payments (תבחר בהרשמה חשבון אישי) -
@מתכנת-חובב בפייפאל לא צריך
אבל זה עמלה לא כ"כ קטנה
https://www.paypal.com/il/business/accept-payments (תבחר בהרשמה חשבון אישי)@צדיק-תמים אפשר שם גם בחשבון אישי או רק בעסקי ?
-
@צדיק-תמים אפשר שם גם בחשבון אישי או רק בעסקי ?
-
מישהו מכיר ?@מתכנת-חובב נדרים פלוס
-
@מתכנת-חובב נדרים פלוס
@106 אמר בבירור | מכירים שירות העברת תשלומים מקוון מומלץ ?:
@מתכנת-חובב נדרים פלוס
זה תשלום חודשי של כ45 ש''ח
-
@חראשו אמר בבירור | מכירים שירות העברת תשלומים מקוון מומלץ ?:
נראה שחברות האשראי לא אוהבות את זה... מצריך קוד אישור או התקשרות לשירות הלקוחות
-
@מתכנת-חובב נדרים פלוס
@106 לא רלוונטי למי שהוא לא עמותה
@מתכנת-חובב תנסה לסכם עם גבאי בית כנסת או ישיבה שיש לה נדריםפלוס/קהילות שיתנו לך לקבל כסף בקופה שלהם ותיתן להם אחוזים (מעשרות)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות