בעיה | בעיה בדיסק קשיח
- 
- 
@משחזר-מידע אם היה לי מארז אחר אולי הייתי טורח לפתוח. למה צריך לדעת מה החברה? כדי לדעת איך לטפל או לדעת אם בכלל טיפול יעזור? 
- 
@משחזר-מידע אם היה לי מארז אחר אולי הייתי טורח לפתוח. למה צריך לדעת מה החברה? כדי לדעת איך לטפל או לדעת אם בכלל טיפול יעזור? @aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: למה צריך לדעת מה החברה? אענה לך אני 
 לפעמים כדי לטפל בתקלות מספיק לדעת שם חברה ככה ניתן לשער מה התקלה (אגב, אם היה לך תקלה במקרר גם היית שואל).
- 
@משחזר-מידע אם היה לי מארז אחר אולי הייתי טורח לפתוח. למה צריך לדעת מה החברה? כדי לדעת איך לטפל או לדעת אם בכלל טיפול יעזור? @aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: למה צריך לדעת מה החברה? כדי לדעת איך לטפל או לדעת אם בכלל טיפול יעזור? דגם לא חברה בנוסף למה שאתה ו @צור כתבו 
 יש אפשרות שלישית
 ו/או לא לגעת
- 
- 
בעיה ידועה...אני יודע.. אבל בכל זאת... דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למשב מורגשת הפעלה, הנורה דולקת אבל הדיסק לא מזוהה וכן יש ציפצופים. 
 אבוד?! רק שיחזור מקצועי של פירוק?!תודה רבה @aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: אבל הדיסק לא מזוהה וכן יש ציפצופים. אם אין שמה חומר חשוב ואו לא מעוניין להשקיע 
 תקליט ותעלה את הצפצופים
- 
@aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: אבל הדיסק לא מזוהה וכן יש ציפצופים. אם אין שמה חומר חשוב ואו לא מעוניין להשקיע 
 תקליט ותעלה את הצפצופים@משחזר-מידע אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: @aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: אבל הדיסק לא מזוהה וכן יש ציפצופים. אם אין שמה חומר חשוב ואו לא מעוניין להשקיע 
 תקליט ותעלה את הצפצופים
- 
@משחזר-מידע אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: @aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: אבל הדיסק לא מזוהה וכן יש ציפצופים. אם אין שמה חומר חשוב ואו לא מעוניין להשקיע 
 תקליט ותעלה את הצפצופים@aiib מכיוון שהעלית את ההקלטה כנראה שאין חומר חשוב... 
 אז לפח
- 
@aiib מכיוון שהעלית את ההקלטה כנראה שאין חומר חשוב... 
 אז לפח@משחזר-מידע אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: כנראה שאין חומר חשוב... יחסית... לא חומר שמצדיק הוצאה של אלפי שקלים... 
 אתה מתכוון שלא באמת הייתי צריך להעלות את ההקלטה? היה מספיק שהחלטתי להעלות?!...
- 
@משחזר-מידע אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: כנראה שאין חומר חשוב... יחסית... לא חומר שמצדיק הוצאה של אלפי שקלים... 
 אתה מתכוון שלא באמת הייתי צריך להעלות את ההקלטה? היה מספיק שהחלטתי להעלות?!...@aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: יחסית... אני מקווה שהלקח נלמד (מן הסתם, לא), חייבים גיבויים 
 היה יוצא הרבה יותר זול
- 
@aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: יחסית... אני מקווה שהלקח נלמד (מן הסתם, לא), חייבים גיבויים 
 היה יוצא הרבה יותר זול@משחזר-מידע אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: @aiib אמר בבעיה | בעיה בדיסק קשיח: יחסית... אני מקווה שהלקח נלמד (מן הסתם, לא), חייבים גיבויים 
 היה יוצא הרבה יותר יותר זוללא שלי...