בקשה | קובץ ההודעות SMS בסיסטם
-
שלום לכולם.
יש לי מכשיר שיאומי מקשים QIN1S+ שעשיתי עליו רוט ומחקתי את הקובץ של ההודעות SMS בשביל להכשיר את המכשיר. הבעייה היא שכעת אני לא מצליח לחייג מהמכשיר כל פעם שאני מכניס סים זה כותב לי הודעת שגיאה.
האם יש כאן מישהו שיש לו את הקובץ של ההודעות SMS שנמצא בתיקיית הסיסטם??
האם יש כאן מישהו שיש לו מכשיר שיאומי מקשים עם רוט והוא יכול להעתיק לי את הקובץ המדובר?? -
שלום לכולם.
יש לי מכשיר שיאומי מקשים QIN1S+ שעשיתי עליו רוט ומחקתי את הקובץ של ההודעות SMS בשביל להכשיר את המכשיר. הבעייה היא שכעת אני לא מצליח לחייג מהמכשיר כל פעם שאני מכניס סים זה כותב לי הודעת שגיאה.
האם יש כאן מישהו שיש לו את הקובץ של ההודעות SMS שנמצא בתיקיית הסיסטם??
האם יש כאן מישהו שיש לו מכשיר שיאומי מקשים עם רוט והוא יכול להעתיק לי את הקובץ המדובר?? -
@אליהו-ה
1כמו שכתב @איש-אמת זה לא קשור בכלל!!! אני גם מחקתי והחייגן עובד נהדר, ולכן המלצה שלי תנסה להחליף את החייגן.@אליר325000 @איש-אמת אני לא יודע מה שם הקובץ שמחקתי כי אן לי גיבוי שלו.
אבל אני יודע שמאז שמחקתי הוא מקפיץ לי הודעות מידי פעם לצערנו פעולת הודעות הופסקה וכשאני מכניס סים הוא כותב לי כל הזמן התהליך אנדרואיד פאון הופסק.
אדרבה אם ידוע לכם ממה נגרמת הבעייה ויש לכם פתרון כיצד לסדר אותה אשמח לפתרון. -
@אליר325000 @איש-אמת אני לא יודע מה שם הקובץ שמחקתי כי אן לי גיבוי שלו.
אבל אני יודע שמאז שמחקתי הוא מקפיץ לי הודעות מידי פעם לצערנו פעולת הודעות הופסקה וכשאני מכניס סים הוא כותב לי כל הזמן התהליך אנדרואיד פאון הופסק.
אדרבה אם ידוע לכם ממה נגרמת הבעייה ויש לכם פתרון כיצד לסדר אותה אשמח לפתרון. -
@אליהו-ה כנראה מחקת עוד משהו
אם יש לך גיבוי של הגרסה שלך לפני השינוי תצרוב אותה אם לא תקנה גרסה
ואגב בשביל סטיק נראה לי אתה יכול להשתמש בגרסה החינמית.. (מה שכן אולי לא תוכל לכתוב apn) -
מישהו יודע האם קיימת גירסה חינמית (אפי' לא בעברית) שניתן לעשות בה שיתוף אנטרנט ויש בה SMS?
מלבד הגירסה שהובאה לעיל. -
-
@אליהו-ה אמר בבקשה | קובץ ההודעות SMS בסיסטם:
להסתדר ברוסית
אפשר להחליף לאנגלית. ותמיד אפשר להחליף גרסה.