שיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro
-
@יוסי5783 אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
מומחים יקרים. כמה זמן בערך ייקח בשביל ליצור גרסאות למכשיר, (כמובן ממתי שהוא ישווק).
מי אמר לך שיש צורך בהוצאת גרסאות?
אם יש עברית ואין באגים מיוחדים למה סתם לקחת כסף על "הכשרה" (מה שלא יקרה במכשיר הזה כי הוא ממש ענק ומי שרוצה כשר לא יקנה אותו)נב. אפשר וצריך לקחת עמלת צריבה -
@ישיביש אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
@קינג-קומפיוטר המעבד שבתמונה זה בכלל לא המעבד שלו...
לכל מעבד מהמעבדים החדישים והאיכותיים יותר של mtk
יש שתי שמות
1 עם ה mt הנפוץ
ועוד שם, למשל הג'לי הוא mt6771
והכינוי שלו הוא Helio P60 -
אני רוצה להעיר כאן על רווח משני שלכאורה יהיה והוא שהמחירים של המכשירים הקודמים לכאורה אמורים לרדת או להתמתן
-
@איש-אמת אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
@יוסי5783 אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
מומחים יקרים. כמה זמן בערך ייקח בשביל ליצור גרסאות למכשיר, (כמובן ממתי שהוא ישווק).
מי אמר לך שיש צורך בהוצאת גרסאות?
אם יש עברית ואין באגים מיוחדים למה סתם לקחת כסף על "הכשרה" (מה שלא יקרה במכשיר הזה כי הוא ממש ענק ומי שרוצה כשר לא יקנה אותו)נב. אפשר וצריך לקחת עמלת צריבהתתפלא אבל יש כאלה שקונים מכשיר מגע 4 אינץ ורוצים הכשרה כזאת או אחרת,
חסום להתקנות חנות כשרה וכו'
אבל באמת מי שרוצה כשר עם מצלמה ונגן באמת לא צריך כזה מעבד וראם וגודל.. -
@hvusv1234 אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
@יוני-מור סים אחד (סינים מטומטמים)
בסין נראה לי יש סים אלקטרוני כך שזה מיותר בשבילם,
אבל מוזר שהם לא עושים את האופציה של 2 סימים או סים וכרטיס זיכרון, לפחות בשביל הכרטיס זיכרון. -
@משה-144 אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
אבל מוזר שהם לא עושים את האופציה של 2 סימים או סים וכרטיס זיכרון, לפחות בשביל הכרטיס זיכרון.
גם מי שישמע כאילו חסר מקום במכשיר הזה, אפשר לעשות בו דאבל סים וכרטיס
-
@קינג-קומפיוטר אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
ו nfc
-
-
@קינג-קומפיוטר אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
אבל מוזר שהם לא עושים את האופציה של 2 סימים או סים וכרטיס זיכרון, לפחות בשביל הכרטיס זיכרון.
אם בג'לי 2 הפצפון הצליחו להכניס חור לאוזניות, 2 סימים, nfc וכל הפיצ'רים האחרים, אז אני כבר לא קונה שום תירוץ של מחסור במקום..
יש מצב שזה יבוא על חשבון 100 mah בסוללה אבל זה שווה את זה -
(סינים מטומטמים)
מה הקשר מטומטמים???
זה שיש שרוצים להסתיר את היותם עם אינטרנט ולכן משתמשים בשתי סימים... זה אומר שהם מטומטמים... לא הסינים (בלי זה, זה כמעט לא נצרך(ומי שצריך את זה בשביל מספר לעבודה א. לא יקנה כזה מכשיר... ב. יש אפשרות בחברה ליצור סים אחד עם שני מספרים) -
אם בג'לי 2 הפצפון הצליחו להכניס חור לאוזניות, 2 סימים, nfc וכל הפיצ'רים האחרים, אז אני כבר לא קונה שום תירוץ של מחסור במקום..
אתה לא לוקח את בחשבון הכל (לדוגמה: ייתכן שהמקשים לקחים יותר מקום)
ובכל זאת כל הדרישות האלו מתאימים לסמארטופונים לא לאיזה פלאפון מקשים לזקנים (או סטודנטים)... -
@mefateach אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
(סינים מטומטמים)
מה הקשר מטומטמים???
זה שיש שרוצים להסתיר את היותם עם אינטרנט ולכן משתמשים בשתי סימים... זה אומר שהם מטומטמים... לא הסינים (בלי זה, זה כמעט לא נצרךבכל מכשיר כיום יש 2 סימים. ואם בדגם הקודם לא היה והיו תלונות (השאלה אם החברה יודעת עליהם) אז מן הראוי שהפעם יעשו. וגם לגבי המקשים החברה לא יודעת שזה מקשים גרועים?
-
@mefateach אמר בשיתוף | חדש!!! שיאומי Qin F22 Pro:
(סינים מטומטמים)
מה הקשר מטומטמים???
זה שיש שרוצים להסתיר את היותם עם אינטרנט ולכן משתמשים בשתי סימים... זה אומר שהם מטומטמים... לא הסינים (בלי זה, זה כמעט לא נצרךבכל מכשיר כיום יש 2 סימים. ואם בדגם הקודם לא היה והיו תלונות (השאלה אם החברה יודעת עליהם) אז מן הראוי שהפעם יעשו. וגם לגבי המקשים החברה לא יודעת שזה מקשים גרועים?
יש עוד שאלה, והיא גם לא יודע שכולם רוצים nfc??
מסקנות- החברה לא מתעניינת או לא יודע (לא כל כך מסתבר) בתלונות
- qin היא חברה דפוקה!!!
- הפלאפון לא נועד להיות תחליף לסמארטפון אלא להיות פלאפון מקשים משודרג (ההבדל שמיים וארץ...)
-
@mefateach ולהוסיף
צריך צריך לזכור שהחברה לא מייצרת את זה לישראל
אלא לפלח מסוים בסין
ולצרכים של אותו פלט
זה הכל -
סליחה שאני שואל שוב, אבל על פי רשימת התדרים שהביא @MEFATEACH אמור לעבוד בניו יורק?
רשימת התדרים:
ספויילר