המלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים
-
@NH-LOCAL תודה על כל ההסברים והסבלנות,
כשאני טוען את הקובץ הוא לא נותן לי אופציה לבחור מה לשמור ואחרי הבדיקה של המחשב הוא נותן את ההודעה הבאה,
"לא ניתן לדעת האם יש במחשב מספיק שטח להמשיך את ההתקנה נסה להפעיל מחדש את ווינדוס 11"
ובכל ההפעלות הוא נשאר בסוף עם ההודעה הזו, למרות שבמחשב יש יותר מ30 ג'יגה פנויים,
אשמח אם תוכל לעזור לי
תודה רבה -
@NH-LOCAL כדי להיות בטוח התקנתי את זה בעוד מחשב נייד שברשותי, וכנ"ל. וכאמור כל השאר עובד היטב [חוץ מה WSA שאני לא יודע איך להתשמש ולבדוק את זה].
דרך אגב, השתמשתי באיקטוב של KMSAuto++2022, זה אמנם איקטב היטב, אבל השבית את וינדוס דיפנדר אפי' שלא בחרתי באפשרות של השבתה, וזה מבלי יכולת להפעיל אותו מחדש, כשמנסים לפתוח את אפליקציית הגנה מפני וירוסים הוא אני מקבל הודעה שאין לך הרשאה ממנהל הIT לפתוח את זה, וכנ"ל גם לגבי KMSpico_Install_v.11.2. וגם תוכנה כמו דיפנדר קונטרול לא עזרה לזה. ידע הציבור ויזהר.
נסתי לחפש בגוגל, ולא הצלחתי למצוא פתרון ספציפי לזה.
אם יש לך איזה פתרון לזה [חוץ מלנטוש את הדפינדר ולהתקין את איסט], זה ודאי יהי' לתועלת הרבים! -
@NH-LOCAL גם אני התקנתי את המערכת לפני מספר ימים.
ראשית כל תודה רבה, את המעלות של המערכת אני לא צריך להגיד - ההתקנה השקטה והמהירה, כל הפונקציות שהיו מוכללות (כולל ה WSA וכו')
אבל - כמה נקודות שצריך לזכור לפני שמתקינים את המערכת הזו:- היו חסרים מללללא דרייברים - טאצ' פד, WiFi, בלוטוס, מאיץ גרפי, התקני שמע - כל אלו לא עבדו, עד שעשיתי עדכון ווינדוס. אז מי שמתקין וזה לא עובד לו - פשוט צריך לחבר לאינטרנט ולעדכן.
- אחרי העדכוני ווינדוס, קפצה לי הודעה שהמערכת לא הופעלה, והייתי צריך לאקטב עם KMSAuto++2022, כמו @אבי-0 , וכמוהו גם לי לא עובד הדיפנדר, וכן הסקריפט של הגדרות הדיפנדר לא עובד.
- כמו"כ .NET Framework 3.5 לא היה מעודכן, וצריך אינטרנט כדי לעדכנו.
מסקנה: אני ממליץ בחום על המערכת של ידידנו @NH-LOCAL רק ממליץ לזכור אח"כ בחיבור לאינטרנט את כל העידכונים...
-
@סקרן-0 כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
היו חסרים מללללא דרייברים - טאצ' פד, WiFi, בלוטוס, מאיץ גרפי, התקני שמע - כל אלו לא עבדו, עד שעשיתי עדכון ווינדוס. אז מי שמתקין וזה לא עובד לו - פשוט צריך לחבר לאינטרנט ולעדכן.
זה רק מעלה. כי אם הייתי מוסיףך דרייברים משלי משמעות הדבר - שהרבה דרייברים לא היו מתאימים לכל מחשב, וזה היה עשוי אפילו לשבש את המערכת.
אחרי העדכוני ווינדוס, קפצה לי הודעה שהמערכת לא הופעלה, והייתי צריך לאקטב עם KMSAuto++2022, כמו @אבי-0 , וכמוהו גם לי לא עובד הדיפנדר, וכן הסקריפט של הגדרות הדיפנדר לא עובד.
באמת לא ברור לי מה הפשט. וצריך עיון.
@סקרן-0 כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
כמו"כ .NET Framework 3.5 לא היה מעודכן, וצריך אינטרנט כדי לעדכנו.
זה באמת דבר שאפשר להגדיר מראש. אשתדל בעז"ה לעשות זאת בגרסה הבאה
-
הייתי צריך לאקטב עם KMSAuto++2022, כמו @אבי-0 , וכמוהו גם לי לא עובד הדיפנדר, וכן הסקריפט של הגדרות הדיפנדר לא עובד
יש עצה לשחזר את המערכת לנקודת שחזור הגדרות מערכת הקודמת לאיקטוב [לפעמים הם נוצרות באופן אוטומטי ע"י המערכת], וכמובן עצה זו יעילה רק למקרה שיש נקודה כזו, וגם לא התקינו אח"כ תוכנות ודרייברים, שאז השחזור גורם לשיבוש גדול וצריך להתקין הכל מחדש.
אני מבין שזה צרת רבים בפרט שהיא קיימת בשני איקטובים נפוצים KMSAuto++2022 ו KMSpico_Install_v.11.2.
ומכאן בקשה שטוחה למומחים כאן בפורום שימצאו פתרון [שניסו ואכן עובד] להשבתת הדפינדר שנגרם ע"י הKMS הנ"ל [מבלי יכולת תקומה], לתועלת הרבים.
[ואני לא מבין מדוע בחיפוש בגוגל לא מצאתי התייחסות ספיציפית לבעיה זו (הנגרמת ע"י KMS הנ"ל ולא מחמת שאר סיבות), ושמא איני יודע לחפש כראוי…] -
@אבי-0 כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
- לגבי הבעיה הידועה במעבד דור 11, שחסר דרייבר לזיהוי הדיסק, האם יועיל גם לגבי קובץ ההתקנה שאתה יצרתה, מה שפורסם כאן במדריך לגבי התקנה רגילה של וינדוס 11?
אני אישית לקחתי התקנה של ווינדוס 10 והחלפתי רק את הקובץ install.wim לאותו קובץ שנמצאה בהתקנה של ווינדוס 11 והצלחתי להתקין בלי בעיות (אבל זה היה ווינדוס רגיל ולא מותאם אישית אבל לא נראה לי שתהיה כאן בעייה)