המלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים
-
@NH-LOCAL
נ"ל שעדיף לשים אופיס 365 פרוץ, ולא אופיס 2021.
לגבי מחשבים שאינם נתמכים, הובא כאן סקריפט שמגדיר את הISO כסרבר, מסתמא יעזור.
אישית, אשמח אם תוכל להכין קובץ עם ווינ' 11 בעדכון האחרון, אופיס 365, איסט מעודכן (טוב לאלו שאין להם רשת, ולא אמור להיות להם וירוסים מ"המילה האחרונה...") אוריטינג, ווינראר, עדכוני אפליקציות - כולל תמונות מדור קודם, (כולל תוספת החיפוש שיורדת רק אחרי שמפעילית את האפליקציה). לא זוכר עוד משהו נחוץ.
אוהה... איזו רשימה זה יצא...
מכל מקום, זה יהיה חסד גדול, מסתמא לא רק לי...
[לי אין אפשרות טכנית לעשות זאת, מכמה אנפין] -
@י-פל רוב הדברים שכתבת, כולל עדכוני אפליצקיות מלאים, כבר יש בקובץ הנוכחי... לגבי איסט - תוכנה מיותרת לדעתי.
ובאופן כללי, גם אם היה לי כח לעשות את זה (ומדובר בהרבה עבודה...) היה לי בעייתי מאוד להעלות את זה. גם את הקובץ הנוכחי העלתי אחרי חודשים של עיכובים בגלל הבעיה הזו
@המנ כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
האם זה ימחוק לי את כל הקבצים במחשב,
זה עובד בדיוק כמו כל קובץ התקנה אחר של ווינדוס
-
- לגבי הבעיה הידועה במעבד דור 11, שחסר דרייבר לזיהוי הדיסק, האם יועיל גם לגבי קובץ ההתקנה שאתה יצרתה, מה שפורסם כאן במדריך לגבי התקנה רגילה של וינדוס 11?
- לגבי מי שרוצה להתקין התקנה רגילה של וינודוס 11 במחשב ללא רשת, האם מה שפרסמת במדריך רלוונתי גם לגבי גירסת 22H2 PRO?
תודה!
-
@אבי-0 כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
@NH-LOCAL שלחתי בקשה להורדת הקובץ מהדרייב לפני כמה ימים ועדיין לא לא קבלתי אישור, האם יש איזה בעיה?
כן. שהבעלים לא היה מול המחשב... כעת פתחתי לכל מי שביקש.
לגבי זה:
@אבי-0 כתב בהמלצה | תגובה | מדריך - איך להכין מערכת הפעלה מותאמת אישית ודברים נלווים:
לגבי הבעיה הידועה במעבד דור 11, שחסר דרייבר לזיהוי הדיסק, האם יועיל גם לגבי קובץ ההתקנה שאתה יצרתה, מה שפורסם כאן במדריך לגבי התקנה רגילה של וינדוס 11?
לצערי זה לא פותר את הבעיה הזו
לגבי מי שרוצה להתקין התקנה רגילה של וינודוס 11 במחשב ללא רשת, האם מה שפרסמת במדריך רלוונתי גם לגבי גירסת 22H2 PRO?
תודה!בהחלט. גם בקובץ ה-ISO המותאם אישית הנוכחי אין שום צורך ברשת בהתקנה
-
@אבי-0 כמו שדובר במקומות אחרים. על ידי הורדה של הדרייבר ובחירה שלו בזמן ההתקנה
אני משתמש באחד משני אלו: (צריך לחלץ את הקבצים לתיקיה כדי שהדרייברים יזוהו)
43a61659-ad06-49a0-bcf4-cbc31ef3e40e-דרייבר אינטל דור 11.zip
681fbfad-7571-4286-9cf0-69af5350902d-V18.0.4.1146_IRST_VMD_20H1.zip -
@NH-LOCAL סליחה שאני מטריח בעוד שאלה.
מישהו השתמש בסוג התקנה כמו שלך [שמישהו אחר עשה], ואצלו הייתה אח"כ בעיה בעידכונים של ונידוס שכל הזמן התקנת העדכונים [אחרי שהם הורדו ע"י עדכון וינדוס] נכשלת, והוא טוען שמאחר שההקנה נוצרה במחשב אחד אז יש איזה בעיה בזיהוי במחשב אחר, האם אתה יודע שבהתקנה שלך אין את הבעיה הזו במחשב אחר שמתקין את ההתקנה שלך? -
והוא טוען שמאחר שההתקנה נוצרה במחשב אחד אז יש איזה בעיה בזיהוי במחשב אחר
לא נשמע קשור.
שיכבה את העדכונים עם זה:
חסימת עדכוני ווינדוס.exe
וימחק את כל תוכן התיקייה הזאת:
C:\Windows\SoftwareDistribution
ואחר כך יפתח שוב את שירות העדכונים עם הכלי הנ"ל