בירור | יש כאן מישהו שמבין בדוקר?
-
@שמואל אמר בבירור | יש כאן מישהו שמבין בדוקר?:
@liy אמר בבירור | יש כאן מישהו שמבין בדוקר?:
לעזרה קטנה
השאלה לא מאופיינת.
יש לי קובץ docker-compose.yml שיש בו מספר קונטיירים, אני רוצה לעשות להם build מחדש שימחק הכל, יוריד מחדש את הקבצים ויריץ...
איך אני עושה את זה? -
כל פעם הגעתי לשגיאה הזו...
איפה אתה רואה שגיאה?
א. אני רואה שאתה כותב אחרי הפקודה משהוא, למה אתה לא נכנס לתיקיה עצמה של הyml שם אתה כותב בלי כלום אחרי זה.מה שהוא כותב לך זה:
א. אזהרה - ששרת מסיימת לא בשימוש.
ב. שאין מה לבנות, כי השירות xxx הוא תמונה.
תמונה איו מה לבנות בה כי היא יורדת ומורצת באופן מיידי. -
אבל אני מחפש להגיע למחיקה אמיתית שיצור הכל מחדש כולל כל ההגדרות שלו.
זה השאלה, איפה הם. יש כל מיני אפשרויות לשמור את ההגדרות.
לכל ביקשתי yml.אפשר בפרטי?
-
אפשר בפרטי?
כל עוד לא מדובר בסוד גרעיני - לא. מה הבעיה להעלות לכאן כדי שאחרים גם יוכלו להעזר? זה קובץ שאתה כתבת?
כן
-
אנסה להסביר יותר:
יש לי קובץ שמכיל תצורה של קונטיירים, לאחד הקונטיינרים שיניתי מספר ערכים environment:, אני רוצה שהוא יבנה את הקונטיינר מחדש ביחד עם הערכים החדשים!אז התשובה היא שאם משנים env אין צורך לבנות מחדש מאחר שהם מתעדכנים בעת הפעלה. זה environment, זה משתני זמן ריצה.
ובנוסף כמו שאמרתי, אי אפשר לבנות תמונה, בינה היא רק מDockerFile, אין מה לבנות בתמונה, היא בנוייה כבר. -
אנסה להסביר יותר:
יש לי קובץ שמכיל תצורה של קונטיירים, לאחד הקונטיינרים שיניתי מספר ערכים environment:, אני רוצה שהוא יבנה את הקונטיינר מחדש ביחד עם הערכים החדשים!אז התשובה היא שאם משנים env אין צורך לבנות מחדש מאחר שהם מתעדכנים בעת הפעלה. זה environment, זה משתני זמן ריצה.
ובנוסף כמו שאמרתי, אי אפשר לבדוק תמונה, בינה היא רק מDockerFile, אין מה לבנות בתמונה, היא בנוייה כבר.אבל העובדה שהוא לא שינה את הערכים...
-
אבל העובדה שהוא לא שינה את הערכים...
שוב,
אתה לא הסבר או נתת אפשרות לעזור לך באופן נקודתי אלא רוצה לשאול תיאורטית, אז עניתי באותה הצורה. בוודאות משתנים הם זמן ריצה, אין צורך לבנות, הם גם לא נמצאים בקונטיינר בזמן ריצה (יש משנים בDockerFile, אבל כמו שהסברתי אתה לא בונה בכלל אלא משתמש בתמונה קיימת).בקיצור, לפי מה ששאלת זה מה שאני יכול לענות...
-
@שמואל זה וורדפרס אם זה עוזר...
שיניתי את פרטי ההתחברות לDB
https://hub.docker.com/_/wordpressתודה על חשיפת המידע הסודי.
אתה משתמש עם הדוגמא שיש שם תוך כדי שינוי פרטים?במידה שכן, יש שם volume לdata של wp, אתה צריך למחוק אותו.
כי הרצת ההתקנה קיימת רק אם אין שם קובץ של config. (לכאורה, או משהוא דומה) אם הוא קיים אז המשתנים יתעדכנו - אבל לא יהיה בשימוש. -
@שמואל זה וורדפרס אם זה עוזר...
שיניתי את פרטי ההתחברות לDB
https://hub.docker.com/_/wordpressתודה על חשיפת המידע הסודי.
אתה משתמש עם הדוגמא שיש שם תוך כדי שינוי פרטים?במידה שכן, יש שם volume לdata של wp, אתה צריך למחוק אותו.
כי הרצת ההתקנה קיימת רק אם אין שם קובץ של config. אם הוא קיים אז המשתנים יתעדכנו - אבל לא יהיה בשימוש.הסתדתי, עשיתי קישור ידני של wp-config.php לקונטיינר.
-
הסתדתי, עשיתי קישור ידני של wp-config.php לקונטיינר.
לא הבנתי מה זה קישור ידני, אבל שמח שהסתדרת.
./wp-config.php:/var/www/html