בקשת מידע | 2 ראטרים?! מה זה מוסיף?
-
בשעטומ"צ אני עובר למשרד גדול יותר, עד היום היה לי ראטר אחד שעבד מצויין בשביל שתי מחשבים
עכשיו במשרד החדש ביקש ממני השכן שאם אני בבזק אפשר להוסיף ראטר שני בתוספת של בסה"כ לחודש ב 114 ש"ח ועד היום אני משלם 100 ש"ח
השאלה מה אני מרוויח משתי ראטרים זה מוסיף יותר מהירות או מה?
בתודה מראש -
על כמה מחשבים מדובר ?
בשביל 2 מחשבים זה ממש לא עומס (יש לי מוסד עם 3 אגפים שגולשים על ראוטר אחד כשמס' הרכיבים ברשת הזו 46 , כמובן לא כולם יוצאים החוצה )
למה הוא התכוון בלהוסיף ראוטר? לתשתית וספק , או ראוטר בתור AP , כלומר מגדיל טווח
ואיך זה קשור לשכן ? הוא מתחבר לרשת הזו ? -
@פיקס בנוסף למה שאמר כאן @אמיר זה תלוי מה המהירות שלך ולמה אתה צריך שני ראוטרים (עם ספק?) ע"פ רוב לוקחים שני תשתיות למוסדות גדולים שיש שם הרבה מצלמות וטלפוניית רשת בנוסף למחשוב אז מקצים משאבים ע"י ראוטר מיוחד שמחלק את זה לפי תשתיות בשביל שלא יהיה עומס, אבל שני מחשבים זה באמת לא הרבה, אתה יכול להוסיף עוד שלש תחנות נוספות ולא תרגיש לדעתי שינוי במהירות (למעט הורדות ודברים שתופסים את מלוא רוחב הפס)
-
@אמיר אמר בבקשת מידע | 2 ראטרים?! מה זה מוסיף?:
על כמה מחשבים מדובר ?
בשביל 2 מחשבים זה ממש לא עומס (יש לי מוסד עם 3 אגפים שגולשים על ראוטר אחד כשמס' הרכיבים ברשת הזו 46 , כמובן לא כולם יוצאים החוצה )
למה הוא התכוון בלהוסיף ראוטר? לתשתית וספק , או ראוטר בתור AP , כלומר מגדיל טווח
ואיך זה קשור לשכן ? הוא מתחבר לרשת הזו ?@avramk100 אמר בבקשת מידע | 2 ראטרים?! מה זה מוסיף?:
בנוסף למה שאמר כאן @אמיר זה תלוי מה המהירות שלך ולמה אתה צריך שני ראוטרים (עם ספק?) ע"פ רוב לוקחים שני תשתיות למוסדות גדולים שיש שם הרבה מצלמות וטלפוניית רשת בנוסף למחשוב אז מקצים משאבים ע"י ראוטר מיוחד שמחלק את זה לפי תשתיות בשביל שלא יהיה עומס, אבל שני מחשבים זה באמת לא הרבה, אתה יכול להוסיף עוד שלש תחנות נוספות ולא תרגיש לדעתי שינוי במהירות (למעט הורדות ודברים שתופסים את מלוא רוחב הפס)
תודה רבה
אז תכלס' אין שום צורך בזה
תודה על העזרה