מדריך | קיובייס בעברית
-
@מנצפכ כתב במדריך | קיובייס בעברית:
הקובץ הוא ברירת מחדל בעברית
אצלי לפחות הייתי צריך לשנות בהגדרות - גם מהקובץ שלך
אבל זה מטורף!!!
הקיובייס בעברית - קצת עילגת אמנם...
אבל זה מטורף
זה יחסוך לי ולשכמותי - שלא ממש יודעים אנגלית על בוריה - המון תסבוכות!!!
ממש תודה מכל הלב!@אביגדור-ברמן כתב במדריך | קיובייס בעברית:
אז בעצם יש לי שני תוכנות קיובייס
אחת עם עברית
והשניה באנגלית
וואוו מטורף!וזה באמת נתן לי שני תוכנות קיובייס - שמקבילות ושומרות פרוייקטים אחת לשניה
ואחת בעברית ואחת באנגלית!
זה מטורף כמה שזה הזוי!!!הייתי מבקש שתשנה את הלוגו של הקיובייס בעברית שהעלת ללוגו בצבע קצת אחר ואז נוכל לשים בשורת המשימות את שניהם - ולדעת איזה אחד בעברית ואיזה באנגלית לפי צבע הלוגו
נגיד שלעברית יהיה לוגו כזה:
![1fe7977f-d749-48db-b7c1-e86eace93f3d-לוגו קיובייס.ico](Input file contains unsupported image format) -
@אביגדור-ברמן כתב במדריך | קיובייס בעברית:
הקיובייס בעברית - קצת עילגת אמנם...
אתה מוזמן לשלוח הערות על התרגום
@אביגדור-ברמן כתב במדריך | קיובייס בעברית:
הייתי מבקש שתשנה את הלוגו של הקיובייס בעברית שהעלת ללוגו בצבע קצת אחר ואז נוכל לשים בשורת המשימות את שניהם - ולדעת איזה אחד בעברית ואיזה באנגלית לפי צבע הלוגו
רעיון מצויין
בל"נ בגירסה הבאה -
@יודלה אין כאן עדיין קיובייס 12 מתורגם במלואו, רק 13, 12 מתורגם חלקי יש בתחילת השרשור, אבל באמת בקשה לכל מי שיכול לתרגם גם את 12 בדרך שהציעו כאן, עם תרגום גוגל לי ה13 כבד מידי על המעבד ואני מאמין שלא רק לי, (המחשב שלי בסדר גמור I5 6300U)
"איזשהו סקריפט
שיריץ פקודה בסגנון של
כל מה שבין "<IL>" ל"<IL>"
נשלח לתרגום ע"י גוגל תרגום או איזושהי תוכנת תרגום / בוט תרגום
ואח"כ יוחזר למיקום שלו
כך תוך כמה שעות של עבודה של הסקריפט - לבד
זה יגמור הכל
(אולי לא יהיה הכי מובן בעולם - כי אף תרגום לא מושלם כמו תרגום אנושי - אבל בכל מקרה חלק גדול מהמילים לא ניתנות לתרגום חוץ משכתוב שלהם בשפה עברית, ולכן זה יהיה יחסית טוב)" -
@שלויימה כתב במדריך | קיובייס בעברית:
@יודלה אין כאן עדיין קיובייס 12 מתורגם במלואו, רק 13, 12 מתורגם חלקי יש בתחילת השרשור, אבל באמת בקשה לכל מי שיכול לתרגם גם את 12 בדרך שהציעו כאן, עם תרגום גוגל לי ה13 כבד מידי על המעבד ואני מאמין שלא רק לי, (המחשב שלי בסדר גמור I5 6300U)
"איזשהו סקריפט
שיריץ פקודה בסגנון של
כל מה שבין "<IL>" ל"<IL>"
נשלח לתרגום ע"י גוגל תרגום או איזושהי תוכנת תרגום / בוט תרגום
ואח"כ יוחזר למיקום שלו
כך תוך כמה שעות של עבודה של הסקריפט - לבד
זה יגמור הכל
(אולי לא יהיה הכי מובן בעולם - כי אף תרגום לא מושלם כמו תרגום אנושי - אבל בכל מקרה חלק גדול מהמילים לא ניתנות לתרגום חוץ משכתוב שלהם בשפה עברית, ולכן זה יהיה יחסית טוב)"הקובץ שפה של 13 מתאים גם ל12 וכל הגרסאות שתחתיו
ואין צורך בעבודה נוספת. -
@אברהם-שמואלי בדקת?
כי אני ניסיתי וזה לא ממש הצליח.
הוצאתי עם ResourceHacker את הקובץ שפה ממה שהביאו פה בפורום והכנסתי לEXE של קיובייס 12 והוא העלה הודעה שאין קובץ שפה