עזרה | אפליקציה לשיתוף קבצים
-
אני צריך לעשות תקיה משותפת למלא קבצים (מעל 200 קבצים), לשתף אותם עם עשרות אנשים, וכל הפרויקט שבניתי הוא כמה עשרות גיגה..
מישהו מכיר אפליקציה גם לאנדרואיד וגם לאייפון שמאפשרת להגדיר מי המנהל שמוסיף את הקבצים, ויש קוד הצטרפות לתיקייה, וברגע שמישהו מצטרף הוא רואה את כל הקבצים שאוחסנו בתיקייה מאז שהתיקייה הוגדרה לראשונה.. (והוא יכול לצפות בקבצים שיש שם, גם אודיו, ווידאו וגם קבצי PDF)ושהמשתמש יקבל התראה(לא חובה אבל רצוי) על כל קובץ חדש שעולה לתיקייה המשותפת...
אם מישהו מכיר אפליקציה כזאת שהיא בלי הגבלה או שהיא רק עם תשלום חד פעמי כדי לגשת לתוכניות פרמיום אשמח לקבל קישור שלה...
תודה
-
@צדיק-תמים הבעיה שאני צריך אחסון יותר גדול ממה שהם מציעים, אני כבר עברתי ממזמן אז ב15 גיגה של גוגל... ואין בזה הרבה דברים שאני מחפש כמו התראות למי שיש לי את הקישור... ועוד
ולא אמרתי לאחסן על חשבונו בחינם, אמרתי שאני מוכן לשים כסף על השולחן כדי שיהיה לי את כל התנאים שאני צריך
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אפליקציה לשיתוף קבצים:
אתה צריך שירות לאחסון החומר - יש לך דרייב, דרופבוקס וכו' וכו'
למה? אם המכשיר שלו מחובר כל הזמן לאינטרנט הוא יכול לאחסן את זה אצלו (שיהיה השרת) אבל לא מכיר אפליקציה
-
@Daod אמר בעזרה | אפליקציה לשיתוף קבצים:
אני צריך לעשות תקיה משותפת למלא קבצים (מעל 200 קבצים), לשתף אותם עם עשרות אנשים, וכל הפרויקט שבניתי הוא כמה עשרות גיגה..
לא חושב שהחיבור שלו יחזיק את זה, וגם אם כן זה ישתה את כל הרוחב פס ולא ישאר לו כלום לשימוש הרגיל....
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אפליקציה לשיתוף קבצים:
לא חושב שהחיבור שלו יחזיק את זה
תלוי כמה יורידו את הקבצים וכמה הקבצים שוקלים