בקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס
-
@IGO אמר בבקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס:
@אלעזר-כהן לעניות דעתי הקטנה. זה לא הבעייה. כיאם המסך מתחלף אז זה אומר שההמעגל החשמלי של הוידאו מופעל. הבעיה אם הבנתי אותך נכון הבעיה זה בהזרמה של הוידאו. שזה דרך בננה הצהובה, ולא דרך החיבורי חשמל.
הבעיה שניסיתי להחליף את החוט הצהוב וזה לא עזר
-
@ראובן-שבתי אתמול התקנתי מולטימדיה בקורולה והמצלמה מקבל חשמל ברוורס ובמסך הוא לא מקבל שום אות ואני חיברתי אותו לוורוד שכתוב עליו beck ועדיין לא עובד
מעננין לאיפה עוד צריך לנסות לחבר אותו -
@אלעזר-כהן אני התקנתי השבוע מצלמה, לפי מה שעברתי על השרשור כל החיבורים שעשית נכונים, [כמובן אחרי שחיברת למערכת גם את הבננה וגם את החוט החשוף לחוט שרשום BACK], הבעיה היא בהגדרות, תחפש בהגדרות מתקדמות [אם צריך קוד להיכנס אליהן, תנסה 1234, 123456, 0000 או 8888] כל מה שקשור להזרמת וידאו, מצלמת רוורס, או אם זו מערכת מתורגמת יכול להיות שכתוב "מצלמה הפוכה" "מצלמת חזרה" או שאר שטוס'ים מעין אלה.
יש כל מיני הגדרות של תצורות וידאו, באחת מהן צריל לבחור את האפשרות CDC או משהו כזה, ייתכן שעם כל שינוי המערכת תופעל מחדש, תשחק עם זה ותנסה, או שתעלה תמונות מההגדרות. -
@אלעזר-כהן אמר בבקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס:
אבל אין לי מושג איפה הולך מספר 2
מספר 2 מור להתחבר לצמה שיוצאת מהמערכת (POWER CABLE), אמור להיות שם חוט אחד שכתוב רוורס או קמרה, ואליו אתה מחבר את האדום
המסך עובר למצלמה שאתה נכנס לרוורס, אבל חסר חשמל במצלמה ולכן אתה לא רואה אותה
ודבר שני תבדוק שחיברת למנורת רוורס חיובי לחיובי ושלילי לשלילי (היה רכב אחד שחיברתי לחוט שיצא לחיישנים (שלא עבדו) וברוורס היה מסך שחור ומתי שמוציאים מרוורס המצלמה עבדה, והתברר שכנראה מי שחיבר את החיישנים עשה סלט בחוטים (וכנראה שהם ציפצפו תמיד חוץ מרוורס), בסוף חיברתי ישירות לנורה והכל בא על מקומו בשלום. -
@מוטי-ברנד אמר בבקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס:
@אלעזר-כהן אצלי זה היה בדיוק ככה בוורוד הוא קלט שזה רוורס וכתב אין קליטה והוא ניתק את הוורוד וחיבר את זה גם לחום
סליחה על האיחור הייתי בישיבה פשוט
חיברתי הרגע לחום ולא הגיב כלום -
סליחה על ההקפצה...
אבל אני באותה סירה ומעניים אותי אם הסתדרת???
@אלעזר-כהן -
@חרבונא-זכור-לטוב כתב בבקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס:
סליחה על ההקפצה...
אבל אני באותה סירה ומעניים אותי אם הסתדרת???
@אלעזר-כהןפשוט מאוד, וכל מי שמסתבך מוזמן.
1 לחבר למערכת ביציאה של הוידאו.
2 לחבר לחוט החום שכתוב עליו "revrs" או "back" (מתורגם "רוורס" או "אחורה").
3 לחבר לחיובי של המנורת רוורס.
4 זה החוט שיוצא בצד השני של החוט הארוך עם הראש הצהוב, לחבר אותו ביחד עם 3 למנורת רוורס בחיובי. (ניתן לחברו לכל אורך החוט האדום של 3, אם זה משנה מבחינת המיקום של החיבור, טיפ, לא צריל לחתוך, ע"י מצית ניתן לגלף את הפלסטיק מעל החוט, ואז לחבר).
5 לחבר לשלילי של המנורת רוורס. -
@חרבונא-זכור-לטוב לא הסתדרתי עדיין
בהעברת הילוך לרוורס המסך עובר למסך שחור וכותב אין קליטה
זה אומר שהמצלמה מחוברת למולטימדיה כי זה נקלט ברוורס רק לא מציג
גם במצלמה מאחורה נדלקים הפנסים -
@אלעזר-כהן כתב בבקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס:
@חרבונא-זכור-לטוב לא הסתדרתי עדיין
בהעברת הילוך לרוורס המסך עובר למסך שחור וכותב אין קליטה
זה אומר שהמצלמה מחוברת למולטימדיה כי זה נקלט ברוורס רק לא מציג
גם במצלמה מאחורה נדלקים הפנסיםעשית כפי ההוראות המדוייקות שכתבתי?
אם זה עובר למסך שחור, זה אומר שהחוטים למצלמה מחוברים נכון, אם הלדים במצלמה דולקים, זה אומר שגם היא מחוברת נכון.
אולי יש בעיה ספציפית במצלמה?
יש לך מצלמה אחרת זמינה לבדוק?
אם אתה מאיזור ירושלים\רמות, אתה מוזמן ליצור קשר. -
@מוטי-ברנד כתב בבקשת מידע | עזרה בהתקנת מצלמת רוורס:
תנסה לפי זה
לפי המצב שהוא מתאר, הוא חיבר הכל מעולה.
אגב @אלעזר-כהן, הייתי ממליץ להוציא את כל החיבורים, ולחבר מחדש עם היצמדות מוחלטת להוראות, אולי יחוס אולי ירחם...