בירור | הגבלת משתמש מכל התוכנות חוץ ממה שנקבע לו
-
אם אני פותח משתמש חדש מוגבל שיהיה לו רק וורד ופרוייקט השות למשל אבל שזה לא ישפיע על המנהל (האם אפשר ע"י וינדוס מבלי להצטרך לתוכנות חיצוניות) ?
-
@שליטה-מרחוק אמר בבירור | הגבלת משתמש מכל התוכנות חוץ ממה שנקבע לו:
אם אני פותח משתמש חדש מוגבל שיהיה לו רק וורד ופרוייקט השות למשל אבל שזה לא ישפיע על המנהל (האם אפשר ע"י וינדוס מבלי להצטרך לתוכנות חיצוניות) ?
מישהו?
-
@שליטה-מרחוק פעם היה סייפר, לא יודע כהיום
-
בכל זאת אם תרצה תוכנה חיצונית
https://www.sordum.org/8486/simple-run-blocker-v1-5/בעדכון החדש כתבו שהחסימה חוסמת את כל המשתמשים תראה למטה ב 2 אך בגרסה הישנה הוא חוסם רק את המשתמש הזה שהותקן עליו (אם תרצה אעלה)
-
@שליטה-מרחוק
תחדד לי מה פירוש שלא ישפיע על המנהל? -
@שליטה-מרחוק אפשרי ע"י מדיניות קבוצתית
אבל זה דורש עבודה להגדיר אותה בצורה טובה -
@aaaa אמר בבירור | הגבלת משתמש מכל התוכנות חוץ ממה שנקבע לו:
@שליטה-מרחוק אפשרי ע"י מדיניות קבוצתית
אבל זה דורש עבודה להגדיר אותה בצורה טובההתוכנה שהבאתי עושה את החסימה ע"י מדיניות קבוצתית
-
@Yanky אמר בבירור | הגבלת משתמש מכל התוכנות חוץ ממה שנקבע לו:
@שליטה-מרחוק
תחדד לי מה פירוש שלא ישפיע על המנהל?כנראה מתכוון שהחסימה תחסום ותגביל רק את המשתמש הזה ולא את המשתמש המנהל (ADMIN)
-
@LEVI-H אמר בבירור | הגבלת משתמש מכל התוכנות חוץ ממה שנקבע לו:
אין שום בעיה, כנס להגדרות>חשבונות>משפחה ואנשים אחרים>הוסף קיוסק.
ראה כאן מה זה קיוסק
מצורף צילום מסך:
קיוסק לא מתאים במקרה זה כי הוא לא נותן תוכנות חיצוניות כמו הפרוייקט רק של מייקרוסופט
-
בעקרון התוכנה הזו עושה את העבודה מצויין.
צריך להפעיל אותה מתוך המשתמש הרגיל וכך היא חוסמת אותו ולא את המנהל
(ניתן לעשות זאת גם במדיניות קבוצתית בצורה מאוד פשוטה - אבל לא מצאתי דרך לחסום רק את המשתמש הרגיל)
RUNBLOCK.zip