בירור | חסימה מקסימלית לאינטרנט
-
@יהודה-כהן-1 אמר בבירור | חסימה מקסימלית לאינטרנט:
@A0533057932 הבנתי שלחסום צפייה בוידאו אפשר לשדרג את החסימה בנטפרי השאלה איך חוסמים גם הורדות כך שיהיה בטוח לגמרי
וידאוף
-
@צדיק-תמים זה חוסם הורדות?
-
@יהודה-כהן-1 אני לא יודע בוודאות אם חוסם הורדה
אבל זה חוסם פתיחה של הקובץ או העתקה שלו (לאונקי וכדו') -
פוסט זה נמחק!
-
@מתכנת-חובב טוב אז אני יחזור אני רוצה לחסום הורדות לגגגמרי לא רק של סרטונים האם זה אפשרי?
-
@מתכנת-חובב טוב אז אני יחזור אני רוצה לחסום הורדות לגגגמרי לא רק של סרטונים האם זה אפשרי?
שלח פניה לנטפרי ותברר מולם אם זה אפשרי
-
לגמרי - וודאי שלא - אם אפשר לגלוש תמיד יהיה אפשר גם להוריד עם קומבינה כזאת או אחרת
בכל אופן, תראה כאן -
@מתכנת-חובב אולי עם taskkil שפועל ברקע כמו שעשית עם התוכנה לחסימת הפעלת תוכנות?
-
@מתכנת-חובב איך שלא יהיה נראה שחסימה של זה לא עוזרת. אחרי ניסיון עם תוכנה יעודית
@יהודה-כהן-1 יש תוכנה בקישור הזה https://www.currentware.com/products/browsecontrol/block-downloads-from-internet/
-
@NH-LOCAL אמר בבירור | חסימה מקסימלית לאינטרנט:
@יהודה-כהן-1 יש תוכנה בקישור הזה https://www.currentware.com/products/browsecontrol/block-downloads-from-internet/
נראה שאכן מתאים, אבל רק ל-14 יום.
יש אפשרות כזו ב-ESET, ראה כאן. -
@A0533057932 @צדיק-תמים עד כמה שזכור לי וידאו אוף לא חוסם צפייה בדפדפן
-
@קינג-קומפיוטר אולי, לא יודע, אבל אפשר לחסום צפיה בהגדרות סינון (תגית "וידאו"), והורדה מהדרייב וכדו' עם וידאוף
@חיפושית מה שיש באיסט זה סה"כ לחסום הורדה של קובץ שיורד במפורש עם סיומת של וידאו, זה אפשר לעשות גם בחינם בהגדרות סינון של נטפרי -
@צדיק-תמים תגידו מה שאתם מדברים עליו מדובר על תוכנה במחשב או חסימה באינטרנט?
כי אם זה במחשב אז אפשר לבטל את התוכנה... -
@יהודה-כהן-1 תוכנה במחשב
התוכנה לא ניתנת להסרה בצורה רגילה, אם כוונתך לפרמוט המחשב וכדומה - אז כל דבר אפשר לעקוף (גם חסימה ברמת רשת), ואין לדבר סוף. -
אני לא מבין בתיכנות אבל תחושת הבטן שלי אומרת שמתכנת גאון היה מוצא דרך לחסום הורדות
-
@יהודה-כהן-1 אתה צודק בהחלט. ומחיפוש ברשת אפשר למצוא לפחות 2 תוכנות כאלה. אחת מהם הבאתי למעלה