בירור | חסימה מקסימלית לאינטרנט
-
@A0533057932 הבנתי שלחסום צפייה בוידאו אפשר לשדרג את החסימה בנטפרי השאלה איך חוסמים גם הורדות כך שיהיה בטוח לגמרי
-
@יהודה-כהן-1 בגדול אם חסום צפייה בנטפרי חסום גם הורדות וידיאו
אבל בשביל לחסום לחלוטין הורדת וידיאו אתה צריך שכל ההודות יהיו חסומים ולא רק וידיאו... -
@יהודה-כהן-1 אין לי מושג איך חוסמים הורדות אבל זה חייב להיות ברמת המחשב ולא ברמת הרשת כי קובץ שאפשר לגשת אליו אפשר גם להוריד
-
@מוטי-זהב אני לא בטוח שאתה צודק ,כמו שאפשר להגדיר בנטפרי שכל פקודה של פתיחת סרטון או של תמונה חייבת לעבור דרכם ככה לדעתי אפשר גם לעשות שכל פעם שאתה נותן פקודה של הורדה החסימה עוצרת את זה
לא שאני מבין גדול בתיכנות (גם לא קטן) אבל ככה נראה לי
תקן אותי -
@יהודה-כהן-1 אמר בבירור | חסימה מקסימלית לאינטרנט:
@A0533057932 הבנתי שלחסום צפייה בוידאו אפשר לשדרג את החסימה בנטפרי השאלה איך חוסמים גם הורדות כך שיהיה בטוח לגמרי
וידאוף
-
@צדיק-תמים זה חוסם הורדות?
-
@יהודה-כהן-1 אני לא יודע בוודאות אם חוסם הורדה
אבל זה חוסם פתיחה של הקובץ או העתקה שלו (לאונקי וכדו') -
פוסט זה נמחק!
-
@מתכנת-חובב טוב אז אני יחזור אני רוצה לחסום הורדות לגגגמרי לא רק של סרטונים האם זה אפשרי?
-
@מתכנת-חובב טוב אז אני יחזור אני רוצה לחסום הורדות לגגגמרי לא רק של סרטונים האם זה אפשרי?
שלח פניה לנטפרי ותברר מולם אם זה אפשרי
-
לגמרי - וודאי שלא - אם אפשר לגלוש תמיד יהיה אפשר גם להוריד עם קומבינה כזאת או אחרת
בכל אופן, תראה כאן -
@מתכנת-חובב אולי עם taskkil שפועל ברקע כמו שעשית עם התוכנה לחסימת הפעלת תוכנות?
-
@מתכנת-חובב איך שלא יהיה נראה שחסימה של זה לא עוזרת. אחרי ניסיון עם תוכנה יעודית
@יהודה-כהן-1 יש תוכנה בקישור הזה https://www.currentware.com/products/browsecontrol/block-downloads-from-internet/
-
@NH-LOCAL אמר בבירור | חסימה מקסימלית לאינטרנט:
@יהודה-כהן-1 יש תוכנה בקישור הזה https://www.currentware.com/products/browsecontrol/block-downloads-from-internet/
נראה שאכן מתאים, אבל רק ל-14 יום.
יש אפשרות כזו ב-ESET, ראה כאן. -
@A0533057932 @צדיק-תמים עד כמה שזכור לי וידאו אוף לא חוסם צפייה בדפדפן
-
@קינג-קומפיוטר אולי, לא יודע, אבל אפשר לחסום צפיה בהגדרות סינון (תגית "וידאו"), והורדה מהדרייב וכדו' עם וידאוף
@חיפושית מה שיש באיסט זה סה"כ לחסום הורדה של קובץ שיורד במפורש עם סיומת של וידאו, זה אפשר לעשות גם בחינם בהגדרות סינון של נטפרי