שאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?
-
@A0533057932 אם יש לי מספר טוקמן ישן אני יכול לנייד אותו לימות המשיח כמספר וירטואלי?
-
-
@אדם-חכם אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
בטח. תתקשר לימות המשיח במספר-0773137770 תיכנס לשלוחה מספר 6 ותבחר בתמיכה תכנית או בשרות לקוחות אני לא זוכר בדיוק חכה על הקו עד שהם יענו לך ואז תדבק איתם והם יסדרו לך את זה
לא ניתן לנייד טוקמן ישן אלא"כ הוא טעון כרגע במינימום 30 ₪
-
@צדיק-תמים אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
@דוד-חזן כתבתי, כל עוד שהטוקמן מקבל סמסים
יש חברות שטוקמן לא טעון לא מקבל, ואז באמת אי אפשר כנראהבמקרה שלי הוא כן קיבל sms ובכל זאת לא הצליחו לנייד.
-
@דוד-חזן אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
@אדם-חכם אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
בטח. תתקשר לימות המשיח במספר-0773137770 תיכנס לשלוחה מספר 6 ותבחר בתמיכה תכנית או בשרות לקוחות אני לא זוכר בדיוק חכה על הקו עד שהם יענו לך ואז תדבק איתם והם יסדרו לך את זה
לא ניתן לנייד טוקמן ישן אלא"כ הוא טעון כרגע במינימום 30 ₪
זה לא צריך להיות טעון באותו רגע
אני יעשה פה סדר
יש הגבלה מחברות מסוימות לנייד את הטוקמן שעתה קנית רק אחרי שאתה מטעין את זה בסכום כסף
לדוגמא: קנית סים טוקמן של גולן אתה לא יכול לנייד את זה לחברה אחרת רק אחרי שאתה מטעין את הטוקמן ב-XXX ש"ח זה משתנה בין חברה לחברה והמקסימום זה 30 ש"ח ולכן ימות המשיח אומרים לכל החברות 30 ש"ח, הזכרתי גולן כי שם אני יודע 100% שאי אפשר לנייד רק אחרי שמטעינים כסף ויש חברות שאין את ההגבלה -
@צדיק-תמים נכון אבל בטוקמן אתה לא צריך כלום
לא הכנסת פרטים ולא אשראי ולא כלום
וגם שלמשל בגולן ורמי לוי עולה הסים 50 ש"ח
ובהוט מובייל 36 ש"ח (ואח"כ הם מחזירים את זה)
ושאר החברות אני לא יודע
אבל אף חברה לא מחלקת סימים בחינם, א"כ מה הם מרווחים מזה? -
@iva לא יודע מאיפה הבאת את זה, אני פתחתי קו בהוט ושילמתי 9.9 על משלוח הסים, וזהו.
הסכומים שכתבת בוודאי גבוהים מאוד, אולי חברות כמו רמי לוי שמוכרים לך חבילה של 10 שקל לחודש גובים על הסים, חברה רגילה לא, ודאי לא כאלה סכומים
כמובן שכוונתי לחבילה רגילה, פשוט מתקשרים לשירות לקוחות מבקשים לפתוח קו הכי פשוט שיש להם. לא צריך לציין כלום שאתה רוצה לנייד. ברגע שהסים מגיע אתה מפעיל אותו באתר של החברה, מכניס אותו למכשיר שמקבל סמס, ומנייד לימות. מותר להם לקחת רק חיוב יחסי שזה שקל שניים, ולא על חודש מלא.@iva אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
אבל אף חברה לא מחלקת סימים בחינם, א"כ מה הם מרווחים מזה?
את הקו בעצמו... החברה מבוססת על מכירת חבילות סלולר, לא מכירת סימים
-
@iva לא דיברתי על טוקמן
דיברתי על פתיחת קו רגיל ומייד ניוד@צדיק-תמים אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
@iva אם כן אין עניין בטוקמן. אפשר כבר לפתוח מספר רגיל בכל חברה בעלות 10 ש"ח על הסים/משלוח הסים (כל חברה קוראת לזה בשם אחר)
כעת אני רואה למשל בהוט סים חינם כולל משלוח
העלות החודשית לא משמעותית כיוון שזה רק חיוב יחסי עבור יום יומיים, אבל אפשר לקבל חבילות יותר זולות בשירות לקוחות -
@צדיק-תמים אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
@iva אמר בשאלה | איך פותחים מספר וירטואל + ?:
זכור לי שעולה 11 ש"ח אבל אני לא בטוח
ממש לא
11.7 זה העלות של מספר משנה רגיל (נייח וחסום בקומה הכשרה)אהה צודק מספר נייח עולה 11 ש"ח אבל זה לא חסום בקומה הכשרה
זה שחסום בקומה הכשרה אפשר לקבל בחינם 0799 או 0795