מדריך | שליחת מייל מהפלאפון - המודל הישן
-
@האדם-החושב כנראה יש בעייה כלשהיא עם הקבצי שמע
העלת 3 קבצי שמע תקינים לשלוחה
בדקת שגם אחרי העלאה השמות שלהם נשארו 050 051 052(אם לא תשנה אותם, מקש ימני שנה שם) -
@מיכאלוש אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
נ.ב. בימים אלו @מנצפכ עובד על מודל דומה, קצת יותר מתקדם שישלח את המייל בלי לחכות עד קרוב לדקה ו @צדיק-תמים עובד על מודל בצורה שונה לגמרי שאולי יוכלו דרכו גם לשלוח עם זיהוי קולי חינמי אבל בינתיים אפשר להשתמש עם המודל הזה שעובד ללא תקלות ב"ה.
אם יהיה עם זיהוי קולי חינמי, זה ממש "ימות המשיח"....
-
@יצחק-קוזניץ תנסה 3 אבג 2 דהו 6 זחט כמו במקשים
-
@יצחק-קוזניץ כמו במקלדת של הפלאפון שלך רק עם סולמית בין אות לאות
לדוגמא:א=#3 ב=#33 ג=#333
אותו רעיון גם בכתובת מייל רק באנגלית
לכל אפשרויות ההקשה עיין כאן -
@מיכאלוש הייתי מציע (לא יודע אם זה אפשרי בכלל) שתהיה אופציה לשמור כתובות מייל ,וכך לא להצטרך להקיש כל פעם מחדש ,וכן לאחד את שתי הסקריפטים לשליחה וקבלת מיילים ולהוסיף אופציה לתשובה על מייל שהתקבל (כלומר ,שבשלוחה של השמיעת מיילים תהיה אפשרות לתשובה)
-
@מיכאלוש 1.תודה רבה רבה!!!
2.באיכות ובנוחות (חוץ מזה שלזה של @LIY מפורום ימות המשיח צריכים לתת פרטים מזהים) יש הדבלים?
3.יש אפשרות להגדיר זיהוי דיבור?
4.על איזה אפשרות אתה הכי ממליץ לשמיעת המיילים? זה בהביאו פה כמה פעמים ע"י השמעת קבצים-זה לא כ"כ ברור...
ובאמת נשמח אם יהיה אופציה לשמור כתובות וכן שיוכלו לעשות "השב".ושוב תודה רבה!!!!!
-
אם רוצים לעשות שיוכלו לשמור קיצורים של אימיילים, ניתן להשתמש בהמרת ערכים בקבלת נתונים של ימות המשיח
ולהכניס לקובץ
ApprovalAll.ini
את המיילים שרוצים לשמור בצורה הבאהP050+1=mail.gmail.com P050+2=Anotheremail.gmail.com וכן הלאה
ואז כשתקיש 1 זה יכניס את המייל ששמור באופציה הראשונה וכן הלאה
אבל...
כרגע זה לא יעבוד, כי כעת הסקריפט לוקח את הנתונים מ
ApprovalAll.ymgr
, ובשביל שזה יעבוד צריך לקחת מApprovalAll.html
[כמובן שזה מצריך עבודה על ההמרה, בעוד שYMGR זה ברגע להפוך את זה לג'ייסון]בכל אופן יפה מאוד
-
טוב, לאחר שניסתי לשלוח כמה פעמים אימייל דרך הפלאפון והבנתי את הקושי בהקלדה חמש פעמים על כל ספרה וכו' וכו', חשבתי לבקש אם ניתן ליצור סקריפט וכדומה באופן כזה אבל בצורה קצת שונה, והיינו: שלאחר שאני מקליד את כתובת האימייל הרצויה לשליחה אז שיתן לי אפשרות לשלוח לנשלח הקלטה קולית, ואת זה הוא ישלח, וכך במקום להקליד את ההודעה בצורה קשה ומפרכת על כל ספרה (ובפרט אם זה מדובר בהודעה ארוכה), אז אני פשוט שולח באימייל הודעה קולית. והנשלח יקבל לו באימייל הודעה קולית במקום הודעה כתובה.
-
@שמואל-ש אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
@אלף-שין אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
נ.ב. בימים אלו @מנצפכ עובד על מודל דומה, קצת יותר מתקדם שישלח את המייל בלי לחכות עד קרוב לדקה ו @צדיק-תמים עובד על מודל בצורה שונה לגמרי שאולי יוכלו דרכו גם לשלוח עם זיהוי קולי חינמי אבל בינתיים אפשר להשתמש עם המודל הזה שעובד ללא תקלות ב"ה.
-
@שמואל-ש אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
הוא שאל אם אפשר שההקלטה תצורף למייל כהקלטה ולא שזה יומר לטקסט
@חיים-חי אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
וכך במקום להקליד את ההודעה בצורה קשה ומפרכת על כל ספרה (ובפרט אם זה מדובר בהודעה ארוכה), אז אני פשוט שולח באימייל הודעה קולית. והנשלח יקבל לו באימייל הודעה קולית במקום הודעה כתובה.