עזרה בקניית מסך
-
@A0533057932 אמר בעזרה בקניית מסך:
@YAIR055 גם צרכים משרדיים מחשב רגיל לא תומך ב4K
צריך לבדוק מה הרזלוציה המקסימלית שתומך בה הכרטיס מסך
לחר מכן מה קצב הרענון שלו
ולקנות מסך בהתאם לזהאתה בטוח שצריך שכרטיס מסך חזק שתומך ב 4K זה לא דווקא לגיימינג (תקן אותי אם אני טועה)
-
@YAIR055 נראה לי ש @A0533057932 צודק תברר איזה כרטיס מסך מדובר וכך נדע במה מדובר פה
-
@A0533057932 אמר בעזרה בקניית מסך:
@116nxh9 באם המחשב לא תומך מה יעזור המסך?
אז מה צריך שיהיה במחשב?
אני עוד לא קניתי את המחשב... -
היי לא הייתי כאן..
למה כולם כאן מדברים על המחשב בנוגע ל4K? לא מבין למה זה קשור בכלל למחשב, כמעט כל מחשב יוכל להפעיל 4K במסך חיצוני גם אם אין לו כרטיס מסך משובח. גם כרטיס אינטגרלי של אינטל (כזה שמובנה במעבד) יכול בהחלט להפעיל 4K צריך רק לראות שבמחשב המיועד יהיה יציאה HDMI (מה שיש בכל מחשב היום)
כמובן שאפל לא מומלץ לאדם מבוגר של רגיל לזה ולא יכול לשנות ביום אחד הכל. וגם זה יקר בטירוף בלי קשר למציאות.עוד דבר: אמנם זה נכון - 4K זה חשוב מאוד למי שצריך ברור וכו' אם כי זה קצת הגזמה, לא זה מה שיושיע אותך מבחינת שימוש נוח ורציף עם מסך, אם אין לך שימושים גרפיים מובהקים (גיימינג, גרפיקה, ארכיטקטורה) לא באמת יהיה לך הרבה נפק"מ בין מסך Full HD לבין מסך 4K. אתה לא הולך אפילו לראות בזה יותר מידי סרטים וכדו', עבודה משרדית ממש לא זקוקה ל4K. זה הגזמה.
מה שכן חשוב:
- בהירות. צריך שיהיה מסך מספיק בהיר אבל לא זורח.
- IPS. בלי זה אפשר כל פעם להשתגע כשאתה מזיז קצת את הראש.
- צבעים - לא יותר מידי להשקיע אבל זה קצת חשוב.
- גימיקים - כל הדברים שלא חשובים באמת אבל כשהכל מצטרף ביחד זה חשוב: חיבורים (USB - מאוד נוח) רמקולים (טיפשי) עיצוב המסך באופן כללי, נוחות השימוש בו (צורת הבניה שלו. כמה שפחות יתפוס מקום).
Full HD זה בסיס. אין מה לקנות פחות מזה.
וכמובן שחשוב חברה עם מוניטין ואיכות.
אני אישית ממליץ על DELL או על PHILIPS.
שתיהן חברות מעולות עם ניסיון ומוניטין של שנים.
כמובן יש עוד הרבה חברות טובות, לבחירתך.בהצלחה וגוט מועד.