רשימת קוי תוכן
-
הי! אשמח לדעת על כמה שיותר קוי תוכן ומספרי הטלפון שלהם, כולל קוי תוכן קטנים, בלתי מוכרים וכד'.
תודה רבה!@נוני לצורך? אם אני מבין נכון את כוונתך רובם לא רלוונטיות.
אם אתה רוצה לצבור דקות מכולם יחד הרוב כבר רשומים על אדם ספציפי להעביר הכל על מישהו אחד לא יהיה לך קל, וכמובן לא בטוח שבכלל שיהיו מעוניינים.
כמו כן על מנת לקבל תגמול על כמה מערכות יחד בדרך כלל יש דרישה של מינימום במערכת לצורך חישוב כמה יחד -
@נוני לצורך? אם אני מבין נכון את כוונתך רובם לא רלוונטיות.
אם אתה רוצה לצבור דקות מכולם יחד הרוב כבר רשומים על אדם ספציפי להעביר הכל על מישהו אחד לא יהיה לך קל, וכמובן לא בטוח שבכלל שיהיו מעוניינים.
כמו כן על מנת לקבל תגמול על כמה מערכות יחד בדרך כלל יש דרישה של מינימום במערכת לצורך חישוב כמה יחד -
@by6199 מה שכתבת-זה לא הצרכים שלי, הצורך שלי הוא בס''ה למצוא קוים מענינים ונחמדים.
מה שכתבתי גם קוים קטנים ובלתי מוכרים זה מכיון שאת כל הקוים הגדולים והמפורסמים אני כבר מכיר. -
הי! אשמח לדעת על כמה שיותר קוי תוכן ומספרי הטלפון שלהם, כולל קוי תוכן קטנים, בלתי מוכרים וכד'.
תודה רבה! -
דרך אגב יש את הקו הזה ||חיפוש קוים 0795544496|| פתוח לקומה אבל יש בעיות רשת ולא ניתן להתחבר!
-
@sh774 אמר ברשימת קוי תוכן:
@QJDTOP אמר ברשימת קוי תוכן:
יש בעיות רשת ולא ניתן להתחבר!
רק בגולן וכו'
מי אמר לך לפני הייתי יכול כל הזמן
-
@QJDTOP אמר ברשימת קוי תוכן:
יש בעיות רשת ולא ניתן להתחבר!
רק בגולן וכו'
מי אמר לך לפני הייתי יכול כל הזמן
-
-
תודה רבה! -
ודרך אגב @נוני יש איזה דוכס משותף בפורום של ימות עם רשימה של הרבה קוים
אבל למה גולן בכלל פותחים את הקו הזה?!כנראה שהם לא יודעים אז למה אי אפשר לחייג
-
קו לחיוג לקוים 0772612315