בקשת מידע | הסים נחסם (הוט מובייל)
-
@האדם-החושב אמר בבקשת מידע | הסים נחסם (הוט מובייל):
הסים לא נעול ,אלא רק כשאתה מתקשר נאמר שהסים חסום להוצאת שיחות ,אז איפה בדיוק אני אכניס את הקוד?
גם לי היה את הבעיה הזו פעם בהוט מובייל, יש לי פלאפון G10 שאפשר לשנות בו את ה IMEI על ידי קוד #789#* והחלפתי קוד בטעות ואחרי כמה חודשים זה נחסם לקבלת שיחות וגם להוצאת שיחות לנייח, ואז החלפתי שוב את הIMEI לכשר (העתקתי מטלפון אחר) ואחרי כמה דקות הכל עבר.
-
@מוטי-ברנד ממש כמה שניות ,מאז זה בכשר אורגינל (סתם שאלה ,איך הסים יודע אם הוא בכשר אורגינל או תומך?)
-
@האדם-החושב לפי הIMEI
-
@מוטי-ברנד זה לא אותו דבר בכשר ובתומך?
-
@האדם-החושב לא בכשר יש התחלה מסוימת לפי זה יודעים
https://mitmachim.top/topic/1128/רשימת-imei-הכשרים -
@מוטי-ברנד בעצם כשמתמיכים פאלפון משנים לו את הimei לאלה של הכשר אורגינל ,לא? ,ואם לא אז למה?
-
@האדם-החושב בדר'כ כשאפשר או שפורצים את הסים בתשלום
-
@מוטי-ברנד ז"א שאין הבדל בין אם המכשיר תומך או כשר אורגינל ,אם פורצים את הסים ז"א שהסים תומך פאל' לא כשר ,לא שהפאל' תומך כשר
-
@האדם-החושב יש פלאפונים שמשנים לו את הIMEI ויש שאי אפשר כמו C2 ואז בחלק מחברות זה פתוח ובחלק צריך פריצה אצל סוכן פלאפונים
-
@מוטי-ברנד הוא אשר דיברתי ,בכל מקרה אם הסים נחסם ז"א שהוא לא נפרץ...
בכל מקרה ,גלשנו -
הלכתי למוקד של הוט והם החליפו לי סים (בחינם ,יאמר לשבחם) הבעיה היא שזה עדיין חסום ,פניתי לתמיכה טכנית והם זורקים אותי מאחד לשני ,אשמח אם סוכן פאל' בבני ברק שמבין בעניינים האלו יוכל ליצור איתי קשר (בתשלום ,כמובן)
חשבתי על הכיוון של להחליף חברה ,אבל איך אני עושה את זה אם אני לא יכול להוציא שיחות?
אולי לפרוץ את הסים יעזור? -
@האדם-החושב זה קרה לי בG10 ואתה צריך לרשום את הIMEI המקורי
בדרך כלל זה נמצא מתחת הבטריה ולשנות בחזרה ואז זה יעבוד -
@האדם-החושב אחרי שאני שיניתי בחזרה את הIMEI זה עבד
(לא ניסיתי על מכשיר אחר יכול להיות שצריך דווקא במכשיר המקורי) -
@פקז לא ,הסים היה בנוקיה 215 כשר ,והעברתי אותו לשיואמי f21 pro לא כשר (חשבתי בזמנו שהצלחתי לשנות לו imei ובסוף התגלה שלא) ואז הוא נחסם ,העברתי את הסים בחזרה לנוקיה והוא לא נפתח ,ועכשיו קיבלתי מהוט סים חדש ,הכנסתי אותו לנוקיה והוא חסום
-
@האדם-החושב כבר התקשרת להוט מובייל יכול להיות שהם
עוד לא שחררו את הסים שהוא יוכל לעבוד