בקשה | נגן עם איכות טובה
-
שלום חברים, אגש לעניין ישירות . יש לי אוזניות סנהייזר בכ-1100ש"ח, ואני מחפש נגן רגיל שישמיע איתן מוסיקה כראוי. ולא, אני לא מדבר על דיוקים ברמת המילי-טון אלא אני מרגיש כאילו יש איזשהוא חסם, לדוג' כשאני מחבר אותן למחשב נייד\סמארטפון אז האיכות של השירים היא בקצה של הר האוורסט אבל כשאני מחבר את זה לנגן (אייבאס טאצ' - סמוויקס) אז זה מרגיש כאילו הפוטנציאל בבאסים חסום וישנן חריקות משמעותיות ושוני לרעה באיכות הסאונד ואני מדבר על משהו משמעותי...
מישהו יודע באיזה נגן חוץ מנגנים של 400000יורו אפשר לקבל סאונד נורמאלי, ראיתי שדיברו על זה בעבר אך זו לא אותה בעיה ובקשתי שונה. א: או שזה הקושחה הכשרה, ב : או שמישהו יודע על דגם נגן שבו אין את זה.... תודה!! -
@אודיופיל אמר בבקשה | נגן עם איכות טובה:
שלום חברים, אגש לעניין ישירות . יש לי אוזניות סנהייזר בכ-1100ש"ח, ואני מחפש נגן רגיל שישמיע איתן מוסיקה כראוי. ולא, אני לא מדבר על דיוקים ברמת המילי-טון אלא אני מרגיש כאילו יש איזשהוא חסם, לדוג' כשאני מחבר אותן למחשב נייד\סמארטפון אז האיכות של השירים היא בקצה של הר האוורסט אבל כשאני מחבר את זה לנגן (אייבאס טאצ' - סמוויקס) אז זה מרגיש כאילו הפוטנציאל בבאסים חסום וישנן חריקות משמעותיות ושוני לרעה באיכות הסאונד ואני מדבר על משהו משמעותי...
מישהו יודע באיזה נגן חוץ מנגנים של 400000יורו אפשר לקבל סאונד נורמאלי, ראיתי שדיברו על זה בעבר אך זו לא אותה בעיה ובקשתי שונה. א: או שזה הקושחה הכשרה, ב : או שמישהו יודע על דגם נגן שבו אין את זה.... תודה!!מה עם קיו 3?
לא נראה לך טוב לזה... -
@דוד-התותח לכן אני שואל פה פשוט ניסיתי כ"כ הרבה נגנים...
אני חושב שהוא טוב מבחינת כל מה שצריך, זה הנגן היחיד שאני יכול לומר עליו שפשוט הוא משולם בהכל!!!!
-
@דוד-התותח אוקיי, ויש לך עוד דגם כי אני מעדיף לא משהו שנראה כמו אייפון 196פרו (למרות שאם אהיה חייב אקנה אותו...
זה לא נראה כ"כ גדול!
-
@דוד-התותח א: בטוח?
ב: ובכל זאת
...לא הבנתי מה השאלה אבל נראה לי שזה לא כזה גדול!
וכן זה חסום לגמרי! בלי משחקים ועוד כלל וכלל!!!!!
אין יותר מעולה ממנו! פשוט היחיד שאפשר להגיד עליו מושלם!!ואל תחשוב שאני עובד אצלם ח"ו- כי אני תפקידי בתורה הקדושה... -
@cannon תודה אבל אני יודע טוב מאוד שסוג קובץ הזרמת המוסיקה משנה, אני מדבר על שינוי משמעותי מאוד בין סוגי נגנים ומחפש דגם שאין בו את הבעיה הזו...
אני מדבר על הנגן שkingios קנה שלפי דבריו משמע שיכול להוציא איכות טובה.(אם כי המחיר שלו אסטרונמי)
-
יש לי אוזניות סנהייזר בכ-1100ש"ח
@cannon וכבר אמרתי שאינני מוכן להוציא שבע מיליארד לירה שטרלינג ו\או למכור את מארק צוקרברג בשביל נגן? אמרתי...
אני מבין שכבר מכרת את מארק צוקרברג בשביל האוזניות
-
@דוד-התותח כנ"ל גם אני. רק רציתי לדעת אם ישנה אופ' פחות בומבסטית שאתה מכיר ותודה על הסבלנות...
יש הרבה אופציות שונות, אבל אני חושב ששווה לך ללכת על זה מהמלצה אישית שזה היחיד שתשאר מרוצה לאורך זמן, והוא היחיד שאולי אפשר להגיד עליו מושלם- וכנ"ל.
-
@אודיופיל לפעמים אתה רואה אנשים שאין להם אפשרות כלכלית לקנות כל מיני דברים ופתאום יום אחד אתה שם לב שיש לו איזה משהו יקר שממש לא מתאים לו שהוא ירכוש את זה.
לכל אחד יש את החלומות שלו והוא ימצא בסוף את הכסף לבזבז עליהם.
אני חושש שגם את תרכוש מוצר כזה או אחר במחיר שאתה מחפש זה לא יספק אותך ואתה תרצה עוד ועוד עד שתגיע לאיכות הטובה שאתה אוהב וחבל על כל הדרך בינתיים מסביב שהתעסקת בזוטות, במקום ללכת על הדבר האמיתי.
תפסיק להתקשקש על נגנים ברמה ובמחיר שאתה מחפש, אין חיה כזאת ולא תהייה.
קח לעצמך תוכנית איך אתה משיג 1200 שח ומעלה לקנות נגן טוב עם איכות מטורפת שרק אודיופיל כמוך יודע להעריך את זה ולנשום את התווים בהנאה ותענוג עילאי.
כבר רכשת אוזניות טובות, אז למה לכסות בכיסוי של פרארי את הסובארו אברכים שתקנה??
שיהיה המון בהצלחה ואל תשכח להודות על המתנה שקיבלת ליהנות ממוסיקה...לא כל אחד זוכה לזה..
-
@KINGYOS אמר בבקשה | נגן עם איכות טובה:
@אודיופיל לפעמים אתה רואה אנשים שאין להם אפשרות כלכלית לקנות כל מיני דברים ופתאום יום אחד אתה שם לב שיש לו איזה משהו יקר שממש לא מתאים לו שהוא ירכוש את זה.
אני חושש שגם את תרכוש מוצר כזה או אחר במחיר שאתה מחפש זה לא יספק אותך ואתה תרצה עוד ועוד עד שתגיע לאיכות הטובה שאתה אוהב וחבל על כל הדרך בינתיים מסביב שהתעסקת בזוטות, במקום ללכת על הדבר האמיתי.
קח לעצמך תוכנית איך אתה משיג 1200 שח ומעלה לקנות נגן טוב עם איכות מטורפת שרק אודיופיל כמוך יודע להעריך את זה ולנשום את התווים בהנאה ותענוג עילאי.
שיהיה המון בהצלחה ואל תשכח להודות על המתנה שקיבלת ליהנות ממוסיקה...לא כל אחד זוכה לזה..
אבל אני חושב שאין צורך להשקיע אחרי שיש את הקיו 3, וכמו שכתבתי.
-
@דוד-התותח אמר בבקשה | נגן עם איכות טובה:
אבל אני חושב שאין צורך להשקיע אחרי שיש את הקיו 3, וכמו שכתבתי.
לא יודע למה אבל נראה לי שנגן ב 400 ש"ח אינו דומה לאיכותו של נגן ב 1000 ש"ח.
תחשוב על זה. -
אני מאוד מבין מה ש @אודיופיל כתב. הוא ממש לא מחפש נגן של אודיופילים. יש בעיה בכל הנגנים הסיניים (שאינם מערכת הפעלה אנדרואיד) שהשידור בלוטוס שלהם צורם ולא נקי ואת זה הוא רוצה לפתור. לא מחפש משהו דרמטי מידי ולכן גם לא צריך להכנס בו אישית.
ולכן הפתרון לדעתי הוא נגן אנדרואיד ולחסום אותו.