נקודה חמה ניידת עם VPN
-
@bbn צריך לבדוק איך עובד אצלך הVPN לכל אחד מהסוגי פעולה של VPN יש פתרונות אחרים
(וגם אל תתאכזב, יש כאלה שלא ילך באמת לעשות מהם נקודה חמה)תבדוק במרכז הרשת והשיתוף > הגדרות מתאם > איזה מתאמים יש לך שם?
(או שפשוט תעלה צילום מסך)וגם כמובן תכתוב איזה VPN. של וינדוס (כלו' אתה מגדיר את זה בהגדרות וינדוס?) תוכנה נפרדת?
פרט -
טוב.
עדכון לחברינו הצופים -
הנושא נסגר כרגע ללא הכרעה.
לאחר כמה ניסיונות עיקשים שכמעט עברו את גדרי ההלכה (חול המועד, דבר האבד) הופסקה הפעילות בעיצומה על מנת לצבור כוחות עד לפעם הבאה.
מוזמנים לפרק הבא שלנו: "עוד 18 ניסיונות עקרים שלעולם לא יביאו פרי העיקר שהיה כתוב באתר שזה עובד פיקס.."לצורך העניין, לי יש צורך גדול גם כן, בתוכנה\פלטפורמה שמשדרת על גבי WIFI את הרשת הנוכחית של המחשב בלי קשר להתקנים מסוימים פשוט משדרת אינטרנט בעצמה.
סביר את כוונתי - "נקודה חמה" של וינדוס (וגם של אנדרואיד אם כי שם זה יותר אפשרי לשינוי) כל מה שהיא עושה זה לפתוח איזה משהו (אולי אפשר לקרוא לזה 'פורט' במובן שלנו) בהתקן הנוכחי שמשמש את המחשב לקליטת רשת. לדוג' אם אני מחובר לוייפיי, אזי המחשב יונק את החיבור מהתקן הוייפיי שבמחשב שלי, כשאני עושה נקודה חמה כל מה שיקרה זה שייווצר גשר בין התקן הוייפיי שלי, לאיפה שהמחשב משדר את הנקודה חמה.
מה יקרה כשההתקן ממנו אני יונק רשת לא מסכים לתת את הגשר הזה? לדוג' - התקן סלולרי (וינדוס חסמו את הגישה הזו איכשהו ומה שתנסו לא יצליח לעקוף) או - שאני מחובר בVPN בנוסף לרשת שאני מחובר אליה כך.
לא יהיה לי גשר.לכן צריך למצוא משהו שפשוט משדר אינטרנט בצורה עצמאית.
כלומר יוצר בעצמו איזה רשת וירטואלית ממנה הוא יוכל לשדר אינטרנט ואת כל הבקשות של המחוברים אליו - הוא יודע לקחת בעצמו. המחובר לרש ביקש איזה אתר, התכנה תפתח את זה ותביא לו.מי שהבין מה אני רוצה מוזמן להגיש לי בשלושה עותקים.
תודה וחג שמח.