נקודה חמה ניידת עם VPN
-
@bbn שוב, לא מידיעה ולא מבדיקה אבל ייתכן שהוא נתקל בשגיאה מכיוון שזה VPN ותמיד הוא מועד לבעיות. תנסה שוב ושוב.
מחוסר הבנתי לא מצליח לחשוב על בעיה.
עריכה: אולי בגלל שVPN אמור להיות מאובטח הוא לא נותן לרשת אחרת להתחבר אליה? זה נשמע לי קצת מוזר כי איך הוא מזהה שזה מחשב אחר -
@bbn שוב, לא מידיעה ולא מבדיקה אבל ייתכן שהוא נתקל בשגיאה מכיוון שזה VPN ותמיד הוא מועד לבעיות. תנסה שוב ושוב.
מחוסר הבנתי לא מצליח לחשוב על בעיה.
עריכה: אולי בגלל שVPN אמור להיות מאובטח הוא לא נותן לרשת אחרת להתחבר אליה? זה נשמע לי קצת מוזר כי איך הוא מזהה שזה מחשב אחר -
@bbn צריך לבדוק איך עובד אצלך הVPN לכל אחד מהסוגי פעולה של VPN יש פתרונות אחרים
(וגם אל תתאכזב, יש כאלה שלא ילך באמת לעשות מהם נקודה חמה)תבדוק במרכז הרשת והשיתוף > הגדרות מתאם > איזה מתאמים יש לך שם?
(או שפשוט תעלה צילום מסך)וגם כמובן תכתוב איזה VPN. של וינדוס (כלו' אתה מגדיר את זה בהגדרות וינדוס?) תוכנה נפרדת?
פרט -
(וגם אל תתאכזב, יש כאלה שלא ילך באמת לעשות מהם נקודה חמה)תבדוק במרכז הרשת והשיתוף > הגדרות מתאם > איזה מתאמים יש לך שם?
(או שפשוט תעלה צילום מסך)וגם כמובן תכתוב איזה VPN. של וינדוס (כלו' אתה מגדיר את זה בהגדרות וינדוס?) תוכנה נפרדת?
פרט -
פרט -
@chv אמר בנקודה חמה ניידת עם VPN:
וגם כמובן תכתוב איזה VPN. של וינדוס (כלו' אתה מגדיר את זה בהגדרות וינדוס?) תוכנה נפרדת?
פרטתודה רבה!
VPN של RL מוגדר דרך הWINDOWS -
@bbn נו אתה מבין לבד על מה ללחוץ..
תסמן שם בריבוע
וליתר ביטחון תבחר בבחירה שם וייפיי אם יש כזה אאפשרות -
@chv ניסתי את זה מקודם
עשיתי WIFI
לאחר מכן הוא בכלל לא מתחבר לרשת גם אצלי
עשיתי דרך כבל וזה כן מתחבר אצלי חיברתי למחשב השני וכלום
-
@bbn מה הכוונה לא אמתחבר?
הוא הוציא וייפיי? ראית את הSSID במחשב השני והתחברת אבל כתב שאין גישה לאינטרנט?
כאילו כמו רשת ביתית בין מחשבים?
או שבכלל לא הצליח להוציא WIFI? -
@bbn שליטה מרחוק
לא מכיר אנידסק?
https://download.anydesk.com/AnyDesk.exe
תוריד את זה
ותכתוב לי את המספר שלך
שאוכל להשתלט