בקשת מידע | בדיקת כתובות מייל
-
יש לי רשימה של כמה אלפי כתובות מייל ואני מעוניין לדעת איה מיילים מתוכם אינם פעילים (לא שהמשתמש לא נכנס לייל, אלא מייל שאינו בשימוש כלל) חשבתי לשלוח מייל לכולם הבעיה היא שהרבה מיילים כן פעילים אני מקבל עליהם תגובה שהם אינם מחוברים
אם יש למישהו רעיון איך בודקים כזה דבר (אולי ע"י פתיחת חשבון מייל בAPI) אשמח אם תצרו קשר למייל 24ANHS@GMAIL.COM -
@אבוב אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:
אם יש למישהו רעיון איך בודקים כזה דבר (אולי ע"י פתיחת חשבון מייל בAPI) אשמח אם תצרו קשר למייל 24ANHS@GMAIL.COM
אשמח אם תאמר גם פה איך עושים את זה.
-
@אורי-ש אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:
אשמח אם תאמר גם פה איך עושים את זה.
על מה אתה שואל אך עושים את זה?
@אבוב אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:אם יש למישהו רעיון איך בודקים כזה דבר
חושבים עד שמוצאים רעיון...
@אבוב אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:אשמח אם תצרו קשר למייל 24ANHS@GMAIL.COM
שולחים מייל חדש...
@אבוב אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:(אולי ע"י פתיחת חשבון מייל בAPI)
אני לא מבין בAPI, אבל אולי יש דרך לעשות פתיחת מייל חדש בAPI ואז אתה מכניס את רשימת הכתובות המבוקשת ומנסה לפתוח עם זה הולך סימן שזה לא בשימוש (ולא צריך לפתוח ממש אלא רק להכניס את הכתובת לראות היא פנויה)
-
יש לי רשימה של כמה אלפי כתובות מייל ואני מעוניין לדעת איה מיילים מתוכם אינם פעילים (לא שהמשתמש לא נכנס לייל, אלא מייל שאינו בשימוש כלל) חשבתי לשלוח מייל לכולם הבעיה היא שהרבה מיילים כן פעילים אני מקבל עליהם תגובה שהם אינם מחוברים
אם יש למישהו רעיון איך בודקים כזה דבר (אולי ע"י פתיחת חשבון מייל בAPI) אשמח אם תצרו קשר למייל 24ANHS@GMAIL.COMאין דרך.
תוכל אולי לבדוק תקינות של טקסט (אותיות + @ + אותיות + . + אותיות)
לא תוכל לדעת מה באמת קיים ומה לא.
אלא אם כן תשלח לכולם ותראה על מה לא חוזר אליך הודעת שגיאה... -
@MGM-IVR אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:
אם יש למישהו רעיון איך בודקים כזה דבר (אולי ע"י פתיחת חשבון מייל בAPI) אשמח אם תצרו קשר למייל 24ANHS@GMAIL.COMאין דרך.
אין API בהתממשקות עם גוגל?
אלא אם כן תשלח לכולם ותראה על מה לא חוזר אליך הודעת שגיאה...זה לא יעזור לי אני רוצה לדעת מה לא בשימוש, לא מה בשימוש
-
@MGM-IVR אמר בבקשת מידע | בדיקת כתובות מייל:
אין API בהתממשקות עם גוגל?
אלא אם כן תשלח לכולם ותראה על מה לא חוזר אליך הודעת שגיאה...זה לא יעזור לי אני רוצה לדעת מה לא בשימוש, לא מה בשימוש
כולם של גימייל?
אתה רוצה לדעת מה לא תפוס?