בירור | קומבינה , מספר וירטאולי על מערכת תוכן
-
יש לי קו נייד של סלקום ואני רוצה לנייד אותו לימות המשיח למספר ווירטאולי ואני רצה שהמספר ווירטאולי יושייך למערכת תוכן IVR 2 . כידוע חברת ימות לא מאפשרת את זה ,
השאלה שלי האם זה אפשרי ע"י פתחת קו נייח בבזק ולשייךאיליו את המספר הוירטאולי ואחרי זה לנייד הקו הנייח שקניתי בבזק למערכת IVR??? -
@qwq מה הפירוש לשייך אותו?
להפנות את השיחות אליו??
או לנייד אותו לבזק וככה לשייך אותו לאותו מספר (אם זה אפשרי אני לא יודע)?
בשתי המצבים לא הועלת כלום כי כשאתה רוצה לנייד אותו לימות הם לא מניידים אליהם מספרים ניידים
אבל אתה תוכל עדיין להפנות את השיחות למספר של בזק -
@צדיק-תמים אחרי בירור עם @qwq הבנתי (מקווה) שיש לו מספר נייד פעיל בסלקום, והוא מעונין להוציא שיחות עם זיהוי המספר למספרים נייחים.
עקרונית אפשר לעשות את זה ע"י ניוד לחב' ימות לווירטואל+, אך הוא רוצה ש2 (או יותר) מספרים יוכלו להתקשר לווירטואלי ולהוציא ממנו שיחות.
כמו"כ אין אפשרות לנייד את המספר ולשייך אותו כווירטואלי למערכת תוכן כיוון שימות לא מאשרים זאת.
השאלה היא אם זה יעבוד בצורה הבאה:- פתיחת קו נייח בבזק (מסוג עקוב אחרי או משהו אחר)
2.לנייד את הקו הנייד מסלקום לימות ולשייך אותו כווירטואלי לקו הנייח שרכש בבזק. - לנייד את המספר הנייח שרכש בבזק לימות המשיח ולהגדירו כמערכת ivr.
- להגדיר בשלוחה הראשית במערכת ivr ראוטינג למספר הווירטואלי עם זיהוי המערכת
(שהיא בעצם "בעלת" הווירטואלי), וכך כל מי שיתקשר לivr יופנה לווירטואלי וממנו יוציא שיחות לקו נייח ללא עלות יחידות.
- פתיחת קו נייח בבזק (מסוג עקוב אחרי או משהו אחר)
-
@ישראל-קונצברג קומבינה מעניינת, אבל למה שהעברת השיחה מהivr לא תעלה יחידות? ייתכן שהשיחה מהוירטואל והלאה לא תעלה, אבל עצם הוצאת השיחה מהמערכת ivr החוצה תעלה
-
בדקתי, השיחה מגיעה למערכת הוירטואל כשיחה חיצונית ולא מזוהה כמנהל
[התקשרתי מהמספר שלי = המנהל של הוירטואל, למערכת IVR והפנתי ע"י ראוטינג עם זיהוי מתקשר לוירטואל+
ולא הגעתי לתפריט מנהל, אלא זה העביר אותי לטלפון שלי, ומכיוון שהיה תפוס, הגעתי לתא הקולי][יחידות לא הוריד לי]
-
@ישראל-קונצברג אמר בבירור | קומבינה , מספר וירטאולי על מערכת תוכן:
אבל הניתוב לווירטואל+ עלה לי יחידות
ברור, זה מה שכתבתי
ואם כן לא הרווחת כלום