בירור | חיבור וויפי מפון בנטפרי
-
@צדיק-תמים סייר אחד חסום לי בגלל הכשר פליי והשני באנגלית אז אני לא מבין כלום שם
-
@אליהו-ל ג'ימייל יש? תנסה לשלוח לעצמך את הקובץ במייל מהמחשב, ולהוריד אותו בשיאומי דרך האפליקציה של Gmail
וכמובן אחרי זה לפתוח אותו ולהתקין@צדיק-תמים סגור, אני ינסה, טנקסס!
עכשיו אין לי אינטרנט בשיואמי אז שאני יגיע למקום אם אינטרנט אני ינסה -
@צדיק-תמים סגור, אני ינסה, טנקסס!
עכשיו אין לי אינטרנט בשיואמי אז שאני יגיע למקום אם אינטרנט אני ינסה -
@אליהו-ל שים לב שאת האישור צריך להוריד דרך חיבור של נטפרי
אז תוריד את זה עכשיו במחשב ותשלח לעצמך במייל, ותוריד ותתקין כשתוכל
בהצלחה@צדיק-תמים מה זה האישור? איפה זה?
-
@צדיק-תמים מה זה האישור? איפה זה?
-
@אליהו-ל הקובץ שיירד לך כשתיכנס מהמחשב שמחובר לנטפרי לקישור הזה: http://netfree.link/netfree-ca.crt
@צדיק-תמים תודה רבה
-
@צדיק-תמים תודה רבה
-
@אליהו-ל עשיתי כל מה שאמרת וזה לא עובד, עשיתי אישור CA וגם אישור WI-FI וזה עושה לי שירות מוגבל
-
@צדיק-תמים זה עושה לי אין גישה לרשת ווי פיי וזה לא פותח לי גוגל צ'אט ומייל וכל דבר שצריך רשת
-
@צדיק-תמים זה עושה לי אין גישה לרשת ווי פיי וזה לא פותח לי גוגל צ'אט ומייל וכל דבר שצריך רשת
-
@אליהו-ל גוגל צ'אט ומייל זה לא ראיה, זה אפליקציות שעושות בעיות בנטפרי אם אין רוט במכשיר (וכמובן התקנת תעודה בסיסיטם)
תבדוק אפליקציות אחרות. אני לא יודע מה יש לך, אבל משהו שלא קשור לגוגל.@צדיק-תמים 365 לא נכנס בנק לאומי גם לא שאתמול היה לי פתוח לכמה שעות והכל נפתח לי
-
@צדיק-תמים 365 לא נכנס בנק לאומי גם לא שאתמול היה לי פתוח לכמה שעות והכל נפתח לי
-
@צדיק-תמים אני מקווה שהתקנתי טוב, יש פורצים שיכולים לעשות לי את זה?
-
@צדיק-תמים אני מקווה שהתקנתי טוב, יש פורצים שיכולים לעשות לי את זה?
-
@צדיק-תמים שאני יביא להם את הפון והם יסדרו לי את זה
-
@צדיק-תמים שאני יביא להם את הפון והם יסדרו לי את זה
-
@אליהו-ל עשיתי את כל התהליך וזה אפילו כותב לי יתכן שהרשת מנוטרת אבל זה לא פותח לי את הויי פיי, מה זה אומר?
-
@לא-מייבין שיואמי F21pro אנדרואיד 11
-
@לא-מייבין שיואמי F21pro אנדרואיד 11
@אליהו-ל אהאא.
יש בעיה ידועה בכל האנדרואיד החדשים. (שבע ומעלה) שזה לא סומך על תעודת אבטחה שהמשתמש מתקין
אתה יכול אחד מהשתיים או להתקין תעודה בסיסטם, שזה אומר שאתה צריך לעשות רוט, ולא נראה לי שאפשר לעשות רוט אם יש לך כשר פליי.
או להתקין אפליקציות ערוכות, (שזה אומר להתקין אפליקציות מקובץ מיוחד, ולא מהחנות של כשר פליי) אבל גם זה לא נראה לי שאפשר בכשר פליי. -
@אליהו-ל אהאא.
יש בעיה ידועה בכל האנדרואיד החדשים. (שבע ומעלה) שזה לא סומך על תעודת אבטחה שהמשתמש מתקין
אתה יכול אחד מהשתיים או להתקין תעודה בסיסטם, שזה אומר שאתה צריך לעשות רוט, ולא נראה לי שאפשר לעשות רוט אם יש לך כשר פליי.
או להתקין אפליקציות ערוכות, (שזה אומר להתקין אפליקציות מקובץ מיוחד, ולא מהחנות של כשר פליי) אבל גם זה לא נראה לי שאפשר בכשר פליי.@לא-מייבין א. מה זה ייתכן שהרשת מנוטרת? ב. תכל'ס איך אני יוכל שהווי פיי יעבוד לי פה?