בירור | חיבור וויפי מפון בנטפרי
-
@צדיק-תמים אני מקווה שהתקנתי טוב, יש פורצים שיכולים לעשות לי את זה?
-
@צדיק-תמים שאני יביא להם את הפון והם יסדרו לי את זה
-
@צדיק-תמים שאני יביא להם את הפון והם יסדרו לי את זה
-
@אליהו-ל עשיתי את כל התהליך וזה אפילו כותב לי יתכן שהרשת מנוטרת אבל זה לא פותח לי את הויי פיי, מה זה אומר?
-
@לא-מייבין שיואמי F21pro אנדרואיד 11
-
@לא-מייבין שיואמי F21pro אנדרואיד 11
@אליהו-ל אהאא.
יש בעיה ידועה בכל האנדרואיד החדשים. (שבע ומעלה) שזה לא סומך על תעודת אבטחה שהמשתמש מתקין
אתה יכול אחד מהשתיים או להתקין תעודה בסיסטם, שזה אומר שאתה צריך לעשות רוט, ולא נראה לי שאפשר לעשות רוט אם יש לך כשר פליי.
או להתקין אפליקציות ערוכות, (שזה אומר להתקין אפליקציות מקובץ מיוחד, ולא מהחנות של כשר פליי) אבל גם זה לא נראה לי שאפשר בכשר פליי. -
@אליהו-ל אהאא.
יש בעיה ידועה בכל האנדרואיד החדשים. (שבע ומעלה) שזה לא סומך על תעודת אבטחה שהמשתמש מתקין
אתה יכול אחד מהשתיים או להתקין תעודה בסיסטם, שזה אומר שאתה צריך לעשות רוט, ולא נראה לי שאפשר לעשות רוט אם יש לך כשר פליי.
או להתקין אפליקציות ערוכות, (שזה אומר להתקין אפליקציות מקובץ מיוחד, ולא מהחנות של כשר פליי) אבל גם זה לא נראה לי שאפשר בכשר פליי.@לא-מייבין א. מה זה ייתכן שהרשת מנוטרת? ב. תכל'ס איך אני יוכל שהווי פיי יעבוד לי פה?
-
@לא-מייבין א. מה זה ייתכן שהרשת מנוטרת? ב. תכל'ס איך אני יוכל שהווי פיי יעבוד לי פה?
-
@לא-מייבין על הרשת של הראוטר בבית כעע אבל זה עלה לי אחרי שעשיתי את כל התהליך עם התעודת אבטחה
-
@לא-מייבין א. מה זה ייתכן שהרשת מנוטרת? ב. תכל'ס איך אני יוכל שהווי פיי יעבוד לי פה?
-
@לא-מייבין על הרשת של הראוטר בבית כעע אבל זה עלה לי אחרי שעשיתי את כל התהליך עם התעודת אבטחה
-
@אליהו-ל ברור, כי בברירת מחדל הוא לא סומך על התעודת אבטחה שהמשתמש התקין אלא אך ורק על תעודת אבטחה שמובנים אצלו בסיסטם.
אתה יכול לשאול את כשר פליי האם הם יכולים לעשות שהתעודה של נטפרי תותקן אצלם בברירת מחדל. (אצל הדרן זה מותקן בברירת מחדל)@לא-מייבין אז מה שהתקנתי שווה לזבל? איך אני מסיר את הכיתוב הזה משם?
-
@אליהו-ל ברור, כי בברירת מחדל הוא לא סומך על התעודת אבטחה שהמשתמש התקין אלא אך ורק על תעודת אבטחה שמובנים אצלו בסיסטם.
אתה יכול לשאול את כשר פליי האם הם יכולים לעשות שהתעודה של נטפרי תותקן אצלם בברירת מחדל. (אצל הדרן זה מותקן בברירת מחדל)@לא-מייבין תכל'ס לשירות של אנדרואיד 11 אין ווי פיי? אני יכול להסיר את הכשר פליי לכמה שעות ואז יהיה לי דפדפן השאלה אם שאני יחזיר את הכשר פליי הכל יסגר לי?
-
@לא-מייבין תכל'ס לשירות של אנדרואיד 11 אין ווי פיי? אני יכול להסיר את הכשר פליי לכמה שעות ואז יהיה לי דפדפן השאלה אם שאני יחזיר את הכשר פליי הכל יסגר לי?
-
@אליהו-ל תסיר את הכשר פליי לכמה זמן, תתקין את האפליקציות שאתה צריך כשהם ערוכות ולאחר מיכן תחזיר את כשר פליי.
או לחילופין תסיר את כשר פליי תעשה רוט תתקין תעודה בסיסטם, ולאחר מיכן תחזיר את כשר פליי.@לא-מייבין מה זה אומר שהם ערוכות?
-
@לא-מייבין מה זה אומר שהם ערוכות?
-
@אליהו-ל באשכול כאן יש אפליקציות ערוכות ככה שהם יתאימו לנטפרי, הבעיה היא שלא תוכל לעדכן את האפליקציה.
@לא-מייבין ייתכן שהרשת מנוטרת, איך אני מסיר את זה כי זה נמצא לי בדף הבית?
-
יש לי שיואמי ואני רוצה להתחבר דרך הראוטר במחשב בבית דרך הוויפי אבל הבעיה שהסינון במחשב שלי בבית הוא נטפרי והם טוענים שאין להם שירות אלא רק לחיבור וויפי ממחשב ולא מפון אבל נציג שלהם אמר שיש אופציה לא דרכיהם לעשות תעודת אבטחה משהו ושיהיה לי אופציה להתחבר לוויפי דרך הפון גם בנטפרי אם מישהו יודע איך מסדרים את העניין אני אשמח לתשובה, זה חשוב לי מאוד לסדר את זה, תודה מראש!
@אליהו-ל מחליף גרסה לגרסה שבה סידרו את תעודות האבטחה
או שנותנים גישת רוט למשתמש הרגיל