בקשה | קישור לרב מודד
-
@לייזער אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
מאד מאמין שהוא לא מעוניין להשקיע כמה מאות רק בשביל הפונקציה של מדידת אמפר, מספיק משהו טוב ופשוט ב50 ש"ח
-
@אלוף-העולם-1 אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
@אחד-מאנש בדרך כלל הזולים הם לא ימדדו כלום או שימדדו לא מדויק... מנסיון.
נ.ב: מעל 50 ש''ח שווה לגעתגם אני מצטרף להנ"ל
-
@שלמה-ווייס אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
מאד מאמין שהוא לא מעוניין להשקיע כמה מאות רק בשביל הפונקציה של מדידת אמפר, מספיק משהו טוב ופשוט ב50 ש"ח
מה זה נקרא מדידת אמפר
ודרך אגב המחיר בקישור הזה הוא 270
ובאלי אקספרס אותו דבר ב150-170 -
-
אלי אקספרס זה חומר סיני וחיקוי זול
קצת מצחיק המשפט הזה מכיוון שהכל מיוצר היום בסין
-
-
@משחזר-מידע עדיין מה שמביאים בזול מאליאקספרס הוא באיכות גרועה, ניסיתי וראיתי,
-
@משחזר-מידע כנראה קיבל תאבון ממה שכתבו בקישור שהביא פותח האשכול
@שטיגליץ אמר במדריך | מוצרי חשמל כללי פרק ב - הרב מודד:אין ארגז כלי העבודה שלם ללא הרב מודד.
גם אם הארגז שלך נראה מושלם בלעדיו - כנראה שטעות בידך.@שלמה-ווייס אמר במדריך | מוצרי חשמל כללי פרק ב - הרב מודד:
גם אני סבור כמוך שהמכשיר הזה מיועד לכל אחד ולא רק לאלו המתעסקים קבוע באלקטרוניקה או חשמל
-
@צור אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
כנראה קיבל תאבון
נו יש גם:
- מד קבלים
- מד חום (לייזר)
- מד משטחים מיושרים
- מד חלקיקי אבק
- מודד מרחקים
והרשימה ארוכה
-
שלום וברכה בסוף קניתי רב מודד פשוט באלי אקספרס
עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות
במדריך היה כתובאפשרות שניה: להכין מאריך מפוצל (בהמשך תמונה) לחבר את התקע לחשמל בקיר ואת השקע למכשיר, להפעיל את המכשיר ולהכניס לצבת של הרב מודד את חוט הפאזה (חום) או את חוט אפס (כחול) הצג יראה כמה אמפר צורך המכשיר כעת. (ניתן להוציא את הפרובים בבדיקה זו)
השאלה אם אני מכניס את כל החוט (החיובי והשלילי והארקה ביחד) לתוך הצבת האם אני יכול לדעת כמה חשמל הוא צורך (האם המספר שהוא מראה לי הוא כפול או שזה לא קשור)
וכן איך מחשבנים את מחיר החשמל אם הוא מראה לי 0.07 אמפר (7 מילי אמפר) איך אני מחשבן את זה (פעם קראתי כאן בפורום שצריך להכפיל את זה כפול 220 V אבל זה לא בדיוק מסתדר לי)
אשמח לתשובה וסליחה על הבורות בעניינים האלה -
@אחד-מאנש אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
השאלה אם אני מכניס את כל החוט (החיובי והשלילי והארקה ביחד) לתוך הצבת האם אני יכול לדעת כמה חשמל הוא צורך (האם המספר שהוא מראה לי הוא כפול או שזה לא קשור)
זה לא קשור בכלל צריך להכניס רק חוט אחד בלבד אם מכניסים את שניהם יחד הם מקזזים אחד את השני
0.07 אמפר (7 מילי אמפר)
צ"ל 70 מילי אמפר
איך אני מחשבן את זה (פעם קראתי כאן בפורום שצריך להכפיל את זה כפול 220 V אבל זה לא בדיוק מסתדר לי)
את התוצאה של הבדיקה למשל 0.07 מכפילים ב220 וזה הוואט שהמכשיר צורך ואת זה ב0.05249 עלות של וואט לשעה באגורות
-
@יצחק-e אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
צ"ל 70 מילי אמפר
אני לא מבין
ואם הוא מראה לי 0.70 אז זה 7 אמפר?וגם כאן
ואת זה ב0.05249
למה הוספת 0 למה לא 0.5249
@יצחק-e אמר בבקשה | קישור לרב מודד:
עלות של וואט לשעה באגורות
האם משלמים לפי וואט או לפי קילו וואט (1000W)
עריכה: עכשיו אני מבין בגלל שזה וואט ולא קילו וואט כתבת עוד 0 האם הבנתי נכון ?
-
אני לא מבין
ואם הוא מראה לי 0.70 אז זה 7 אמפר?באמפר אחד יש 1000 מילי אמפר אז 0.007 זה 7 מילי אמפר ו 0.07 זה 70 ו 0.7 זה 700 ו 7.0 זה 7000 כלומר 7 אמפר
עכשיו אני מבין בגלל שזה וואט ולא קילו וואט כתבת עוד 0 האם הבנתי נכון ?
נכון מאוד אבל התוצאה באגורות לא בשקלים
-
כלומר אם יצא לי 0.812966 זה פחות מאגורה או שזה 80 אגורות ?
כן זה פחות מאגורה לשעה
(0.07 כפול 220 שווה 15.4 שזה הוואט שצורך המכשיר ואת זה כלומר 0.0154 קוט"ש מכפילים ב 52.49 שזה המחיר לקוט"ש או15.4 כפול 0.5249שזה המחיר לוואט לשעה בשניהם התוצאה 0.812966 פחות מאגורה