בעיה | נוקיה 3310 ננעל
-
פוסט זה נמחק!
-
@לוי-ק אמר בבעיה | נוקיה 3310 ננעל:
@דוד-התותח כיביתי, הדלקתי תוך כדי לחיצה על סולמית, והגעתי למסך חמוד בו נדרשתי להזין את קוד הנעילה בשביל להיכנס למכשיר.
אולי זה לא עובד כי המכשיר שלי הוא מהגירסאות הישנות של 3310 שעוד עובד בהם אפליקציות ומשחקים?בדקתי וזה עובד בכל טלפון של 3310!!
ושימו לב באמת שכל אחד יכול לשנות את הקוד בפלאפון הזה אם אין קוד רשמי שמופעל כעת במכשיר! -
@דוד-התותח לא הבנתי מה אתה רוצה. אני כעת הוספתי לטלפון שלי קוד כדי לבדוק את דבריך, וגיליתי כי אין לי לאן להתקדם יותר מאשר להגיע להגדרות. משם אין באפשרותי למחוק אפליקציות/לראות שיחות והודעות מהטלפון/לבטל את הקוד/לאפס את הטלפון.
אז מה הרווחתי?
-
@דוד-התותח לא הבנתי מה אתה רוצה. אני כעת הוספתי לטלפון שלי קוד כדי לבדוק את דבריך, וגיליתי כי אין לי לאן להתקדם יותר מאשר להגיע להגדרות. משם אין באפשרותי למחוק אפליקציות/לראות שיחות והודעות מהטלפון/לבטל את הקוד/לאפס את הטלפון.
אז מה הרווחתי?
הרווח הוא בטלפון מאושר- שהכול נפתח לך (שם אין הודעות).
-
@דוד-התותח אבל איך אפשר להתקשר משם?
זה בעקרון זה לא פורץ!!
ואם משחקים עם הרשת בהגדרות זה אמור לחזור לבד! -
@דוד-התותח לא הבנתי כלום.
יכול לפרט מה בדיוק אפשר לעשות ואיך ע"י לחיצה על סולמית אחרי הפעלת הטלפון? חוץ מראיית ההגדרות.
בשמחה
הגדרות לפלאפון 3310 שנשכח הקוד:
למי שננעל הפלאפון הזה ועל זה השאלה המקורית, ורוצה להציל משם לפחות נתונים, ועוד דברים שהיו לו חשובים שם, כגון אנשי קשר, יוכל לפתוח את הטלפון ע"י לחיצה סולמית ארוכה ולאחר כיבוי ולפתוח, ולהציל מה שנתן!! ולהוציא שיחות לא יתאפשר כלל, כי הרשת לא נפתחת בפריצה הזאת!
יש פעמים: שלאחר הפתיחה הזאת, משחקים עם הרשת והכול נפתח- כולל השיחות, אבל רוב הפעמיים זה לא מצליח.
כמו"כ יש לשים לב מאוד שבפלאפון הזה אם אין נעילת קוד מופעל, הקוד האחרון לא נשמר, וכל אחד יכול לעשות בפלאפון איזה קוד שהוא מעוניין.אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק, ואת הפלאפון הזה??!!