בירור | קיימת אפשרות לחסימה לפי mac, בנתב Be של בזק?
-
אני מעוניין להגדיר בנתב Be חסימה לפי mac בחיבור קווי לנתב (ב wi-fi ראיתי משהו, אבל זה לא רלוונטי לי)
מישהו יודע אם יש לו את האפשרות הזאת, וא"כ איפה זה בדיוק קיים בממשק, ולסיום כמה כתובות mac אפשר להכניס לו?
@avramk100@aaaa אמר בבירור | קיימת אפשרות לחסימה לפי mac, בנתב Be של בזק?:
אני מעוניין להגדיר בנתב Be חסימה לפי mac בחיבור קווי לנתב (ב wi-fi ראיתי משהו, אבל זה לא רלוונטי לי)
מישהו יודע אם יש לו את האפשרות הזאת, וא"כ איפה זה בדיוק קיים בממשק, ולסיום כמה כתובות mac אפשר להכניס לו?
@avramk100אפשרי ע"י טל' לחברה. אמנם הנסיון שלי הוא עם בזק בנלאומי עסקי. ועשו את זה מרחוק. מאמין שגם אצלך.
-
@aaaa אמר בבירור | קיימת אפשרות לחסימה לפי mac, בנתב Be של בזק?:
@avramk100אפשרי ע"י טל' לחברה. אמנם הנסיון שלי הוא עם בזק בנלאומי עסקי. ועשו את זה מרחוק. מאמין שגם אצלך.
-
בררתי עכשיו אצל התמיכה של בזק
החסימה בחיבור קווי היא רק ברמת ה dhcp, וגם זה הנציג אמר לי שלא תמיד זה עובד טוב (אם ינסו 4 פעמים, לא מופקע שפעם אחת יקבלו)
מדובר שם על ישיבה קטנה, כך שחסימה כזאת היא קריטית
כנראה שלא תהיה ברירה ונחליף לנתב נורמאלי של tp-link -
החסימה בחיבור קווי היא רק ברמת ה dhcp, וגם זה הנציג אמר לי שלא תמיד זה עובד טוב (אם ינסו 4 פעמים, לא מופקע שפעם אחת יקבלו)
@aaaa זה תלוי איזה ראוטר של בזק, בראוטר של הסיבים יש אפשרויות מגוונות של פיירוול הרבה יותר מהראוטרים שהם נותנים לadsl , אבל הבעייה בראוטרים שלהם שהפיירוול לא הכי... עדיף כבר משהו נורמלי של צק פוינט ודומיו
-
@avramk100 זה ראוטר B יש לו אופציה לסיבים
יש להם שני ראוטרים b אחד הם נותנים לתשתית adsl והשני הם נותנים לתשתית סיבים, לשניהם יש את שני סוגי הכניסות אבל בפועל זה מה הם נותנים
אגב מה אתה רוצה לחסום לפי mac ? גלישה ?
-
יש להם שני ראוטרים b אחד הם נותנים לתשתית adsl והשני הם נותנים לתשתית סיבים, לשניהם יש את שני סוגי הכניסות אבל בפועל זה מה הם נותנים
@avramk100 אמר בבירור | קיימת אפשרות לחסימה לפי mac, בנתב Be של בזק?:
כן
הרשת הפנימית לא מעניינת אותי -
@avramk100 אמר בבירור | קיימת אפשרות לחסימה לפי mac, בנתב Be של בזק?:
כן
הרשת הפנימית לא מעניינת אותי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות